Oana Roman e decisă să rămână singură după căsnicia eșuată cu Marius Elisei: „Nu îmi doresc niciun băiat, niciun bărbat. Cu toții avem aventuri...”

.

Oana Roman nu vrea să-și refacă viața după căsnicia eșuată cu Marius Elisei. La 48 de ani, vedeta preferă să nu se mai complice cu o relație și apreciază libertatea pe care o are în acest moment. Ea a dat de înțeles că în mariajul anterior se simțea constrânsă și trebuia să-și explice constant acțiunile, o situație pe care acum n-ar mai tolera-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație tumultoasă, care s-a încheiat definitiv la începutul lui 2023. De atunci, cei doi au fost implicați în mai multe conflicte de amploare. Divorțul lor a avut loc în 2021, însă și-au mai acordat o șansă și au încercat să repare relația. Din păcate, eforturile lor nu au avut succes, iar problemele nerezolvate au dus la separarea finală.

Citește și: Oana Roman i-a deschis proces penal lui Marius Elisei. Îl acuză de neplata pensiei alimentare și de neglijarea emoțională a Isabelei: „Este un demers făcut după numeroase încercări…’ / Ce pedeapsă riscă fostul ei soț


Citește și: Oana Roman susține că Marius Elisei a șantajat-o după ce i-a furat telefonul: „A făcut poze la conversațiile respective și…'

Citește și: Asia Express 1 septembrie – Tot ce s-a întâmplat în prima ediție. Cine a avut nevoie de intervenția medicilor

Citește și: Fostul preot Visarion Alexa a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală. Ce pedeapsă a primit, după ce nouă femei au depus plângere împotriva sa

Oana Roman nu vrea să-și refacă viața după căsnicia eșuată cu Marius Elisei


După relația cu Marius Elisei, pe care l-a numit toxic și narcisist, Oana Roman nu mai este dispusă să-și refacă viața. Ea a declarat că nu își dorește să se implice într-o nouă relație și preferă să se bucure de libertate. Căsnicia anterioară a privat-o de posibilitatea de a acționa după bunul ei plac, fiind nevoită să justifice fiecare decizie.

„Nu îmi doresc niciun băiat, niciun bărbat. Știi cum e, cu toții avem anumite aventuri, asta e altceva, dar eu nu îmi doresc o relație, nu îmi doresc să mă mai complic, nu îmi doresc să mai trebuiască să dau explicații și raport nimănui cuiva în viața aceasta. (…) Eu pot, din nou, să mă duc unde vreau, să fac ce vreau, să vorbesc cu cine vreau, să salut pe cine vreau, pentru că era o problemă și dacă salutam pe cineva. Mă bucur că pot să fac absolut tot ceea ce îmi trece mie prin cap. După sănătate, libertatea este lucrul cel mai important’, a declarat vedeta, la Xtra Night Show.


Oana Roman, șantajată de Marius Elisei

După despărțirea finală, Oana Roman a îndreptat mai multe acuzații la adresa lui Marius Elisei. Acesta i-ar fi furat telefonul și ar fi șantajat-o că publică conversațiile dintre ea și un alt bărbat. Vedeta a ținut să sublinieze că, la momentul respectiv, erau deja divorțați și nu mai aveau obligații unul față de celălalt.


„Eu nu mai am soț, nici iubit, dar am avut. Mi-a furat telefonul într-o seară, ca să vadă o conversație pe care o avusesem eu cu cineva, în condițiile în care eram divorțați în momentul acela. A făcut poze la conversațiile respective și le-a folosit ca să mă șantajeze și să îl șantajeze și pe omul acela, care nu avea nicio vină, deoarece, repet, eram divorțată’, a declarat Oana Roman, la Star Matinal.

Sursa foto: Facebook