Oana Roman, declarații surprinzătoare după ce s-a afișat alături de un bărbat misterios în vacanță, la mare: „Adevărul din spate…”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Roman face declarații surprinzătoare după ce s-a afișat alături de un bărbat misterios în vacanță, la mare. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a pus pe toată lumea pe jar, după ce a postat o imagine de pe litoralul românesc, în care vedeta atinge cu mâna brațul unui bărbat. Mulți s-au grăbit să o „cupleze', însă, sătulă speculații, ea a decis să spună adevărul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Oana Roman a trecut prin clipe grele după ce una dintre cele mai dragi ființe, mama ei, Mioara Roman, a murit. Regretata jurnalistă s-a stins din viață în luna februarie, la 83 de ani. Ca să mai uite de suferință, fiica ei, Oana Roman, a decis să-și ia o vacanță de câteva zile, la mare, pe litoralul românesc.

oana-roman-1oana-roman-1

Citește și: De ce a plâns Vlad Gherman la nunta cu Oana Moșneagu: „Este ceea ce își dorește orice bărbat să trăiască…' / Cum arată verighetele alese

Citește și: Marina Almășan și George Cornu s-au despărțit după 12 ani de relație: „Au ieșit la iveală nepotriviri ignorate la început. S-au creat tensiuni felurite. Am crezut că vom avea forță să înfruntăm…„

Citește și: Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei să-și găsească o iubită în timpul relației lor: „Eu m-am rugat, la propriu, pentru că mi-am dat seama că nu se va încheia dacă el nu-și va găsi pe altcineva”

Citește și: Gabriela, iubita lui Marius Elisei, după ce s-a zvonit că s-au despărțit: „Noi preferăm să avem o viață mai discretă, am ales împreună…”

Oana Roman, declarații surprinzătoare după ce s-a afișat alături de un bărbat misterios în vacanță, la mare

Aflată la mare, vedeta și-a luat toți fanii prin surprindere, după ce a postat o poză la InstaStory în care apare alături de un bărbat, căruia nu i se vede însă chipul. Internauții s-au gândit dacă nu cumva el este noul iubit al Oanei Roman și, totodată, cel care îi ține companie în vacanță. Ulterior, sora Catincăi Roman a revenit cu explicații.

Astfel, Oana Roman a declarat că pozele postate de ea în mediul online nu reflectă neapărat realitatea vieții sale. Mai degrabă, spune ea, obișnuiește să arunce „momeli'. În același timp, fiica lui Petre Roman a ținut să precizeze că-și ține departe viața personală de lumina reflectoarelor și că nimeni nu va ști dacă va avea sau are deja o relație.

„Să vă explic o treabă, dragilor ziariști, dragilor femei fără preocupări! Eu arunc momeli, pentru că îmi place să mă joc cu voi și voi le mușcați. Îmi place! Am spus și repet: viața mea privată este privată și va rămâne așa.

Dacă voi avea sau am o relație sau pe cineva, nu veți ști, nu o să apară nicio poză, nu o să pun nicio poză și nu o să știți nimic. Tot ce apare, dacă apare ceva, e doar o joacă și o momeală, ca să mă amuz și să mă distrez, dar adevărul din spate…', a transmis Oana Roman pagina ei de Instagram.

„Să lămurim un aspect. Spor la mușcat momeli. Ce nu vreau să se știe, nu se știe și nu se va afla', a mai spus ea.

Oana Roman, despre hateri: „Ei nu există pentru mine'

De altfel, Oana Roman spunea acum ceva timp că a învățat să nu se mai lase afectată de comentariile răutăcioase ale internauților.

„Ei nu există pentru mine. Sunt ceva inexistent, mai îi bag în seamă câteodată când fac mișto de ei sau îi fac de râs, dar altfel, nu. Dacă mă afectau comentariile lor eram la nebuni, de 30 de ani eram la nebuni, deci nu', declara ea.

Vă amintim că Oana Roman și fostul ei soț, Marius Elisei, s-au separat definitiv acum un an, după o serie lungă de despărțiri și împăcări. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Isabela. De ceva timp, bărbatul și-a refăcut viața amoroasă cu noua lui iubită, Gabriela.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton