Oana Roman, despre întâlnirea dintre fiica ei și noua iubită a fostului soț: „Sper că de acum încolo... Am făcut amândoi eforturi să reparăm relația”

.

Pe 24 septembrie, Marius Elisei a împlinit 36 de ani, iar de ziua lui, și-a oficializat noua relație. Fiica lui, Isabela, a cunoscut-o deja pe actuala parteneră, în contextul aniversării de zilele trecute. În mediul online, Oana Roman a avut o primă reacție referitoare la schimbările din viața fostului ei soț, ținând să facă și câteva precizări despre relația lor, care nu s-a încheiat în luna ianuarie, așa cum se vehiculează. Iată când s-au despărțit, de fapt, Oana Roman și Marius Elisei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


După ce Marius Elisei a confirmat că are o nouă iubită, Oana Roman a făcut câteva comentarii în mediul online, precizând că se bucură pentru succesul în dragoste al fostului ei soț. La sfârșitul lunii ianuarie, cei doi au anunțat că s-au separat definitiv, deși părea că relația lor trecuse pragul neînțelegerilor. De atunci, însă, se pare că au existat mai multe tentative de împăcare, potrivit afirmațiilor recente făcute de Oana Roman. Până la începutul lunii septembrie, vedeta și fostul ei partener au locuit în aceeași casă, în încercarea de a se reconecta.


Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei și-a făcut o nouă iubită: „El a spus că nu mai vrea să audă despre mine, lucru care pe mine mă…’

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită, după despărțirea de Oana Roman: „De mult n-am mai gustat din fericire'. Isa a cunoscut-o pe partenera tatălui ei

Citește și: Chefi la cuțite 26 septembrie – Jurații și-au ales echipele. Ce concurenți au trecut de bootcamp


Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei și-a făcut o nouă iubită: „El a spus că nu mai vrea să audă despre mine, lucru care pe mine mă…’

Oana Roman, despre întâlnire dintre Isabela și noua iubită a lui Marius Elisei

Imediat după ce Marius Elisei și-a oficializat noua relație, Oana Roman a făcut câteva declarații în mediul online, susținând că este fericită că și-a refăcut viața. Vedeta a ținut să precizeze că nu este deranjată de întâlnirea dintre fiica ei, Isabela, și actuala iubită a lui Marius Elisei, însă speră ca fostul ei soț să se implice mai mult în viața adolescentei.


„Mă bucur nespus că există liniște. Nu mă deranjează deloc că Isa a făcut cunoștintă cu această doamnă și sper că de acum încolo amândoi să putem să ne implicăm în mod echitabil și corect în creșterea Isei, căci ea are doi părinți de care are nevoie în mod egal’, a spus vedetea, pe pagina personală de Instagram.


Când s-au despărțit, de fapt, Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au anunțat separarea definitivă la sfârșitul lunii ianuarie, însă de atunci, ar fi existat mai multe tentative de împăcare. Cei doi au locuit împreună în vila din Tunari până la începutul lunii septembrie, atunci când au decis să pună capăt, din nou, relației.

„Se speculează mult și trebuie precizate anumite lucruri. Eu, realmente, m-am rugat pentru ca el să își găsească liniștea și împlinirea, pentru ca tensiunile dintre noi să se stingă. Dar un titlu ca acesta nu este corect, pentru că nu suntem separați de 8 luni. Din ianuarie până acum, au fost tentative eșuate, iar el a stat cu noi în casă până de curând, când am hotărât că nu avem vreo șansă să reabilităm relația noastră.


Au existat eforturi din partea amândurora în a încerca să reparăm ceva, dar nu s-a putut. Diferențele de viziune și gândire dintre noi ne-au împiedicat să mai putem repara ceva. În luna iunie, chiar am discutat serios și am încercat, am stat împreună în casă, dar era clar că nu se mai poate repara nimic. Astfel încât, cu 2 zile înainte să plec în Franța cu Isa, am hotărât că e cazul să încheiem definitiv și acela a fost momentul în care el a plecat definitiv din casă. Și anume pe data de 3 septembrie’, a mai spus vedeta.

Sursa foto: facebook