Oana Roman dezvăluie de ce Marius Elisei o vede pe fiica lor o dată la două luni: „Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Roman a dezvăluit, recent, pe contul ei de Instagram, de ce Marius Elisei o vede pe fiica lor o dată la două luni. Vedeta susține că, de când s-a separat de fostul ei soț, bărbatul nu-și petrece mai suficient timp cu Isabela, deși locuiește în București. Mai demult, Oana Roman povestea cât de afectată este fata ei de lipsa tatălui, după despărțirea părinților…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

După o perioadă grea, marcată de moartea mamei sale, Mioara Roman, Oana Roman a decis să plece pentru câteva zile la mare, singură, pentru a se relaxa și a-și aduna gândurile. Obișnuiți să o vadă mereu alături de fiica ei, internauții au observat că Isabela nu și-a însoțit mama în mini-vacanță. Deși mulți au crezut că micuța e cu tatăl ei, vedeta a dezvăluit că lucrurile nu stau așa…

oana-roman-1oana-roman-1

Citește și: Oana Roman i-a făcut singură parastasul Mioarei Roman, fără ajutorul surorii sale, Catinca. A fost la biserică și a împărțit pachete de pomană

Citește și: Catinca Roman, despre averea lăsată de Mioara Roman: „A lăsat ceva moștenire…'. În ce relații a rămas cu Oana Roman, după moartea mamei lor

Citește și: Andreea Bostănică susține că muncește de la 12 ani: „Prietenii mei se jucau, eu filmam vlogguri, editam, făceam ore de vioară, pian, actorie, dansuri, lansam piese”/ Câți bani câștigă din TikTok într-o săptămână

Citește și: Alin Oprea reacționează după acuzațiile lui Tavi Colen. Fostul lui coleg l-ar fi trădat înainte ca el să înregistreze brandul Talisman pe numele său: „A intervenit lipsa încrederii”

Oana Roman dezvăluie de ce Marius Elisei o vede pe fiica lor o dată la două luni

Potrivit spuselor Oanei Roman, Marius Elisei o vede pe fiica lor extrem de rar, cam o dată la două luni. De altfel, atunci când se întâlnesc, nu ar sta împreună mai mult de două ore, spune vedeta. Tot ea susține că fostul soț nu are suficient timp pentru a sta cu Isabela, fapt care o afectează pe fetiță.

„M-ați întrebat de Isabela. Isabela nu este cu mine, dar nici cu tatăl ei. M-ați întrebat și nu, nu este cu el. Ea este la o prietenă de-ale ei și este ziua acestei fetițe și stă la ea în acest weekend. Isa este deja mare și această fetiță e foarte drăguță. Nu este la tatăl ei, pentru că nu se vede cu tatăl ei decât cam două ore, o dată la câteva luni, pentru că mai mult n-are el timp. Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore', a spus Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare.

Oana Roman, despre fiica ei, Isabela: „E mică, a trecut prin multe traume'

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial anul trecut, în toamnă. Ulterior, el și-a refăcut viața amoroasă cu o altă femeie, iar acum locuiește în casa iubitei și lucrează ca șofer la o firmă de taxi. Isabela, fiica lui și a Oanei Roman, pare că îi simte lipsa bărbatului, pentru că-l vede destul de rar.

Recent, Oana Roman a povestit cum încearcă să o ajute pe fiica ei, Isabela, să gestioneze această situație.

„Zilele trecute am avut o discuție cu Isa despre ură. E mică, a trecut prin multe traume, îi e încă greu să se echilibreze emoțional și-mi vorbea despre ură care la ea e, de fapt, o frustrare, o neputință de a înțelege abandonul de părinte, dar și moartea, răutatea unora sau indiferența altora în raport cu ea. I-am explicat că ura este ceva ce te apasă pe tine, cel care o simți și nu afectează deloc persoana față de care simți acest sentiment.

I-am explicat că și mie mi-au greșit mulți, mi-au greșit grav, dar nu îi urăsc, pentru că nu vreau să mă împovărez cu asta. Îi ignor sau îi țin departe, mă rezum la un salut sau poate nici atât. Nu urăsc pe nimeni și asta îmi dă putere asupra mea și asupra lor.

Ura doar te împovărează, dar nu ajută la nimic. Încercați să nu urâți pe nimeni, oricât rău v-ar face. Ignoranța este cea mai eficientă armă. A ignora total pe cei care îți greșesc, a nu îi lua în seamă, a continua să trăiești imperturbabil este cea mai cumplită pedeapsă pentru ei', a scris ea pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton