Oana Roman i-a făcut singură parastasul Mioarei Roman, fără ajutorul surorii sale, Catinca. A fost la biserică și a împărțit pachete de pomană

.

Oana Roman i-a făcut singură parastasul Mioarei Roman, fără ajutorul surorii sale, Catinca. Fiica lui Petre Roman a fost, recent, la biserică pentru a da de pomană pentru regretata ei mamă. Vedeta le-a împărțit pachete celor prezenți și deși e încă îndurerată de pierderea uriașă suferită, încearcă să fie în continuare puternică, pentru ea, dar și pentru fetița ei, Isabela.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!


Mioara Roman a murit anul acesta, la finele lunii februarie, în azilul în care era internată de mai multă vreme. La aproape trei luni de la moartea jurnalistei, fiica ei, Oana Roman, încă suferă și trece în continuare printr-o perioadă delicată. Cu toate acestea, vedeta încearcă să fie puternică. De curând, ea s-a ocupat de una singură de parastasul mamei sale, fără sora ei, Catinca.

Citește și: Catinca Roman, despre averea lăsată de Mioara Roman: „A lăsat ceva moștenire…’. În ce relații a rămas cu Oana Roman, după moartea mamei lor


Citește și: Oana Roman are noi probleme de sănătate. S-a filmat cu un ochi umflat și lăcrimând: „Va trebui să mă duc la spital’

Citește și: Cum își educă Dana Rogoz copiii și ce așteptări are de la ei, în privința carierei: „Se vorbește mult prea mult în generația lor despre bani. Este ceva care mă ucide’

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și iubita lui, Emma de la ZU. Tânăra l-a cunoscut în adolescență și era fană a trupei Talisman

Oana Roman i-a făcut singură parastasul Mioarei Roman, fără ajutorul surorii sale, Catinca


Așadar, Oana Roman și-a asumat întreaga responsabilitate pentru a-i organiza singură parastasul Mioarei Roman. Fosta soție a lui Marius Elisei a mers la biserică pentru a împărți o mulțime de pachete celor prezenți. Fiica lui Petre Roman a încercat pe tot parcursul slujbei să-și mascheze durerea, dar și-a stăpânit cu greu lacrimile. Vezi imaginile AICI.

Potrivit Spynews.ro, Oana Roman a resimțit slujba de la parastasul mamei sale ca pe un moment extrem de emoționant. Moartea Mioarei Roman a fost o lovitură puternică pentru ea, căci vedeta și mama ei aveau o legătură extrem de strânsă și specială.


În aceste clipe grele, Oana Roman a fost singură la parastas, căci sora ei, Catinca, nu i-a fost alături. Acum ceva timp, fiica lui Petre Roman dezvăluia că nu o ajută niciun membru al familiei.


Surorile Roman, din nou în conflict

Se pare că Oana și Catinca Roman au, din nou, o relație tensionată, în prezent. Spiritele s-au încins iar între cele două surori, după ce Catinca a criticat modul în care a fost organizată înmormântarea mamei lor, Mioara Roman. Declarațiile ei au supărat-o pe Oana Roman, motiv pentru care a reacționat public.

Catinca Roman spunea, recent, că și-ar fi dorit o înmormântare mai discretă pentru mama lor, Mioara Roman. Oana Roman a considerat aceste afirmații ca fiind unele lipsite de fond. În plus, și-a acuzat sora că nu a ajutat cu nimic în ceea ce privește organizarea evenimentului.


„Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur. Și cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că ai fi făcut altfel, că nu a fost bine așa.

Asta este meteahna multora dintre noi, voi. Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți, ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă am ajutat, dacă am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o lumânare pentru cineva.


Altfel, suntem doar niște forme de viață care comentăm de pe margine. Ar trebui să ne gândim foarte bine înainte să ne permitem să judecăm deciziile altora și să judecăm ceea ce fac ei, atât timp cât noi nu facem nimic. Eu nu-mi permit să-i judec pe alții, nici măcar pe cei apropiați mie.

Nu e treaba mea să judec, să-mi dau cu părerea, eu fac ce cred, simt, astfel încât să am inima și conștiința împăcate. Să știu că mi-am făcut datoria pentru părinții mei, copilul meu, gândiți-vă înainte să deschideți gura și să vă băgați în seamă’, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Sursă foto: Facebook, Instagram