Oana Roman, după ce o clinică medicală i-a transmis să-și plătească datoriile: „Efectiv, am uitat. Doamnele mă cunosc, știau prin ce am trecut”. Ce a deranjat-o, de fapt

.

Oana Roman a avut o reacție dură pe rețelele de socializare după ce a fost acuzată că nu a plătit serviciile la o clinică medicală. Pentru că traversează o perioadă dificilă, după pierderea mamei sale, vedeta spune că a uitat să plătească două ședințe de terapie și a fost nemulțumită de modul în care i s-au adresat angajații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


După ce a părăsit relația toxică cu fostul ei soț, Marius Elisei, Oana Roman a trecut printr-un alt moment de cumpănă. Pierderea mamei ei, Mioara Roman, i-a provocat multă suferință și încă luptă să-și găsească liniștea sufletească. În această perioadă dificilă, vedeta a apelat la serviciile unui psiholog, iar câteva ședințe individuale a făcut și fiica ei, Isabela, pentru că a suferit cumplit după divorțul părinților.

Citește și: Oana Roman a recunoscut de ce a dus-o pe Mioara Roman la azil, de fapt: „Mama sigur e deranjată de acolo de unde e. Trebuie să se știe că…’ / A locuit în casă cu ea și cu Marius Elisei timp de doi ani


Citește și: Oana Monea, ispita de la Insula iubirii, deranjată de comentariile făcute de Speak la adresa ei: „Habar nu are despre ce vorbește…'

Citește și: Nadia Comăneci face sport cu Arnold Schwarzenegger. Cum s-au fotografiat cele două legende: „O zi grozavă începe cu un antrenament bun și un prieten drag'

Citește și: Cum a fost pentru Theo Rose să filmeze scenele de amor cu Denis Hanganu în serialul Clanul, sub ochii iubitului ei, Anghel Damian: „La început am fost și eu stresată… „


Oana Roman, după ce o clinică medicală i-a transmis să-și plătească datoriile

Dat fiind că traversează o perioadă grea, Oana Roman spune că a uitat să plătească două ședințe de terapie, iar angajații clinicii respective au contactat-o să-i amintească de facturile restante. Vedeta, aflată în doliu, s-a arătat deranjată de lipsa totală de empatie din mesajul primit, mai ales că este, spune ea, clientă fidelă a clinicii.

„Dacă lucrați cu oamenii, cu public, cu clienți, cu pacienți, trebuie să aveți foarte mare grijă la cum vă exprimați și la ce transmiteți. Maniera în care vă adresați celor cu care interacționați poate face diferența dintre bine și rău, a mai avea clienți și pacienți și a nu mai avea.


Aveam de plătit două ședințe de terapie pe care nu le plătisem pentru că le făcusem online și…a murit mama…pur și simplu am uitat. Efectiv, am uitat. Că mi-au adus aminte că trebuie să plătesc, nu este o problemă. Problema este maniera în care au decis să îmi aducă aminte că trebuie să achit’, a povestit vedeta.

„Măi, un pic de empatie?’

Oana Roman a postat și mesajul primit din partea angajaților clinicii respective.

„Ideea este așa: vorbim despre o clinică care tratează pacienți, care are psihiatri, psihologi. Empatia, deci, este vitală. Mai mult decât atât, eu merg acolo de mult timp, deci doamnele cu siguranță, vă spun eu, că mă cunosc și mă știu foarte bine. Cu siguranță știau prin ce am trecut.


Mesajul pe care mi l-au trimis a sunat: „Încă nu am primit plata. Mulțumim’. Măi, un pic de empatie? Că nu e ca și cum dispar fără să plătesc, e și greu să nu mă găsești pe mine în țara asta’, a povestit Oana Roman.


Oana Roman și-a dus fiica la psiholog

După despărțirea definitivă de Marius Elisei, Oana Roman a dus-o și pe fiica ei la psiholog. Isabela a suferit enorm din cauza absenței totale a tatălui ei.

„Trebuie să merg la școală să o iau pe Isa și apoi să o duc să facă prima ședință cu o doamnă psiholog cu care va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui din viața ei’, a declarat Oana Roman pe Instagram., cu ceva timp în urmă.

Sursa foto: Facebook