Oana Roman, revoltată pentru că a plătit 70 de lei la magazin, pe câteva produse: "Mi s-a părut foarte scump în comparație cu salariile din România..."

 Calin Maria Bianca
.

Oana Roman, revoltată pentru că a plătit 70 de lei la magazin, pe câteva produse. Oana Roman este destul de activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește diferite momente cu marea ei comunitate de fani. Recent, după ce a ajuns acasă de la cumpărături, nu a putut să nu le arate bonul în valoare de 70 de lei, considerând că este o sumă mare pentru tot ceea ce a luat. Iată ce spune despre noul val de scumpiri!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu o dată, ci de mai multe ori, Oana Roman a mărturisit că este destul de atentă la modul în care gestionează banii. Nu-i place să cheltuie inutil și să arunce cu banii pe diferite lucruri, astfel că, așa cum chiar ea a zis, urmărește reducerile de multe ori. Dacă zilele trecute se lăuda că a dat foarte puțin pe produsele de curățenie, asta deoarece a găsit un magazin unde prețul este la jumătate, lucrurile se schimbă acum.

roman7roman7

Citește și: „Mă întrețin singură de la 20 de ani și mi-am întreținut și bărbatul aproape 10 ani”. Oana Roman continuă atacul la adresa lui Marius Elisei

Citește și: „Mi-au spus că sunt mincinoasă și că nu am cum să încap într-un S. Atât de departe s-a ajuns cu boala psihică…'. Oana Roman a arătat ce mărime poartă la haine, după ce a primit critici din partea fanilor

Citește și: Flavia Mihășan s-a despărțit de Marius Moldovan, după 5 ani. În ce relații a rămas cu tatăl copiilor ei: „Ne respectăm și…”

Citește și: Florin Călinescu, reacție după ce taverna „La Călinescu' a fost închisă de ANPC: „Nu am trecut pe acolo de vreo 5 ani. E de ajuns ca unul să spună că…'

Oana Roman, revoltată pentru că a plătit 70 de lei la magazin, pe câteva produse

De data aceasta, Oana Roman nu a mai avut zâmbetul pe buze după ce a venit de la cumpărături. Atunci a cumpărat cu 200 de lei numeroase produse de curățenie, iar acum, cu 70 de lei doar câteva produse alimentare. Vedeta nu a putut să nu reacționeze și să nu vorbească despre noile scumpiri. Mai concret, a prezentat pe rând tot ce a cumpărat și s-a întrebat la final dacă aceste cumpărături sunt făcute cu aceeași suma și în alte țări din Uniunea Europeană, cum ar fi Germania, Franța, Spania sau Italia.

O să vă arăt ce am cumpărat azi cu 70 de lei și 48 de bani. foarte scump mi s a părut comparativ cu salariile din România. O sticlă de lapte de un litru și jumătate, un pachet de unt care, atenție, era la reducere 20%, două iaurturi cu afine, 4 iaurturi cu căpșuni, o pungă de Nesquik și 3 banane. Toate aceste lucruri au costat 70 de lei, adică 14 euro. Eu acum vă întreb, în Franța, în Germania, în Italia, în Spania, lucrurile astea costă 14 euro? Sau ce poți cumpăra într-o altă țară europeană cu suma de 14 euro? Practic sunt 6 iaurturi, un pachet de unt, 3 banane, un Nesquik și o sticlă de lapte', a transmis Oana Roman într-un videoclip publicat pe TikTok.

Cum au reacționat fanii vedetei

Oana Roman a încărcat clipul video în care se revolta asupra prețurilor din România nu doar pe Instagram, ci și pe Tiktok, unde fanii au reacționat imediat. E clar că noile scumpiri nu aduce zâmbetul pe fața nimănui, însă se pare că sunt și persoane pentru care suma plătită de Oana Roman pe acele produse nu este deloc una mare.

Mulți au ținut să precizeze că și-a cumpărat produse „de top„, care nu sunt deloc unele ieftine, astfel că este de înțeles de ce a dat 70 de lei pe câteva alimente.

Toate produsele cumpărate fac parte din categoria alimentelor de top', „De exemplu, în Germania, fiecare produs arătat ar fi un euro, aproximativ fiecare', „Tot atât costă, doar că una e când iei salariul de 1.500 de euro și una e când iei 2.000 de lei', „Prețurile din România sunt cam la fel și în Germania!!', „Cam atât costă și în acele țări enumerate de tine, dar ei au salariu minim 1.200 EUR', sunt câteva dintre comentariile primite de Oana Roman.

Oana Roman: „Mă întrețin singură de la 20 de ani„

Oana Roman este destul de sonoră pe rețelele de socializare, indiferent despre ce subiect este vorba. Deși se confruntă des cu critici din partea internauților, știe cum să-i pună la punct. În urmă cu câteva săptămâni a fost ironizată privind activitatea ei și sumele pe care le câștigă, astfel a dezvăluit că se întreține singură de la vârsta de 20 de ani.

Muncesc de la 20 de ani și mă întrețin singură de la 20 de ani. Și mi-am întreținut și întrețin și familia și, ce crezi, mi-am întreținut și bărbatul aproape 10 ani și îmi întrețin și copilul singură. Am și grijă de mama mea bolnavă, din banii mei și din munca mea, de 20 și ceva de ani.

Așa că, voi, ăștia care bateți câmpii, vă faceți păcate nașpa de tot de Crăciun și zic că ar trebui să vă potoliți un pic pentru că toată mizeria pe care o aruncați asupra mea se transformă în lucruri foarte bune și mizeria rămâne la voi.

Așa că, eu îți doresc de Crăciun să te duci să faci o donație, să aprinzi o lumânare la biserică și să îți vezi de viața ta, să nu mai arunci cu venin, că se întoarce fix în capul tău, să știi!„, a transmis Oana Roman pe TikTok, în urmă cu câteva săptămâni.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton