Oana Roman și Adina Buzatu, în plin scandal după moartea lui Stephan Pelger: ”Nu putem să cântărim afecțiunea așa cum cântărim un kg de brânză la piață...”. Ce reproșuri și-au adus

.

Oana Roman și Adina Buzatu, în plin scandal după moartea lui Stephan Pelger. Ce reproșuri și-au adus în mediul online. Vestea că Stephan Pelger a fost găsit mort în propria casă, a șocat pe toată lumea și a zguduit serios showbiz-ul românesc. Celebrul designer vestimentar avea o relație frumoasă cu numeroase nume mari din România, printre care Oana Roman, Adina Buzatu, Laura Cosoi, Andreea Raicu și multe altele, care de asemenea nu au putut să nu se arate afectate de ceea ce s-a întâmplat. Ei bine, la scurt timp după terminarea ceremoniei de comemorare a regretatului designer Stephan Pelger a izbucnit un adevărat scandal în mediul online între Oana Roman și Adina Buzatu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Oana Roman a vorbit mult despre Stephan Pelger după moartea lui și s-a arătat cu adevărat devastată de trista veste pe care a aflat-o despre el. Au avut o frumoasă relație de prietenie și au colaborat de mai multe ori, astfel că între ei era o legătură destul de strânsă, motiv pentru care nu a putut să nu participe la ceremoniei de comemorare a regretatului designer. Totuși, deși era extrem de tristă, nu a putut să nu vorbească despre ceea ce s-a întîmplat acolo.

Deși multe vedete și-au arătat suferința și durerea pentru moartea celebrului designer vestimentar, Stephan Pelger, când a venit vorba de mers la ceremonia de comemorare, nu s-au prezentat tot la fel de multe, așa cum erau pe rețelele de socializare. Bineînțeles, Oana Roman a mers și a sesizat acest lucru, astfel că nu s-a putut abține din a transmite un mesaj dur la adresa celor care n-au venit să își ia rămas bun.


Citește și: Adina Buzatu, după ce Stephan Pelger s-a sinucis: „E meschin și tare josnic să stricăm memoria omului. S-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu'

Citește și: Oana Roman a răbufnit pe Instagram, după slujba de comemorare a lui Stephan Pelger: „Ca de obicei, am avut dreptate. Niciunul nu a venit…'

Citește și: Horia Brenciu a căzut de pe scenă, în timpul unui concert. Imaginile au devenit virale: „M-am mirat când m-am ridicat'

Citește și: Subiectele la Limba Română pentru Evaluarea Naţională 2023. Absolvenţii clasei a VIII-a au susţinut astăzi primul examen


Oana Roman și Adina Buzatu, în plin scandal după moartea lui Stephan Pelger

Oana Roman nu a putut să nu își arate indignarea față de persoanele care au scris numeroase mesaje pline de suferințp și durere legate de moartea lui Stephan Pelger, dar care totodată nu au fost prezente la ceremonia de comemorare a celebrului designer pentru a-și lua rămas bun. Vedeta a spus clar că nu i se pare deloc normal, însă totuși poate unele dintre persoanele care nu au venit, poate sunt plecate, astfel că înțelege această situație într-o anumită măsură.


„Ca de obicei, din păcate, am avut dreptate. Știți când v-am spus eu că toți ăștia care s-au trezit să povestească, să comenteze și să își dea cu părerea despre Stephan, dându-se prieteni cu el și apărând pe la televiziuni și dând interviuri, ei bine, dragii mei, niciunul nu a fost astăzi prezent. Niciunul nu a venit astăzi să aducă o floare și să-și ia rămas bun de la Stephan.

Nu știu dacă unii dintre ei sunt plecați, dar n-au venit și mă bucur că așa a fost. Au fost prietenii lui, cei cu care a copilărit, cei cu care a trăit când a fost adult, oamenii care au ținut la el, oamenii care l-au iubit, nu oportuniștii care au făcut audiență pe spatele lui’, a postat Oana, pe Instagram, după comemorarea designerului.


Adina Buzatu a lipsit de la ceremonia de comemorare a lui Stephan Pelger

Adina Buzatu a simțit nevoie să justifice faptul că nu a fost prezentă la ceremonia de comemorare a bunului ei prieten, Stephan Pelger, mai ales după ce mesajul Oanei Roman a ajuns viral pe rețelele de socializare. Cu părere de rău, Adina Buzatu a explicat clar că nu este în țară și nu putea să lipsească de la evenimentul unde se afla.

Acum sunt la un târg de modă la Florența, un eveniment programat de două ori pe an. Datoria pe care o am față de angajații mei, de familie și față de mulți alții mă face să nu pot lipsi de la acest târg unde am avut zeci de întâlniri de afaceri bătute în cuie de luni de zile. De asta nu am putut lua parte la funeraliile prietenului meu!’ a spus Adina Buzatu în mediul online.


Adina Buzatu: ‘Nu putem să cântărim afecțiunea așa cum cântărim un kg de brânză la piață’

Adina Buzatu s-a arătat revoltată de către mesajul postat de Oana Roman în mediul online și totodată de toși cei care au ținut să precizeze că multe persoane cunoscute care și-au arătat suferința nu au fost prezente la ceremonia de comemorare. Fără a se sfii, Adina Buzatu a spus clar că în primă fază voia să dezvăluie motivele pentru care nu a putut ajunge, însă mai apoi și-a dat seama că afecțiunea și iubire nu se cântărește în vorbe.


„După tragedia prietenului Steph s-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu. Era inevitabil. Mereu se întâmplă așa. Oamenii ăștia vin să reproșeze celor apropiați că n-au făcut destul pentru a evita deznodământul groaznic. Într-un moment dificil, dureros, de reculegere, te trezești cu această armată de sectoriști ai moralității, de milițieni ai idealurilor înalte și nobile.

S-a făcut destul de către cei apropiați?, ‚Nu s-a făcut destul? Nu s-a procedat corect, optim? Oameni buni, întotdeauna în astfel de momente, un om normal alcătuit sufletește va fi bântuit de regrete că poate nu a făcut destul. În viață suntem etern măcinați de aceste îndoieli. ‚Am făcut tot ce se putea pentru copilul meu, pentru tatăl meu, pentru mine, pentru fratele sau prietenul meu? Cu atât mai intens în astfel de situații. Dar de aici până la a strica liniștea gravă și solemnitatea care trebuie să însoțească firesc o astfel de trecere dureroasă este cale lungă. Nu putem cântări cantitatea de afecțiune, grijă omenească sau pioșenie așa cum cântărim un kil de brânză la piață.


Adina Buzatu a mai spus și că speră că a făcut tot ce ținea de ea pentru ca Stephan Pelger să fie pe calea cea bună, explicând că au fost destul de apropiați. De asemenea, a transmis și un ultim mesaj plin de durere pentru el, pe această cale.

În fața acestor acuze am avut pornirea furioasă de le explica și prezenta oamenilor lucrurile pe care am încercat să le fac, după puterile mele, pentru prietenul meu. Apoi am realizat că tocmai procedând astfel aș intra în jocul ăsta meschin. ‘Ce fac eu aici?, mi-am zis. Fac o panoplie a iubirii – multă, puțină, foarte multă, câtă am avut eu! – pe care am încercat să o ofer unui prieten? Îmi etalez ‘performanțele de grijă, afecțiune, omenie așa cum îți prezinți bijuteriile, rochiile sau mașinile?! Nu o să fac asta. O să-l rog pe dragul meu Steph, și pe Dumnezeu, să mă ierte dacă puteam face mai mult și nu am știut cum. Dumnezeu să-l odihnească!„, a scris Adina Buzatu pe pagina ei de Facebook, după mesajul revoltător al Oanei Roman.

Sursă foto: Facebook / Instagram