Oana Roman și Marius Elisei, decizie finală, înainte de divorț. Ce se întâmplă cu fetița lor

.

Oana Roman și Marius Elisei au luat împreună o decizie importantă, în privința fetiței lor, micuța Izabela. Se pare că au lăsat în urmă perioada plină de reproșuri din ultima perioadă, de după despărțirea lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au mai avut perioade dificile în mariaj, care s-au finalizat cu despărțiri temporare. De data aceasta însă, separarea pare să fie una finală. Chiar înainte de Crăciun, Marius Elisei a decis să plece de acasă. Vestea a zdruncinat-o serios pe soția lui. Însă, chiar dacă a suferit cumplit și a fost rănită, Oana a mers mai departe pentru fetița ei.


„E când foarte bine, când foarte prost. Încă n-am găsit echilibrul. Și sunt zile în care pare că acest echilibru se duce mult prea în dezechilibru. Încă mai încerc să stabilizez lucrurile, nu îmi prea iese, cred că amândoi greșim undeva.

Ne apasă multe momente foarte grele, prin care am trecut în toți acești ani, și, poate pentru că nu am avut deloc timp pentru noi, asta a făcut să nu mai comunicăm cum trebuie. Vreau să cred că va fi bine, dar încă nu sunt deloc sigură de asta', povestea Oana Roman, în trecut.


Oana Roman și Marius Elisei, decizie finală pentru fetița lor

Acum cei doi soți au decis să se înțeleagă bine, chiar dacă divorțează. Amândoi își iubesc enorm copilul, așa că nu își doresc să fie afectată atât de rău de separarea părinților ei.


‘Iza merge în fiecare săptămână la tatăl ei, 2-3 zile, și săptămâna asta a luat-o ieri și o iau eu mâine la prânz, pentru că avem filmări și nu a luat-o ca eu să mă relaxez, dar așa ne-am organizat noi săptămâna asta’, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Isa doarme acum cu mine de când tati a plecat. Practic, patul este doar de formă, camera ei este folosită doar pentru lucru’, a mai mărturisit Oana în emisiunea în care participă acum, Mămici de pici cu lipici.


Citește și: Cum i-a catalogat Adelina Pestrițu pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak. Neașteptat ce a spus despre Ștefania!

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: ‘Ne-am despărțit de foarte multe ori

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii: „Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei divorțează a picat ca un trăsnet în showbiz. Anunțul a fost făcut de fiica lui Petre Roman, iar Catinca Roman a transmis acum o primă reacție după anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea.


„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos , a declarat Catinca Roman, pentru Click!


Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman

Inițial nu a declarat nimic despre plecarea lui de acasă, dar apoi soțul Oanei Roman a făcut câteva declarații publice. Ce a recunoscut despre modul în care se descurcă acum, din punct de vedere financiar?

„Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac. Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar, a declarat Marius, pentru Click!