Oana Roman a răbufnit la adresa lui Selly, după apariția lui Andrew Tate pe scenă la „Beach, Please!”: „Ceea ce faci e diabolic. Încurajezi drogurile pe scenă, lași pe scenă unul care e cercetat penal. Tu esti exemplu? Unde e educatia aia...” / S-au certat și în urmă cu un an

 Calin Maria Bianca
.

Oana Roman tună și fulgeră la adresa lui Selly după festivalul „Beach, Please!'. Festivalul Beach, Please! a adunat mii de oameni pe litoralul românesc, unde numeroși artiști de la noi din țară, dar și cunoscuți nivel internațional, au urcat pe scenă, spre surprinderea fanilor. Ei bine, în timp ce mulți l-au lăudat, alții au avut replici acide și răutăcioase pe seama evenimentului deloc plăcut, cu arestatrea lui Wiz Khalifa, după consumul de droguri, printre care și Oana Roman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Așa cum o știm, Oana Roman a fost vocală și de data aceasta și și-a expus punctul de vedere privind festivalul Beach, Please!, unde Selly este co-organizator și co-fondator. Fără a ezita, chiar dacă în trecut au mai fost protagoniștii unui scandal, vedeta l-a atacat prin intermediul rețelelor de socializare și nu s-a sfiit să-l numească 'puber'.

roman7-1roman7-1

Citește și: Ce a spus Oana Roman despre Selly, după ce vloggerul a condus ilegal în trafic: „David Popovici merge cu tramvaiul, băiețașul merge cu mașina pe linia de tramvai”

Citește și: Selly reaprinde scandalul cu Oana Roman, în emisiunea lui Măruță: „Demagogă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă”. Cum a reacționat vedeta

Citește și: Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a căsătorit religios și și-a botezat fetița, în aceeași zi. Sora ei fost nașă / Ce tort au avut la evenimentul cu 1.000 de invitați

Citește și: Codin Maticiuc, îngrozit de ceea ce a găsit în camera unui hotel din Costinești: „Arată execrabil. Coropișnițe pe care doar în Africa le-am mai văzut și apa…' / Ce spune despre arestarea lui Wiz Khalifa

Oana Roman, tună și fulgeră la adresa lui Selly după festivalul „Beach, Please!'

Oana Roman nu a ținut cont de cuvinte și nici de părerea celor din jur, mai ales că multe vedete au participat la marele festival, atât pe scenă, cât și doar ca spectatori. A spus clar că acest eveniment este, din punctul ei de vedere, un exemplu de 'așa nu' pentru societate, acuzându-l pe Selly pentru că s-a implicat în organizarea acestuia. Mai mult decât atât, nu a putut să nu vorbească și despre momentul deloc plăcut, când Wiz Khalifa a fost arestat pentru consumul de droguri, dar și invitația lui Andrew Tate pe scenă.

Puberule, ai zis de mine ca nu sunt exemplu pt societate. Dar tu esti? Când incurajezi drogurile pe scena si „artisti” care vorbesc ceva de nereprodus, si lasi pe scena unu care bate si vinde femei, cercetat penal… Tu esti exemplu? Unde e educatia aia despre care tot bateai apa in piuă? Asa cum zice Oreste, ceea ce faci este diabolic. Tu esti exemplu da? Bravo!', a scris recent Oana Roman pe Internet.

Selly, despre apariția lui Andrew Tate la „Beach, Please!”

Nu doar Oana Roman se pare că a fost revoltată de apariția lui Andrew Tate la Beach, Please!, ci mult mai multe persoane, motiv pentru care Selly nu a ezitat și a explicat public cum a ajuns să fie la festival alături de French Montana, pe scenă.

„Știți cum e, e ultima seară a festivalului și apar tot felul de persoane care încearcă să discrediteze ce facem noi aici. Legat de prezența lui Andrew Tate, acest personaj controversat, pe scenă cu French Montana. Unu la mână, noi nu știam că va fi acolo pentru că nu cerem niciodată o listă nominală a invitaților pe care un artist îi are pe scenă. Nu cerem pentru că nu este treaba noastră. Noi punem la dispoziție o platformă, o scenă pe care artistul vine și se exprimă liber.

Ce face artistul pe scenă nu înseamnă că eu, ca organizator, aprob. Declarația făcută de artist pe scenă nu înseamnă că este poziția mea ca organizator. Dacă un artist spune pe scenă că e ok să consumi droguri sau că e ok traficul de persoane sau cheamă o persoană cercetată într-un astfel de caz, care e sub cercetare penală, asta nu înseamnă ca eu ca organizator susțin chestia asta.', a spus, într-un story pe Instagram, Andrei Șelaru.

În continuare, legat și de momentul în care Wiz Khalifa a consumat substanțe interzise pe scena festivalului, iar mai apoi a fost săltat de Poliție în fața tuturor, Selly a explicat că nu are cum să gestioneze el astfel de momente și că fiecare artist are libertate atunci când urcă pe scenă.

Dacă mă întrebați pe mine ce poziție am eu, Selly, persoană fizică, eu sunt conștient că unele mesaje care sunt transmise pe scena festivalului sunt greșite, după părerea mea. De asta eu și fac anumite lucruri, cum a fost campania antidrog, pentru a încerca să balansez un pic situația, pentru a încerca să spun că ce se întâmplă pe scenă este un act artistic asupra căruia eu nu am niciun control. Eu pot să fac o campanie prin care să vă descurajez pe voi să consumați chestii în care nu știți ce e în ele', a mai adăugat tânărul.

Selly și Oana Roman, protagoniștii unui amplu scandal în urmă cu un an

După reacția acidă a Oanei Roman, cel mai probabil vor urma numeroase reacții, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu un an, când cei doi au fost protagoniștii unui amplu scandal. Totul a pornit după ce Oana Romana argumentat că Selly nu are competențele necesare pentru a vorbi despre educația din România sau alte aspecte sociale, astfel că s-a iscat un adevărat conflict pe atunci.

„Demagogă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă, la adresa mea cel puțin, poate în rest nu este. Așa a fost. Și o mamă bună, probabil, ăsta ar fi al patrulea. Habar nu am.

Nu i-am urmărit activitatea profesională. Încearcă să facă niște discursuri, să atragă atenția, să se dea mai interesantă decât e, ea referindu-se la mine. A făcut niște comentarii la adresa mea, care nu știu de unde au apărut’, a spus Selly despre Oana Roman pe atunci.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton