Oana Sârbu a spulberat legenda! Nu de Ștefan Bănică Jr. a fost îndrăgostită când jucau în "Liceenii", ci de alt artist! Cine a fost prima ei iubire

 Oana Pantazi
.

S-au împlinit 33 de ani de la apariția filmului „Liceenii” și fanii celui mai faimos film românesc pentru adolescenți din toate timpurile încă sunt convinși că între protagoniștii Oana Sârbu și Ștefan Bănică jr., la vremea respectivă, a avut loc o poveste de dragoste. Iată că Oana Sârbu a spulberat mitul, povestind de cine a fost îndrăgostită atunci!

Au trecut mai bine de 30 de ani de la lansarea filmului Liceenii, film care, la vremea respectivă a rulat mult timp cu casa închisă, inclusiv după Revoluție, și continuă să-și găsească locul în grila de programe a televiziunilor chiar și acum. Multă lume, fermecată atunci de chimia dintre Oana Sârbu și Ștefan Bănică jr., interpreții carismaticelor personaje Dana și Mihai, s-a întrebat dacă între cei doi actori nu există sentimente și în afara platoului de filmare… Iată că Oana Sârbu (51) a elucidat misterul și, mai mult, a povestit, într-un interviu pentru Libertatea, cine era, de fapt, bărbatul care îi furase inima la vremea respectivă.

Artista a mărturisit că, la vremea aceea, ea nu avea ochi pentru carismaticul Ștefan Bănică jr., după care suspinau toate fetele, deoarece ea era îndrăgostită de un alt artist, deja consacrat, cu 10 ani mai mare ca ea – este vorba despre nimeni altul decât Laurențiu Cazan!

„A fost prima mea mare dragoste”

„Aveam vreo 14 ani când Laurențiu a devenit idolul meu și al multora dintre elevele Liceului de Filologie-Istorie Iulia Hasdeu din București, unde am învățat. Aparițiile lui de început, perioada când l-am văzut primele dăți în emisiunile televiziunii, la regretatul Titus Munteanu, cred că la «Stelele muzicii și dansului», ne tulburau auzul, simțurile. M-am îndrăgostit de acest mare artist, a fost prima mea dragoste. Încă sunt mândră de el, de ceea ce a însemnat trecerea sa prin adolescența și activitatea mea artistică, dar și prin emoția sufletului meu”, a spus Oana Sîrbu pentru Libertatea.

„Eram fermecate la fiecare cântec al său!”

„Laurențiu ne-a răvășit cu apariția lui în luminile reflectoarelor. Era o perioadă când băieții mai nonconformiști erau obligați să-și prindă părul cu agrafe, să nu se vadă că au părul lung, îmi amintesc de Vasile Șeicaru, Ștefan Hrușcă. Laurențiu Cazan a scăpat așa, iar noi, fetele cu rochii sub genunchi, eram fermecate la fiecare cântec al său!”, a povestit Oana, care, recent, a avut ocazia să cânte alături de bărbatul de care a fost aât de îndrăgostită:

„Nu mi-aș fi închipuit că vor exista momente unice, să urc pe scenă alături de Laurențiu Cazan, la 36 de ani după ce el și muzica sa au apărut în viața mea! Am cântat «Uită tristețea», piesa cu care m-a fermecat și cu care s-a lansat prin 83”.

Oana Sârbu și Ștefan Bănică jr., idolii adolescenților din anii ’90.Oana Sârbu și Ștefan Bănică jr., idolii adolescenților din anii ’90.

Foto: VIVA!, Libertatea, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton