Oana și Catinca Roman au depus un buchet uriaș de flori pe sicriul Mioarei Roman. Ce mesaj emoționant au scris în memoria mamei lor: „Îți mulțumim pentru…”

 Ifrim Georgiana
.

Oana și Catinca Roman au depus un buchet uriaș de flori pe sicriul Mioarei Roman. Duminică, 25 februarie, trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica „Sfântul Gheorghe Nou', din Capitală. Nu doar Oana și Catinca Roman au fost prezente la priveghi, ci și Petre Roman, care i-a adus un ultim omagiu fostei lui soții. Iată ce mesaj emoționant a însoțit buchetul depus de cele două surori lângă sicriu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În cursul nopții de 22 spre 23 februarie, Mioara Roman s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator. Fosta soție a lui Petre Roman și-a dat ultima suflare la azilul din Snagov, unde era internată de multă vreme, pe fondul problemelor de sănătate. Tragicul anunț a fost făcut de fiica ei cea mică, Oana Roman, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Aceasta se afla în Egipt când a aflat despre decesul Mioarei Roman și a revenit de urgență în țară, unde a fost așteptată de sora ei, Catinca, cât și restul familiei.

cat11cat11

Citește și: Ce meserie a avut Mioara Roman. Mama Oanei Roman a fost o persoană respectată și apreciată în cercurile înalte ale Capitalei

Citește și: Cine a fost Mioara Roman. A trecut prin două divorțuri și a avut multe greutăți: „Am pierdut sarcini cât am fost cu Petre Roman. Am avut accidente, sarcini extrauterine, la 42 de ani, era sa mor”

Citește și: Cum trece Simona Pătruleasa peste certurile cu Sabin Ivanof, după 19 ani de relație: „Se întâmplă să ne mai și ciondănim, însă…”

Citește și: Erika Isac, cea care cântă piesa „Macarena”, a dezvălui ce meserii au părinții ei: „N-au nicio treabă cu partea de media”

Oana și Catinca Roman au depus un buchet uriaș de flori pe sicriul Mioarei Roman

Cu o zi în urmă, trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica „Sfântul Gheorghe Nou', iar Oana și Catinca Roman i-au adus un ultim omagiu mamei lor. În doliu și cu ochii plânși, cele două au fost consolate de cei aflați la priveghi și au depus un buchet de flori albe la căpătâiul celei care le-a dat viață. Mesajul emoționant, plin de iubire și recunoștință, le-a inclus și pe cele două nepoate – Calina (fiica Catincăi) și Isabela (fiica Oanei), potrivit click.ro. La priveghi și-a făcut apariția și Petre Roman, cu un buchet de crizanteme albe, însă ar fi părăsit lăcașul de cult după 10 minute.

„Drum lin în lumină și odihnă veșnică, mamă! Îți mulțumim pentru tot ce am învățat de la tine și pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat! Te iubim! Fetițele tale: Oana, Catinca, Isabela', se arată scris în mesaj.

Când are loc înmormântarea Mioarei Roman

Oana Roman a anunțat că mama ei va fi condusă pe ultimul drum în cursul zilei de luni, 26 februarie. Mioara Roman își va dormi somnul de veci în cimitirul Reînvierea. Fiica cea mică a regretatei jurnaliste s-a ocupat de pregătirea funeraliilor încă de anul trecut, odată cu deterioararea stării de sănătate a mamei ei. Gabriela Lucuțar, proprietara unei firme de pompe funebre, se ocupă de înmormântarea Mioarei Roman și a transmis că slujba va fi oficiată de un sobor de patru preoți.

„Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi, nr 6. slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică, luni, 26 februarie, ora 14.00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr 4', a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook & Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton