Oana Zăvoranu are 45 de procese deschise din cauza emisiunii ei online: „Cele 5 dive apocaliptice s-au simțit lezate. Mi-au cerut 10 miliarde de fiecare”. Ce despăgubiri a plătit până acum

 Ifrim Georgiana
.

Oana Zăvoranu spune că are 45 de procese deschise din cauza emisiunii pe care o avea în trecut, pe canalul său de Youtube, în care ironiza vedete din showbiz și influenceri cunoscuți. Bruneta a dat de înțeles că lupta în instanță s-ar duce cu cinci persoane publice, dar nu le-a precizat numele. Vedeta a anunțat, recent, că se pregătește să lanseze o nouă emisiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu o lună în urmă, Oana Zăvoranu anunța că se pregătește să revină în fața camerelor de filmat, cu o nouă emisiune online, după o pauză de doi ani. În 2021, vedeta a avut un alt show pe canalul ei de Youtube, însă a încheiat proiectul din cauza reclamațiilor primite din partea unor persoane publice pe care le-a criticat. Oana Zăvoranu spune că afirmațiile ei au atras și consecințe legale, astfel că are deschise nu mai puțin de 45 de procese.

oan9-2oan9-2

Citește și: Oana Zăvoranu revine în fața camerelor, cu emisiunea online, după o pauză de 2 ani: „Văd că toate neavenitele și neaveniții tropăie ca elefanții și mustesc de idei”

Citește și: Oana Zăvoranu, detalii picante din dormitor. Alex Ashraf s-a rușinat. „Pot să plec din emisiune?”

Citește și: Denisa Nechifor și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Adrian Cristea și fiica lor, Rania: „Eu l-am invitat. Nici nu mă așteptam'. Fosta iubită a fotbalistului a împlinit 40 de ani

Citește și: Irinel Columbeanu vrea s-o recucerească pe fosta lui iubită, Oana Cojocaru, mai tânără cu 40 de ani: „M-a vizitat la azil. Am încercat să ne împăcăm…'

Oana Zăvoranu are 45 de procese deschise din cauza emisiunii ei online

Cu doi ani în urmă, Oana Zăvoranu avea propria emisiune online, pe canalul ei de Youtube. Vedeta obișnuia să ironizeze vedete din showbiz, dar și influenceri. Ca urmare a afirmațiilor sale, Oana Zăvoranu spune că are 45 de procese deschise și i s-ar fi cerut, inițial, despăgubiri de ordinul miliardelor. Se pare că a existat și o plângere penală împotriva ei, astfel că a avut de achitat despăgubiri de 25.000 de lei.

„M-au dat în judecată. S-au trezit și nu și-au mai amintit trecutul. Lumea folosește foarte mult în ziua de azi cuvântul „asumat'. Dacă ești asumat ia de la început tot ce ai făcut. Nu te apuca să te duci să spui că ești lezată.

Mi-au făcut cele 5 dive „apocaliptice', s-au simțit lezate, 40 sau 45 de procese. Nici acum nu s-au terminat. Le-am devoalat lucruri din trecutul lor, nu le-am inventat eu. Pentru chestiile astea ele mi-au cerut 10 miliarde de fiecare. Apoi au rămas la 2 miliarde, apoi la un miliar.

Mi-au făcut și plângere penală la un moment dat. Am râs. Am dat despăgubire vreo 250 de milioane și a trebuit să și plătesc vreo 30 de milioane ca să dau într-un ziar în care să dezmint toate nenorocirile astea. O vedetă mi-a zis că m-am luat de fetița ei. Niciodată nu m-am luat de un copil, eu doar de ele am zis', a spus vedeta pentru spynews.ro.

Oana Zăvoranu revine cu o nouă emisiune online

La sfârșitul lui ianuarie, Oana Zăvoranu și-a anunțat revenirea cu o nouă emisiune online.

„Nu știu dacă zilnic, dar măcar la două zile voi reveni atât pe canalul meu de YouTube, cât și pe Facebook, posibil și pe Instagram, cu opinii pertinente la zi legate de modă, politică, credință, viață, psihologie, trezire spirituală, bani, demnitate, curaj și multe altele.

Văd că toate neavenitele și neaveniții tropăie ca elefanții și muștesc de idei și păreri de ne-am… Fără experiența vieții, fără cunoștințe sau drept de a emite opinii care să îi tulbure sau oripileze pe alții’, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton