Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! Cum a sărbătorit: Andreea Tonciu și Alex Bodi, printre invitații la petrecere

 Lăstun Ana Maria
.

 Oana Zăvoranu a împlinit ieri 48 de ani așa că s-a sărbătorit în cadrul unei petreceri de pomină, unde au fost invitate mai multe vedete din showbiz-ul românesc. La locația selectă din Capitală au fost prezenți, printre alții, și Alex Bodi și Adriana Bahmuțeanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a avut parte ieri de o aniversare pe cinste! Vedeta a împlinit 48 de ani, iar alături de soțul său și-a organizat o petrecere de pomină, la un local select din Nordul Capitalei. Evenimentul de aseară a fost documentat în întregime pe rețelele de socializare de către invitați și sărbătorită. Pe lista invitaților s-au numărat cele mai importante persoane din viața Oanei Zăvoranu, printre care Alex Ashraf, soțul vedetei, Adriana Bahmuțeanu și Alex Bodi.

Citește și: De ce a încercat Oana Zăvoranu să se sinucidă: „Nimic nu a fost regizat, am apăsat pe trăgaci'

Citește și: Fulgy de la Clejani a pus ochii pe Oana Zăvoranu: „Vreau să fie cu mine!”

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani: „Am îngropat securea războiului'

Citește și: I-a făcut flagrant! Cum a aflat Pepe că Oana Zăvoranu l-a înșelat cu Tudy: „Am așteptat 3 ore să iasă din apartament”

Oana Zăvoranu a decis să poarte la petrecerea sa o ținută de culoare albă care i-a lăsat la vedere toate formele, iar soțul său, Alex Ashraf, a avut grijă să se asorteze cu vedeta. Pe lângă urările pe care Oana Zăvoranu le-a primit în viața reală de la apropiații săi, mulți dintre aceștia au decis să îi transmită mesaje și pe rețelele de socializare. Cum se știe deja că vedeta și Alex Bodi sunt buni prieteni de ceva timp, bărbatul a decis nu doar să fie prezent la ziua Queridei, ci și să posteze mai multe fotografii și filmulețe cu sărbătorita.

Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani. Cine i-a fost alături, la petrecere

oana-zavoranu-s-a-sarbatorit-alaturi-de-alex-bodi-adriana-bahmuteanu-1oana-zavoranu-s-a-sarbatorit-alaturi-de-alex-bodi-adriana-bahmuteanu-1

'La mulți ani, Oana. Să ai parte de tot ce e mai frumos pe lume, sănătate, liniște și fericire alături de soțul tău.', a scris Alex Bodi, pe Instagram.

Mai mult decât atât, nici Alex Ashraf nu s-a lăsat mai prejos! Cei doi au fost surprinși de prietenii lor pe parcursul petrecerii cum se distrau și cum dansau împreună. Bărbatul nu s-a putut abține și i-a oferit Oanei Zăvoranu și câteva atingeri tandre și sărutări romantice. De altfel, Alex Ashraf a avut grijă să o răsfețe cum se cuvine pe Querida, de ziua ei. Dacă Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani, soțul vedetei i-a oferit în dar un buchet cu 49 de trandafiri, urmați de o urare emoționantă.

La mulți ani, soția mea frumoasă ❤️❤️❤️ Te iubesc enorm de mult și mulțumesc pentru fiecare clipă alături de tine. Îți doresc ceea ce îmi doresc mie cel mai mult, iar restul le facem împreună. Happy Birthday (n.r.: La mulți ani).', a scris afaceristul, pe rețelele de socializare.

Adriana Bahmuțeanu a fost prezentă la ziua de naștere a Oanei Zăvoranu!

Deși cele două nu s-au înțeles mult timp și au avut parte de numeroase certuri și scandaluri care au ținut prima pagină a ziarelor, se pare că au îngropat securea războiului! Adriana Bahmuțeanu abia s-a despărțit de iubitul grec, dar nu a ratat ocazia să îi fie alături Oanei Zăvoranu în ziua în care a împlinit 48 de ani.

Printre invitații care i-au fost alături Queridei se numără: Mădălina Bălan, Mara Bănică, Dan Diaconescu, afaceristul Horia Vlădescu și soția, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu, iar petrecăreții s-au distrat până târziu în noapte, pe ritmuri de manele.

Sursa FOTO: Facebook și Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton