Oana Zăvoranu a trecut peste despărțirea de Alex Ashraf. Ce spune despre o nouă relație: „Cred cel mai mult în iubire”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf în urmă cu o lună, după un episod de infidelitate din partea acestuia, apoi a îndreptat asupra lui grave acuzații și săgeți acide. Au urmat, apoi, câteva declarații neașteptate de dragoste, însă fără vreun anunț legat de o posibilă împăcare. La câteva săptămâni de la despărțire, bruneta pare să fi trecut peste momentele dificile, judecând după mesajele postate în mediul online. Iată ce spune Oana Zăvoranu despre o nouă poveste de iubire și cum a reușit să-și vindece rănile provocate de divorț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu s-a despărțit cu mare scandal de Alex Ashraf, acuzându-l că a înșelat-o și că i-a cheltuit banii cu amanta. În ultima perioadă, bruneta a părut să se resemneze cu divorțul și s-a refugiat în credință, anunțând că urmează să-și șteargă tatuajele și să-și vândă o parte din garderobă. Vedeta se vindecă după episoadele de suferință și trădare, sugerând că nu este pregătită pentru o nouă relație, căci face parte din categoria celor care cred într-o singură mare iubire în viață.

v11v11

Citește și: Cătălin Botezatu, reacție după ce a aflat de divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf: „Mă bucur pentru ea, o iubesc. E o fată rebelă și…'

Citește și: Oana Zăvoranu își vinde hainele și își șterge tatuajele, după despărțirea de Alex Ashraf: „Sunt alt om acum. Nu mai arunc cu banii și am devenit foarte chibzuită'

Citește și: Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Prima reacție a mamei artistului: „Viața merge înainte. Nu se va băga într-o gaură de șarpe…”

Citește și: Iulia Albu, dezvăluiri în lacrimi despre divorțul de Mihai Albu și viața de mamă singură, la America Express: „A fost foarte greu” / De ce s-a certat, din nou, cu Mike

Oana Zăvoranu a trecut peste despărțirea de Alex Ashraf

În mediul online, Oana Zăvoranu a publicat un mesaj prin care a sugerat că a trecut peste despărțirea de Alex Ashraf, la mai bine de o lună după anunțul divorțului. După episoadele de suferință, bruneta susține că a dobândit o nouă perspectivă asupra vieții și se ocupă de vindecarea ei sufletească, deși ultima perioadă a fost greu încercată.

În ultima perioadă, vedeta s-a refugiat în credință și a evitat să mai facă declarații despre despărțirea de cel care i-a fost soț în ultimii 7 ani.

„Cand incepi sa te Luminezi din interior, totul capata o alta perspectiva…si asta inseamna ca iti dai seama ca trebuie sa ai grija de tine ca suflet, de tine ca inima, de tine ca si ‘carcasa…adica trup…si apoi de mintea ta … Surprinzator sau nu, iti spun eu ca poti sa ai grija de toate (…)', a transmis Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Ce spune Oana Zăvoranu despre o nouă poveste de dragoste

Tot pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu a fost întrebată dacă mai crede într-o nouă poveste de dragoste. Bruneta a spus că face parte din categoria celor care cred într-o singură mare iubire, referindu-se la căsnicia cu Alex Ashraf, dând de înțeles că nu este pregătită, cel puțin deocamdată, să cunoască pe altcineva.

„Cred cel mai mult în iubire. Da, în viață ai o singură dragoste mare, restul sunt îndrăgosteli sau iubirici, cum le spun eu', a scris Oana Zăvoranu.

De altfel, vedeta a spus că și-a vindecat rănile emoționale prin apropierea de divinitate: „Atunci când, mică fiind, l-am chemat inconștient pe îngerul păzitor în mintea mea și acesta a venit, dându-mi gândul potrivit la momentul cerut. Atunci am realizat că îngerul mi-a fost dat de Dumnezeu la botez ca pe cel mai frumos semn al dragostei și grijei lui pentru mine… încă de la început, de când m-am născut'.

Cum decurge o zi din viața Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu a dat de înțeles că traversează o perioadă destul de aglomerată, aducând în discuție procesele în care îi apare numele, însă rămâne optimistă și speră că, în cele din urmă, lucrurile se vor așeza în favoarea ei.

„Din păcate, sau din fericire, zilele normale sunt rare. Activitățile mele aș vrea să spun că sunt sala, casă, curățenie, baie, spălat, gătit, călcat, dar nu este așa. La mine sunt chestiuni de alt fel: telefoane, conferințe, mesaje, întâlniri pentru contracte, înțelegeri, avocați, dosare, procese, recuperări, executări și altele care nu trebuie menționate… dar Dumnezeu e mereu cu mine ies învingătoare aproape mereu', a dezvăluit Oana Zăvoranu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton