Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, în plin scandal de divorț: ”Te iubesc nepământenesc de mult. Ești sufletul meu pereche pe soartă și destin...”

 Calin Maria Bianca
.

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, după ce a anunțat că divorțează. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. După ce în urmă cu doar câteva zile, Oana Zăvoranu a ieșit în fața tuturor și a declarat că divorțează de Alex Ashraf, izbucnind un scandal monstruos între ei, cu acuzații dure, acum se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură. Vedeta a publicat o poză cu ei doi și mai multe declarații de dragoste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a șocat pe toată lumea atunci când a confirmat că divorțează de Alex Ashraf, explicând că este o femeie liberă. Ba mai mult, a spus și motivele despărțirii, precizând că la mijloc este vorba despre amanta lui Alex Ashraf, cu care el a cheltuit peste 100.000 de euro chiar din banii ei, după cum chiar ea a declarat public.

zavo-9zavo-9

Citește și: „Bărbații slabi fug de femeile puternice. Este în ADN-ul ei să fie puternică și…'. Anamaria Prodan o susține pe Oana Zăvoranu după divorțul de Alex Ashraf

Citește și: Cove, despre Oana Zăvoranu, după ce a aflat că divorțează de Alex Ashraf: „Pe Oana de astăzi eu nu o cunosc”. Au fost iubiți acum 22 de ani

Citește și: De ce Oana Ioniță a decis să nu țină legătura cu tatăl biologic al fiicei sale, Isabel: „Nu simte nevoia să-l cunoască pe tatăl ei natural”

Citește și: Serialul Groapa a fost scos din grila Pro TV, după trei episoade difuzate. Ce au decis șefii postului TV: „Ne-am dorit ca toţi cei de acasă să…'

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, în plin scandal de divorț

De la scandalul monstruos și până la declarațiile de dragoste din mediul online se pare că a fost doar un pas. Oana Zăvoranu pare că a uitat tot ceea ce a spus de rău despre Alex Ashraf, cât și faptul că a recunoscut că el a înșelat-o cu două amante. Acum, a postat o fotografie cu ei, dar și mesaje de dragoste, explicând că-l iubește foarte mult, dar și că el este sufletul ei pereche indiferent de ce se întâmplă.

'Te iubesc nepământenesc de mult, ieri, azi, maine…toată viața până la ultima suflare pe acest Pământ. Așa simt și nu îl pot minți pe Dumnezeu că simt altfel. Love, Oana! Wow! Nu știu dacă știi. Ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche pe soartă și pe destin.', este mesajul postat de Oana Roman pe rețelele de socializare în urmă cu câteva ore.

Pentru a nu mai lăsa fanii să intervină în viața ei și să își spună părerea despre decizia de ultim moment luată de ea în ceea ce privește căsnicia cu Alex Ashraf, Oana Zăvoranu a oprit comentariile de la postarea cu mesajul de dragoste pentru încă soțul ei. Chiar și așa, deși a postat mai multe mesaje de dragoste și o imagine cu ei, nu a confirmat că s-au împăcat.

Alex Ashraf spunea zilele trecute că o dă în judecată pe Oana Zăvoranu

După ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf în urmă cu câteva zile și l-a concediat de la clinică, mai apoi a făcut o serie de declarații șocante despre amanta lui și banii pe care el i-a cheltuit în timp ce o înșela. În tot acest timp, Alex Ashraf a stat departe, însă nu s-a mai putut abține și a răbufnit, precizând în direct, pe micile ecrane, că o dă în judecată pe Oana Zăvoranu.

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele! Am să spun eu de clinică! Eu am ieșit din clinică, adică mi-am dat acțiunile gratis, acțiunea gratis că era doar una! Iar pe fosta soție o să o combat eu în instanță pentru tot ceea ce spune, cu dovezi. Eu nu am să vorbesc public urât de ea. Nu doresc să intru în circul ei.

Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi în 10 ani de relație. Am reușit să duc clinica unde trebuia. Sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea”, a spus el, la Extra Night Show.

Ce acuzații i-a adus Oana Zăvoranu lui Alex Ashraf

Reamintim că imediat după ce a confirmat divorțul de Alex Ashraf, Oana Zăvoranu nu a fost deloc reținută în declarații și a spus lucrurilor pe nume, fără a ezita vreun moment, nici când a venit vorba despre amanta soțului ei.

„Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară.’, a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu pentru Viva.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton