Oana Zăvoranu, detalii halucinante după și-a împăiat motanul: ”Am o amuletă cu sângele lui”

 Stamen Diana
.

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru faptul că este o femeie excentrică, însă a uimit pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit că și-a conservat motanul pe care l-a adorat.

Timp de 2 ani, vedeta nu a scos nicio vorbă despre ceea ce făcuse, până în urmă cu câteva săptămâni când a mărturisit că l-a împăiat pe Marty. Oana Zăvoranu a fost profund îndurerată când motanul ei de 18 ani s-a stins din viață.

Diva a apelat la un specialist pentru a-l conserva pe Marty, iar cea a ieșit e de-a dreptul uimitor. Oana Zăvoranu a povestit că are o amuletă cu sângele motanului, dar și craniul și inima motanului. Vedeta i-a conservat și limba lui Marty, în formol, motivul pentru care a făcut asta a fost că motanul o pupa mereu, după cum spune ea.

„A murit la 18 ani şi jumătate, avea insuficienţă renală de la 3 ani jumătate. Este împăiat, conservat. Ochii nu s-au putut conserva şi i-am comandat în America. (…) Am fost atenționată pentru că e dureros să-l ai tot timpul. A fost sufletul meu. Marty este o operă de artă. (…) Marty a murit pe 17 august 2015, iar el mi-a ajuns acasă de Crăciun în 2015. Înăuntru nu mai are nimic, însă mustăţile sunt ale lui, blăniţa a stat 4 luni de zile la tăbăcit, să se degreseze. Genele sunt ale lui, pernuțele sunt ale lui. (…) Este în continuare Marty The King. Am o amuletă cu sângele lui.  Aceasta este inima lui, care se ţine într-o ceară şi a rămas la mine, nu aveam cum să nu o am. Datorită acestei inimioare el m-a iubit”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul unei emisiuni TV.

Cât a scos Oana Zăvoranu din buzunar să-și conserve motanul

Se pare că dorința arzătoare a Oanei Zăvoranu de a-l avea tot timpul pe Marty lângă ea a fost destul de conservatoare. Vedeta a fost nevoită să scoată câteva mii de euro din buzunar pentru a-și împăia motanul pe care l-a adorat.

craniul lui Martycraniul lui Marty

FOTO: Facebook, captură TV

Diana Stamen 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton