„Este încă soțul meu”. Oana Zăvoranu, reacție după ce s-a spus că s-a împăcat cu Alex Ashraf. Actrița i-a făcut declarații de dragoste după ce a anunțat divorțul

 Ifrim Georgiana
.

Oana Zăvoranu, reacție după ce s-a spus că s-a împăcat cu Alex Ashraf. După anunțul divorțului și acuzațiile scandaloase, Oana Zăvoranu a postat, în urmă cu o zi, o serie de declarații de dragoste pentru Alex Ashraf, cel care i-a fost soț în ultimii 7 ani. Într-o emisiunea televizată, bruneta a explicat că nu este vorba despre o împăcare, așa cum mulți au presupus, susținând că este dispusă să renunțe la conflictul public dintre ei. Iată declarațiile vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu, reacție după ce s-a spus că s-a împăcat cu Alex Ashraf. Săptămâna trecută, Oana Zăvoranu a confirmat despărțirea de Alex Ashraf, după o căsnicie de 7 ani. Ulterior, bruneta a vorbit public despre motivele care au stat la baza separării, acuzându-și fostul partener de infidelitate. Tensiunile dintre ai au culminat atunci când vedeta a susținut că afaceristul i-a cheltuit banii cu amanta, care nu are, nici pe departe, statutul și cariera ei. Ieri, Oana Zăvoranu a făcut un gest neașteptat și a postat, în mediul online, declarații de dragoste pentru Alex Ashraf, despre care a spus că este sufletul ei pereche.

oa9oa9

Citește și: Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, în plin scandal de divorț: 'Te iubesc nepământenesc de mult. Ești sufletul meu pereche pe soartă și destin…'

Citește și: Cove, despre Oana Zăvoranu, după ce a aflat că divorțează de Alex Ashraf: „Pe Oana de astăzi eu nu o cunosc”. Au fost iubiți acum 22 de ani

Citește și: Diana Enache a născut o fetiță, în secret. Adrian Enache a anunțat că a devenit bunic pentru prima dată

Citește și: De ce n-a mai venit Dragoș Dolănescu în România de 5 ani: „Nu am mai venit din 2018, de când am fost primit de președintele țării, la Cotroceni” / EXCLUSIV

Oana Zăvoranu, reacție după ce s-a spus că s-a împăcat cu Alex Ashraf

Dipă declarațiile de dragoste din urmă cu o zi, Oana Zăvoranu spune că nu l-a iertat pe Alex Ashraf și nu este vorba despre o împăcare. Vedeta a explicat gestul ca un semn de vulnerabilitate din partea ei și a recunoscut că, uneori, i se face dor de încă soțul ei. Ba mai mult, ar vrea să încheie scandalul mediatic și războiul acuzațiilor dintre ei, mărturisind că afirmațiile recente au fost făcute din cauza suferințelor care s-au adunat în sufletul ei.

„Nu ne-am împăcat, dar asta nu înseamnă că îl urăsc. 10 ani aproape de relație pasională nu ți-i ia nimeni. Când simt că mi-e puțin doar fac asta. Este încă soțul meu.

Am zis că nu scandal… niciodată cu el. Am răbufnit pentru că am strâns prea multe, l-am ciufulit cu o mână că m-a rănit cumplit, iar cu cealaltă l-am luat în brațe', a spus vedeta la Antena Stars.

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf

Miercuri, Oana Zăvoranu a publicat o fotografie cu Alex Ashraf, în dreptul căreia a scris o declarație de dragoste. Mulți au presupus că vedeta i-a iertat trădarea fostului ei partener și urmează să anunțe împăcarea.

„Te iubesc nepământesc de mult, ieri, azi, mâine… toată viața până la ultima suflare pe acest Pământ! Așa simt și nu îl pot minți pe Dumnezeu că simt altfel', a scris actrița pe Instagram.

De asemenea, la InstaStory, Oana Zăvoranu a postat o fotografie cu Alex Ashraf, unde a transmis următorul mesaj: „Nu știu dacă știi, dar ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche. Pe soartă și pe destin'.

Oana Zăvoranu, acuzații scandaloase la adresa lui Alex Ashraf

„Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară.', a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton