Oana Zăvoranu, rugăciune arzătoare către Sfânta Parascheva, după divorțul de Alex Ashraf: "Tu știi ce e în inima și sufletul meu"

.

Oana Zăvoranu a fost impresionată de numărul uriaș de pelerini care au ajuns la Iași, cu ocazia zilei de 14 octombrie, când a fost prăznuită Sfânta Cuvioasa Parascheva. Ea însăși o fire credincioasă, Oana Zăvoranu a distribuit pe rețelele de socializare mai multe clipuri și imagini surprinse la Iași în aceste zile și a dezvăluit că s-a rugat și ea la Sfânta Parascheva, cunoscut fiind faptul că vedeta trece printr-o perioadă dificilă după divorțul de Alex Ashraf.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă urâtă, după divorțul de Alex Ashraf și indifelitățile acestuia, așa că a dezvăluit că s-a rugat la Sfânta Parascheva, cunoscută ca fiind făcătoare de minuni. Bruneta a postat pe pagina sa de Instagram un clip primit de la pelerinajul Sfintei Parascheva, însoțit de un mesaj sincer în care a dezvăluit că și-a pus o dorință arzătoare la Sfânta Maică Parascheva. Nu este prima dată când Oana distribuie rugăciuni sau îndemnuri la credință pe rețelele de socializare.


Oana Zăvoranu s-a rugat și ea la Sfânta Parascheva, în aceste momente grele, după divorțul de Alex Ashraf

Peste 400.000 de pelerini au fost la Iași, zilele acestea, la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, iar imaginile surprinse acolo sunt de-a dreptul emoționante. Și Oana Zăvoranu a fost mișcată de un clip devenit viral pe rețelele de socializare, în care sute de mii de oameni rostesc rugăciunea „Tatăl Nostru' într-un singur glas.


„Asta are nevoie românul…să rostească Tatăl Nostru cu voce tare, din Inimă și Suflet, ca să îl cheme pe Singurul care ne poate ajuta în situații grele, în suferință, dragoste, vindecare, victorie, putere, tărie și izbandă. 

Mi-aș fi dorit să fiu și eu ieri la Iași de ziua Sfintei Cuvioase Parascheva, dar și așa, având o familie de oameni minunați, creștini ortodocși și credincioși din Iași, a putut ajunge dorința mea arzatoare la Sfântă…


Și știu că puterea rugăciunii este cel mai de preț cadou pe care îl avem la îndemână…de la Dumnezeu… Trebuie doar să îl vedem și să uzăm de acest cadou. Vă iubesc sincer, Oana’, a fost mesajul transmis de Oana și însoțit de clipul cu rugăciunea „Tatăl Nostru', rostită de pelerinii de la Iași.

Citește și: Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, în plin scandal de divorț: ‘Te iubesc nepământenesc de mult. Ești sufletul meu pereche pe soartă și destin…


Citește și: Cove, despre Oana Zăvoranu, după ce a aflat că divorțează de Alex Ashraf: „Pe Oana de astăzi eu nu o cunosc’. Au fost iubiți acum 22 de ani

Deși nu a putut fi prezentă fizic, Oana s-a bucurat că o familie din Iași i-a putut duce un acatist la moaștele Sfintei Parascheva.

Sfântă bună și iubită, tu știi ce te-am rugat… Tu știi ce e în inima și sufletul meu. Tu știi ce îmi doresc și știu cu tărie că m-ai auzit și ai dus mai departe Domnului nostru Iisus Hristos rugăciunea mea’ a mai fost un mesaj transmis pe Instastory de Oana Zăvoranu.


Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au anunțat divorțul, după 7 ani de căsnicie

Recent, Oana Zăvoranu a confirmat despărțirea de Alex Ashraf, după o căsnicie de 7 ani. Ulterior, bruneta a vorbit public despre motivele care au stat la baza separării, acuzându-și fostul partener de infidelitate.

Tensiunile dintre ai au culminat atunci când vedeta a susținut că afaceristul i-a cheltuit banii cu amanta, care nu are, nici pe departe, statutul și cariera ei.


„Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc.

El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară., a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu pentru VIVA!.