Oana Zăvoranu i-a vândut bolidul lui Alex Ashraf cu tot cu 300.000 de euro ascunși sub scaun: „Mașina era seiful meu, aveam bani și bijuterii. Eu voiam să-i fac o surpriză...”

.

Oana Zăvoranu i-a vândul bolidul lui Alex Ashraf, fără să știe că sub unul dintre scaune se aflau economiile soțului ei. Potrivit relatării lui, suma de 300.000 de euro, plus alte bijuterii prețioase, au dispărut fără urmă. Cu banii respectivi avea de gând să-i cumpere brunetei casa mult visată, dar toate planurile s-au spulberat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost în pragul divorțului la începutul anului, după ce bruneta și-a acuzat soțul de infidelitate. Până la urmă, destinul i-a adus tot împreună și au decis să continue ceea ce au început în urmă cu 8 ani, când s-au căsătorit. În mijlocul războiului juridic cu vrăjitoarele, Oana Zăvoranu a provocat, fără să vrea, o pagubă uriașă în familia ei.

oana-zavoranu-97oana-zavoranu-97

Citește și: Alex Ashraf a recunoscut că a înșelat-o pe Oana Zăvoranu. Totul a pornit de la un pariu: „Au găsit punctul sensibil. A văzut că m-am atașat de ea și a tot încercat să…'

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au rămas fără bunurile de la clinică, dar și fără banii din seif: „Nu am găsit niciun ban, dar în seif erau aproape 100.000 de euro, care au dispărut”

Citește și: Cu ce se ocupă Daniela Crudu în prezent: „După atâția ani de proiecte, am luat o pauză. Copiii mă fac cea mai fericită și îmi place viața asta de familie”

Citește și: Ce pensie are Petre Roman după recalculare: „Eu am avut 50 de ani de muncă. Am contribuit și contribui permanent. Mi s-a mărit cu…'

Oana Zăvoranu i-a vândut bolidul lui Alex Ashraf cu tot cu 300.000 de euro ascunși sub scaun

Alex Ashraf a povestit cum s-a trezit fără Porsche și fără 300.000 de euro dintr-un foc.

„Mă văzusem eu cu persoana respectivă, ei m-au filmat pe mine, m-am întors acasă, Oana nu era, și m-am dus până la baie, mi-am văzut mașina pornind și plecând', a spus soțul brunetei pentru cancan.ro.

„Deci Porsche-ul de peste 100.000 de euro a fost vândut cu 25.000 de euro', începe Alex. A fost întrerupt apoi de Oana: „Horia îmi spunea: trebuie să-l vinzi, tu o ai pe aia mică… Trebuie pedepsit… Aveam noi un șofer, dar care știa să facă toate actele la îndemnul lui. Că Horia a venit cu mine când am semnat actele. O gagică cu bărbatul ei au cumpărat mașina. A vrut ăla să i-o facă nevestei cadou. Presupun că au avut și Vlădescu și Eli de împărțit ceva cu ei!'.

„Mașina era seiful meu'

Alex Ashraf a trăit un șoc când a aflat că Oana Zăvoranu i-a vândut bolidul. Sub un scaun lipise o pungă cu 300.000 de euro, plus alte bijuterii de valoare, bunuri care au dispărut fără urmă.

„Aveam bani foarte mulți acolo. În jur de 300.000 de euro. Bani și bijuterii. Care, pur și simplu, au dispărut. Asta a fost boala mea, de m-am certat cu Oana atunci și am strâns degeaba, pentru că trebuia să plătim una-alta și au fost mai multe lucruri care s-au greșit în perioada respectivă cu Horia și am zis: eu țin banii la mine, nu la seif, nu la nimic… Mașina era seiful meu. Am văzut niște poze la Oana în telefon și l-am sunat pe Alex, un angajat al clinicii, dar el nu a găsit banii și bijuteriile, că dacă le găsea, își lua casă, mașină, se vedea asta', povestește Alex Ashraf.

Dialog spumos între Alex Ashraf și Oana Zăvoranu

A urmat un dialog spumos între cei doi soți. Oana Zăvoranu spune că a verificat mașina înainte s-o vândă, dar nu s-a gândit să caute și sub scaune, unde se aflau economiile afaceristului.

OANA: Alex al meu i-a zis lui Alex, angajatul: Ai luat lucrurile de acolo?

OANA: Și eu zic: care lucruri?

ALEX: Cum care lucruri?

OANA: Păi, am vândut mașina, i-am dat-o lui Alex, i-a dus-o tipei…

ALEX: Păi, tu nu te-ai uitat în mașină? Tu nu știi ce era în mașină?

OANA: M-am uitat în torpedou, m-am uitat să nu fie nimic pe la scaune, pe la…

„Eu voiam să-i fac o surpriză'

Planul lui Alex Ashraf era să strângă jumătate de milion de euro pentru a-i cumpăra Oanei Zăvoranu casa visurilor sale. Bruneta i-a stricat însă surpriza, neștiind că în bolid se afla o sumă exorbitantă de bani.

„Era o pungă cu bani, lipită sub scaun… Dar, ca să înțelegi! Eu m-am operat în februarie 2020, la scurt timp, Horia mă mai trimitea pe mine să mă mai văd cu tipa aia. Îmi zicea: hai, ca o duc eu pe Oana la Sacrificiu… El neștiind că sunt înregistrat în propria mașină și în propria casă!! Horia mi-a făcut mie cheie, ca să intre în clinică!

După ce mi-a vândut mașina, am fost foarte supărat! Una la mână, eu am dus mașina, se poate verifica, la o firmă în Pipera s-o vând pe 77.000 de euro, n-am vrut, dar am zis s-o dau, că avea consum foarte mare, o dau, dar pe o sumă corectă. Nu pe 25.000, cum a fost vândută. Eu am căutat-o vreo două săptămâni`, nu mai eram acasă, dar o căutam, aveam a doua cheie, mașina era trecută pe numele meu, nu pe numele Oanei. Nu știu cum a făcut actele Horică.

Prima oară când m-a dat Oana afară din casă, Poliția a venit, eu mi-am pus toate bagajele în mașină. Era mașina plină! Eu am dovedit Poliției că mașina e pe numele meu, nu avea ce să facă Oana. Ea tot trăgea de portieră, că nu plec cu mașina noastră. Și i-am zis: mașina ta este Porsche-ul mic, mașina mare este a mea. E pe numele meu, chiar dacă suntem căsătoriți de trei ani.

M-am întors acasă și aici s-a întâmplat nebunia cu Alex, că a plecat cu mașina, când m-am dus la wc… Deci mi-a vândut mașina, bunurile din ea, bani cash și bijuterii. Alex știa că eu țin tot timpul bani în mașină. Când mergeam la cazinou, îi spuneam: hai la mașină să i-au niște bani. Eu nu luam bani din firmă, luam din mașină, că aveam strânși. Strângeam bani, că Oana nu voia o casă în afara Bucureștiului și eu voiam să-i fac o surpriză, când ajung la jumătate de milion, m-am dus, am luat un teren, am făcut casă, Oana, casa noastră de vis… Nu am mai ajuns până acolo', a încheiat dezvăluirile Alex Ashraf.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton