Octavia Geamănu a rămas fără bagaje, după ce s-a întors din Franța: "Tocmai în Africa au ajuns". A fost în vacanță împreună cu soțul și fiul ei

 Dumitrache Laura
.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au mers în vacanță la Paris, alături de fiul lor. Cei trei au avut parte de momente de neuitat, iar cel mic vizitat Disneyland. Cu toate astea, când s-au întors în România, fosta prezentatoare de știri și soțul ei au rămas fără bagaje.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu are o familie frumoasă alături de Marian Ionescu, iar împreună au un băiețel, Andrei, în vârstă de șase ani. Recent, cei doi i-au făcut o surpriză micuțului și l-au dus într-o vacanțăla Disneyland. De asemenea, Octavia Geamănu și soțul ei s-au relaxat pe străzile din Paris și au avut parte de momente de neuitat.

octabiaoctabia

Octavia Geamănu le-a povestit internauților cât de bine s-a simțit în vacanța de la Paris, dar la întoarcerea din vacanță, fosta prezentatoare de știri a avut parte de o surpriză neașteptată. Vedeta și familia ei au rămas fără bagaje.

Citește și: Decizia radicală luată de Octavia Geamănu, după plecarea de la Antena 1: „Am încheiat cu știrile, după 18 ani, gata!”

Citește și:Octavia Geamănu și-a pierdut auzul, după vacanța din Grecia. Ce a pățit fosta prezentatoare TV: „Timpan fisurat, dureri crunte, sângerari în ureche'

Citește și:Johnny Depp a fost găsit inconștient într-o cameră de hotel în Budapesta. Trupa Hollywood Vampires a anulat două concerte

Citește și:Cum arată Andreea Marin în costum de baie, la 48 de ani. S-a fotografiat la piscină, în America: „Căldură mare, mon cher!”

Octavia Geamănu a rămas fără bagaje, după ce s-a întors din Franța

Octavia Geamănu este una dintre cele mai apreciate vedete tv de la noi din țară. După ce a fost concediată de la Antena 1, Octavia Geamănu este tot mai activă pe rețelele de socializare, și îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Recent, fosta prezentatoare de știri a mers în vacanță, la Paris, alături de soțul ei, Marian Ionesc si fiul lor, Andrei. Cei trei s-au simțit foarte bine, ba chiar au vizitat și Disneyland. Cu toate astea, Octavia Geamănu a avut parte de o mare dezamăgire după ce a aterizat în România. Vedeta și soțul ei au fost anunțați că au rămas fără bagaje.

Bine că n-am pus și amintirile-n bagaj, căci rămâneam fără ele. Tocmai în Africa au ajuns. Ciudat sentiment să te întorci acasă doar cu hainele de pe tine. Dar cum spune și Andrei: Noroc că nu ne-am pierdut noi!'.Optimistă cum sunt mă și văd răspunzând telefonului care mă anunță că bagajele noastre au ajuns intacte la aeroportul Otopeni. Undeva în următoarele 21 de zile… Nu mi-e decât de săcuiu meu oltenesc că-i mai rar ca un Chanel de colecție și de ondulator, desigur , a spus Octavia Geamănu.

Octavia Geamănu, încântată de vacanță de la Paris

Octavia Geamănu se bucură de momente petrecute alături de familia ei, iar vacanța de la Paris a fost una reușită. Fosta prezentatoare de la Observator le-a povestit fanilor din mediul online că s-a simțit foarte bine în vacanța alături de soțul și fiul ei. Mai mult, vedeta s-a bucurat foarte mult pentru că a vizitat Disneyland.

Sunt oameni care spun despre Disneyland că e kitch, că nu merită văzut, că e pierdere de timp, că nu știu ce… E un loc fabulos pe care nu l-aș fi văzut dacă nu și-ar fi dorit Andrei. Fiecare 45 de minute cât stai la coadă la cele mai multe dintre atracții nu se simt, căci totul e spectaculos. Dacă nu vrei să stai la coadă, plătești în plus. Aici lași nervii acasă și pornești hotărât să te bucuri.Altfel stai acasă și nu vei afla ce-ai pierdut, deci oricum ar fi tot e bine. Uneori, de multe ori, trăim minunat prin ochii copiilor. Doar părinții pot înțelege asta', povestește Octavia Geamănu pe o rețea de socializare.

Octavia Geamănu se află în proces cu Antena 1

Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1 după 18 ani de activitate. Vedeta a dat în judecată Antena și și-a cerut dreptatea în justiție. Octavia Geamănu a declarat că nu merită să trăiască aceste lucruri, motiv pentru care a decis să lupte și să-și facă dreptate.

Deși concedierea produsă are motivație disciplinară în viziunea unora, momentul în care mi-a fost înmânată decizia a fost cireașa de pe tortul grețos, drept răsplată pentru fidelitate, dedicare, implicare, muncă etc.Procesele merg mai departe, pentru că eu am crezut de la început în dreptate, și asta cred și acum. Vă țin la curent, pare interesant de urmărit subiectul'. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru că mi-ați fost alături în acești 18 ani minunați și mai ales în ultimile 9 luni. Vă simt aproape', spunea Octavia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton