Octavia Geamănu, amintiri emoționante de la primele întâlniri cu Marian Ionescu. Au împlinit 17 ani de relație: „Andrei ne face să realizăm că timpul trece. Am rămas la fel de...”

.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit civil în 2015, însă povestea lor de dragoste a început cu mai mult timp în urmă. Pe 5 octombrie, cei doi au sărbătorit 17 ani de relație, timp în care au rămas la fel de uniți de îndrăgostiți. Fosta prezentatoare a Antenei 1 a împărtășit câteva amintiri de la începutul relației, dar și o fotografie de familie, în care apare și băiețelul lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au cunoscut în urmă cu 17 ani. Fosta prezentatoare de la Antena 1 și liderul trupei Direcția 5 au devenit soț și soție în 2015, iar doi ani mai târziu s-au cununat religios. Din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel, Andrei, care va împlini 8 ani în curând.

ionescuionescu

Citește și: Ce spune Octavia Geamănu despre revenirea în televiziune și cu ce posturi TV vrea să semneze: „Gata, s-a terminat cu Antena 1! Dacă și-ar fi dorit să ne împăcăm, nu am fi ajuns la procese'

Citește și: Octavia Geamănu continuă procesul cu Antena 1: „Merg înainte! Un nou termen în aprilie”. De la ce a pornit scandalul

Citește și: Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei, a murit de cancer, la 63 de ani: „Este greu de explicat legătura noastră'. Acum două săptămâni, artista și-a pierdut mama vitregă

Citește și: Detalii neștiute de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță: „Așa cum am visat amândoi'. Gina Pistol a cântat „Se mărită Mona', iar Raed Arafat, prieten vechi al cuplului, a lipsit

Octavia Geamănu, amintiri emoționante de la primele întâlniri cu Marian Ionescu

Zilele trecut, Octavia Geamănu și Marian Ionescu au împlinit 17 ani de relație. Pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare de la Antena 1 a publicat o fotografie de familie, unde apare și băiețelul lor. Cei trei au fost la Ateneul Român, acolo unde a avut lor una dintre primele întâlniri ale cuplului.

„Noi ne simțim că-n urmă cu 17 ani când ne-am așezat într-o plimbare pe-aceste scări din față Ateneului. Doar Andrei ne face să realizăm că timpul trece… Altfel, nu știu cum, prin ce vraja am rămas cam la fel că atunci când era tot o zi de toamna că la-nceputul verii… Să fiți iubiți de cei spre care sufletele va cheamă! Gânduri bune!', a transmis vedeta.

De ce dorm separat Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu

Mai demult, Octavia Geamănu mărturisea că, în cei 17 ani de căsnicie, a dormit întotdeauna singură. Pe lângă faptul că se confruntă cu insomnii, fosta prezentatoare de la Antena 1 a explicat că ține foarte mult la spațiul personal și are un program haotic, care l-ar putea deranja pe soțul său.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu. Nici măcar cu Andrei nu am dormit. Fiecare cu camera lui. Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul este sfânt pentru mine. Plus că, în ultimele luni, eu nu mai dorm cum trebuie. Dorm haotic, mă trezesc pe la 3.00 dimineața, pe la 4.00 fac pilates. Chiar nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm. Plus că mi se pare groaznic să stai să te foiești și să nu îl deranjezi pe celălalt și poate omul sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc fericită și îndrăgostită. ‘, a declarat, potrivit Playtech.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton