Octavia Geamănu, mesaj acid pentru influenceri: "Prost gust, promiscuitate, decadență"

 Dumba Gabriela
.

Octavia Geamănu a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj acid pentru influenceri în care critică conduita acestora în online, precum și lipsa lor de bun gust, în disperarea de a face bani din orice. Vedeta Antena 1 se declară exasperată de promiscuitatea și decadența din Instagram și YouTube, ridicate la rang de virtuți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare care a stârnit discuții aprinse. O prezență discretă, care nu a fost niciodată implicată în scandaluri mondene, vedeta Antena 1 este oripilată de ceea ce se întâmplă în lumea virtuală.

646×404-4646×404-4

„Mă uit din curiozitate la trendurile de pe YouTube, (cred că și ateii se închină când văd atâta prost gust, promiscuitate, decadență, derizoriu).

Apoi mă mai uit la postările marilor „influenceri' – mă rog, cei ale căror nume le aud mai des, deși nu sunt persoane pe care să le recomande ceva – despre nimic, al căror unic scop pare îndemnul la cumpărături de orice: detergenți, genți, vacanțe, spanac, borș, suc de mere…

Mă uit la lumea asta virtuală mare care pare la ani lumină de lumea reală pe care o vedem tot mai mică, deși lucrurile stau fix invers când îți iei ochii din ecranul telefonului„, a scris Octavia Geamănu pe Instagram.

Octavia Geamănu, mesaj acid pentru influenceri

Citește și: Anamaria Prodan, despre Reghe și prima lui soție, Mariana Pfeiffer:„Am întrebat-o dacă ei doi își mai pot repara relația’

Citește și: Like Creața a anunțat sexul celui de-al doilea copil:„Abia când am fost la control am aflat ce riscuri implică această sarcină’

Citește și: Adevărul despre problemele de sănătate pe care le are Gabriel Cotabiță:’De 5 ani mi se tot întâmplă, de când am stat în comă’

Octavia Geamănu a punctat faptul că în viața reală contează alte lucruri, și nu like-urile. Postarea vedetei Antena 1 a stârnit controverse și unii dintre fanii săi au contrazis părerile sale.

„Bătaia în viață reală nu se dă pentru un like, ci pentru un loc de muncă, facturile sunt în viața reală, dramele, depresiile, bucuriile, iubirea toate se trăiesc în viața reală. Restul e virtual.

Am tot respectul pentru oamenii care construiesc afaceri reale cu zeci sau sute de angajați, care se dezvoltă spiritual, emoțional, care citesc cărți, nu fake news-uri pe Facebook, care creează frumosul vizual și auditiv.

Totuși, am o explicație pentru prostia din lumea virtuală. Și-a găsit locul aici, pentru că în lumea reală nu prea-i loc pentru ea. Din fericire! La un moment dat orice balon se sparge…

Vă doresc să fiți bine în lumea reală, nu doar aici, pe Insta', a transmis Octavia Geamănu pe Instagram. 

În ianuarie 2020, Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios, la cinci ani de când și-au unit destinele. Știrista Antenei 1 și liderul trupei Direcția 5, însoțiți de fiul lor Andrei, în vârstă de 3 ani atunci, au spus DA în fața lui Dumnezeu în prezența familiei și a prietenilor, la biserica Bucur Ciobanul, din București.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton