Octavia Geamănu scrie o carte, după concedierea de la Antena 1: „Procesul continuă, desigur”

 Ifrim Georgiana
.

Octavia Geamănu a fost concediată în vara anului trecut de la Antena 1, însă procesul cu postul de televiziune este în desfășurare, după cum a susținut chiar aceasta. De când a plecat de la pupitrul Observator, prezentatorea TV și-a schimbat radical preocupările profesionale, căci își lansează podcast și scrie o carte, ambele proiecte fiind intitulate „Gânduri bune'. Iată cu ce își ocupă timpul Octavia Geamănu de când a renunțat la televiziune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După 18 ani de activitate, Octavia Geamănu a fost concendiată de la Antena 1. Fosta prezentatorea a Observarului de weekend a fost scoasă de pe post în vara anului trecut, fără a primi vreo explicație de la angajator. În consecință, jurnalista a intentat un proces postului de televiziune, care se află în desfășurare și astăzi. Chiar dacă nu mai apare pe micul ecran, Octavia Geamănu și-a îndreptat atenția către mediul online și lansează un podcast, mai exact un spațiu în care și-a propus să-și exteriorizeze gândurile și experiențele prin care trece în viața de zi cu zi.

oc10oc10

Pe lângă podcast, Octavia Geamănu a început să scrie o carte și spune că inițiativa a pornit din luna decembrie a anului trecut. Despre o posibilă revenire în televiziune, prezentatoarea TV nu a făcut încă niciun comentariu.

Citește și: Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a fost concediată de la Antena 1: „Toate au un început…”

Citește și: Cum arată vila de 400.000 de euro în care locuiesc Octavia Geamănu și Marian Ionescu: „Dorm singură, nu-mi place să gătesc. Pentru mine acasa e…

Citește și: „Mi-a făcut plăcere să le ascult țipetele. Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți”. Elevul din Belgrad care și-a omorât colegii șochează

Citește și: Ce dietă ține medicul nutriționist Mihaela Bilic: 'Beau lapte precum un bebeluș. M-am auto-condamnat la această restricție…'

Octavia Geamănu scrie o carte, după concedierea de la Antena 1

Pentru că oricum este o prezență activă în mediul online, Octavia Geamănu a decis să-și lanseze propriul podcast. Prezentatoarea TV spune că și-a propus să le arate celor care o urmăresc modul în care se raportează ea la diferite aspecte ale vieții, căci vrea să se prezinte așa cum este și dincolo de micul ecran.

„A venit foarte firesc acest podcast. Obișnuiam deja de câțiva ani să scriu mai mult pe Facebook și să postez diverse clipuri în care îmi lăsam gândurile să ajungă la cât mai mulți oameni care să rezoneze cu mine. Ceea ce s-a și întâmplat. Am clipuri pe Facebook care au peste jumătate de milion de vizualizări, care mi-au dat și mai mult curaj în a le arăta oamenilor mai mult din mine, din felul în care sunt și gândesc, ori cum mă raportez la viață.

Iar după ce am încheiat în acel mod oribil contractul cu Antena 1 (procesul continuă, desigur), am început să postez și mai mult despre orice îmi trece prin minte, căci nu mă mai reține niciun act adițional', a precizat Octavia Geamănu, potrivit click.ro.

Ce spune Octavia Geamănu despre cartea pe care o lansează

Din luna decembrie, Octavia Geamănu a început să scrie o carte, intitulată asemenea podcastului, „Gânduri bune'. Prezentatoarea TV spune că titlul este sugestiv pentru conținutul cărții, însă nu a oferit prea multe detalii deocamdată.

„Așa se face că după două săptămâni de concediu' în care am trăit viața din plin, vorba vine (râde), am simțit că e momentul să am totuși o activitate concretă. Începusem să scriu o carte din luna decembrie a anului trecut și continui să o fac.

Cartea se numește Gânduri bune' căci fix asta conține. Toate cuvintele care-mi curg prin degete ajung în fraze care au morală, care transmit încredere, optimism, care sunt terapeutice așa cum mi-a spus cineva de la o editură, o persoană care a citit o parte din ce am scris.

Dar revenind la podcast. De curând, într-una din zile am înregistrat un clip în care vorbeam despre temeri, despre frică ce ne împiedică să evoluăm, despre cât rău ne face acest sentiment atunci când el nu apare ca o reacție de apărare împotriva unui pericol. Avea vreo 28 de minute. Am zis că nu se poate să postez așa ceva pe Facebook unde totul trebuie să fie scurt. Așa că de aici la Youtube a fost doar un pas', a adăugat jurnalista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton