Octavia Geamănu și-a pierdut auzul, după vacanța din Grecia. Ce a pățit fosta prezentatoare TV: „Timpan fisurat, dureri crunte, sângerari în ureche”

 Ifrim Georgiana
.

De curând, Octavia Geamănu a petrecut o vacanță binemeritată în Grecia, alături de familia ei. Întoarsă din concediu, prezentatoarea TV s-a confruntat cu probleme de sănătate și s-a prezentat de urgență la spital. Inițial, vedeta a crezut că este vorba despre o simplă răceală, însă a constat că problema este mult mai gravă atunci când și-a pierdut complet auzul la urechea dreaptă. Iată ce i s-a întâmplat fostei prezentatoare de la Antena 1!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu, Marian Ionescu și fiul lor au petrecut un sejur de vis în Grecia. Întoarsă din vacanță, prezentatoarea TV a început să aibă simptome asemănătoare unei răceli și s-a tratat acasă. Între timp, fosta angajată de la Antena 1 a început să aibă dureri acute la urechea dreaptă, apoi și-a pierdut complet auzul. După două săptămâni de tratament, Octavia Geamănu spune că nu și-a recăpătat complet auzul, însă speră că se va vindeca complet în următoarea perioadă.

oc10oc10

Citește și: Ce se întâmplă în procesul intentat de Octavia Geamănu postului Antena 1, la 9 luni după ce a fost concediată: „Nu e ușor. Din păcate…”

Citește și: Octavia Geamănu scrie o carte, după concedierea de la Antena 1: „Procesul continuă, desigur'

Citește și: „Sunt tată”. Soția lui Liviu Teodorescu a născut o fetiță perfect sănătoasă: „Iulia, ești o eroină”

Citește și: Ce gest emoționant a făcut Andreea Marin pentru Adrian Brâncoveanu, de ziua lui: „Nu ești singur, te iubesc…” / A împlinit 38 de ani

Octavia Geamănu și-a pierdut auzul, după vacanța din Grecia

După vacanța în Grecia, Octavia Geamănu a început să se confrunte cu simptomele unei răceli și s-a tratat acasă. Situația s-a înrăutățit, iar prezentatoarea TV nu mai auzea cu urechea dreaptă, din cauza unei otite netratate la timp.

„Ultimele două săptămâni au fost crunte pentru mine. Am prins o otită din zbor (eu credeam că am alergie, apoi că am răcit – de unde și-un tratament aiurea de capul meu cu Nurofen), care m-a adus în stadiul (rapid) de a avea timpan fisurat, dureri crunte, sângerari în ureche și lipsa auzului total la urechea dreaptă.

Încă nu aud total cu dreapta, dar am încredere că voi fi bine curând după câte antibiotice, spray-uri și medicamente am luat. Credeți-mă, e ceva serios! Și dureros', a anunțat Octavia, pe pagina ei de socializare.

Octavia Geamănu este în proces de vindecare

Au trecut două săptămâni de când Octavia Geamănu urmează un tratament prescris de medic, însă prezentatoarea TV nu și-a recăpătat complet auzul. Chiar și așa, vedeta speră că se va vindeca complet în următoarea perioadă, pentru a-și relua planurile.

„Sunt în proces de vindecare. Am deja două săptămâni. A fost o perioadă cumplită. Nu doresc nimănui! Încă nu aud total cu urechea dreaptă, dar urmez tratament și am încredere că voi fi bine într-o săptămână, două', a declarat vedeta pentru Click!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton