Olivia Steer, mesaj dureros la 13 ani de la moartea surorii ei: „Închid ochii și o vad la fel de frumoasă. M-a învățat că viața...”. Lavinia a fost răpusă de cancer

.

Pe rețelele de socializare, Olivia Steer a comemorat-o pe sora ei, decedată în urmă cu 13 ani. Lavinia era în floarea tinereții când a pierdut lupta cu cancerul și a lăsat în urmă un fiu, care pe atunci avea numai cinci ani. În mesajul emoționant, Olivia Steer a amintit cât de remarcabilă era sora ei, de la care a învățat că viața trebuie să fie o „sărbătoare'. Iată mesajul acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


În fiecare an, Olivia Steer o comemorează public pe sora ei, care s-a stins din viață pe 2 decembrie 2002. Lavinia a aflat că suferă de cancer la sân în timp ce era însărcinată cu singurul copil și a sfârșit tragic câțiva ani mai târziu, când băiețelul avea doar cinci ani. Momentul a marcat-o profund pe soția lui Andi Moisescu, care postează anual un mesaj în memoria Laviniei, alături de o fotografie ce o surprinde exact așa cum o descrie: frumoasă, cu părul creț și o aură caldă.


Citește și: Cum arătau Andi Moisescu și Olivia Steer, în urmă cu 19 ani, când au făcut nunta. La petrecere au fost peste 200 de invitați

Citește și: Cum își educă Andi Moisescu și Olivia Steer cei doi băieți adolescenți: „Nu prea îi pedepsesc, mama e mai severă'

Citește și: Antena 1 a găsit înlocuitori pentru chefii demisionari: „Fii cu ochii în patru. Vin noi chefi la cuțite’. Cum arată promo-ul noului sezon Chefi la cuțite


Citește și: Cine este Iulia Albu de la America Express 2023. A renunțat la cariera de avocat pentru a-și urma pasiunea în industria modei

Olivia Steer, mesaj dureros la 13 ani de la moartea surorii ei

Pe 2 decembrie, s-au împlinit 13 ani de la dispariția prematură a Laviniei, sora Oliviei Steer. Soția lui Andi Moisescu a comemorat-o printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, încărcat de emoție și suferință.


„S-au făcut 13 ani de când Lavinia e atât de vie, în gândurile mele. Închid ochii și o vad la fel de frumoasă, caldă, de un umor debordant, cu ochii verzi și părul lung, des și creț, ce stârnea invidia și admirația, deopotrivă.

Dar nu frumusețea dumnezeiască era atuul ei cel mai mare, ci cultura vastă, bibliotecile întregi citite, cele trei facultăți absolvite (filologie, teatru și regie). Că scria sau cânta sau dansa sau juca sau regiza sau preda studenților ei sau vorbea, pur și simplu, cu mine la telefon, era la fel: clocotitoare, genială, sclipitoare.


Dacă ar fi să extrag o singură lecție, din tot ce m-a învățat Lavinia, ar fi pasiunea arzătoare, în care se înveșmânta, la începutul fiecărei zile, cu convingerea că viața trebuie să fie o sărbătoare sau să nu mai fie deloc…’, a scris Olivia Steer în mediul online.


„Fiul ei seamănă foarte mult cu ea’

Pe fiul Laviniei Steer l-a crescut mama sa, fiindcă imediat după naștere, începuse tratamentul pentru cancer. Aceasta a fost actriță la Teatrul Naţional din Cluj Napoca şi Timişoara și a colaborat cu mai multe posturi TV și radio. De altfel, a lucrat ca regizor la Teatrul Merlin din Budapesta și, în ultimii ani de viață, a fost doctorand la Facultatea de Muzică din Oradea.

 „Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească’, a declarat Olivia Steer în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Facebook