Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, a devenit tată la 22 de ani. Soția lui, Miruna Diaconescu, a născut: „Am doi băieți frumoși în casă de acum”

 Miniosu Alexandra
.

Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, a devenit tată la 22 de ani. Fostul concurent al show-ului difuzat în trecut la Antena 1 e în culmea fericirii. Vineri, 5 aprilie, i s-a îndeplinit cel mai mare vis. Atunci a venit pe lume fiul său. Partenera lui, Miruna Diaconescu, a născut și a făcut la scurt timp și primele declarații. Iată ce mesaje au transmis proaspeții părinți pe Internet!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Așadar, de vineri, 5 aprilie, e mare bucurie în familia lui Omar Arnaout! Tânărul a devenit tată, la doar 22 de ani, după ce partenera lui, Miruna Diaconescu, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Mândri de noul statut, cel de părinți, ambii au decis să le împărtășească fericirea lor și fanilor de pe rețelele de socializare, postând câteva mesaje emoționante.

omar-arnaout-1omar-arnaout-1

Citește și: Soția lui Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, este însărcinată. Au dezvăluit și sexul bebelușului: „8 luni au trecut ținând acest dar pentru noi”

Citește și: Omar Arnaout, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia cu soția lui, Miruna: „Suntem Schumacher, Formulă 1, de toate în pat!”

Citește și: Cum arăta Daniela Nane la 20 de ani. Frumusețea ei i-a adus titlul de Miss România

Citește și: Anda Adam îi verifică telefonul soțului ei, Joseph: „Cum să nu mă uit? Telefonul lui este și al meu…” Știe și parolele conturilor lui de social media

Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, a devenit tată la 22 de ani

Omar Arnaout și Miruna Diaconescu au anunțat nașterea fiului lor printr-o fotografie emoționantă postată pe pagina de Instagram a artistului. Cântărețul i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru cel mai prețios dar, băiețelul său.

„A venit! Dumnezeu e Mare! Milos! Mulțumesc Doamne!', a fost mesajul scris de Omar Arnaout pe Instagram.

Și partenera lui, Miruna Diaconescu, a făcut câteva declarații, la scurt timp după ce a devenit mamă. Tânăra, aflată în perioada de recuperare, susține că abia așteaptă să se refacă pentru a le povesti fanilor toată experiența.

„Mulțumesc bunului Dumnezeu! Abia aștept să mă refac și să vă povestesc. Cert e că am doi băieți frumoși în casă de acum', a scris Miruna Diaconescu, partenera lui Omar Arnaout, pe Instagram.

Soția lui Omar Arnaout a născut un băiețel

Miruna Diaconescu și Omar Arnaout au păstrat sarcina secretă timp de opt luni. Abia pe 8 martie, aceștia au dezvăluit că vor deveni părinți, postând niște imagini în care ei i se vede burtica de gravidă.

„Laudat fie Bunul Dumnezeu pentru aceasta binecuvantare pe care am tot asteptat-o. 8 luni au trecut tinand acest dar pentru noi… astazi insa, stiti si voi! 8 luni de emotii puternice si iubire cum n-am mai simtit vreodata! Dragul nostru baiețel, abia asteptam sa te cunoastem! Semnat, mami si tati', a scris Omar Arnaout, cu aproximativ o lună în urmă, pe Instagram.

Cum a devenit celebru Omar Arnaout

Omar Arnaout a rămas cunoscut în industria muzicală drept primul câștigător al show-ului Next Star, prezentat de Dan Negru. La acea vreme, artistul avea doar 12 ani când a urcat pe scenă. A făcut senație cu vocea lui, iar premiul i-a fost înmânat de Gheorghe Hagi.

Omar Arnaout a continuat să cânte, lansând, de-a lungul timpului, mai multe melodii. Pe unele piese și-a pus amprenta Alex Velea, alături de care tânărul artist lucrează și în prezent.

„Alex Velea scrie pentru mine de doi ani de zile. M-a luat și în echipa lui, ca să scriu și eu alături de el pentru alți oameni. Eu îl iubesc din suflet. E un om care mă ia lângă el și mă lasă să văd ce face. E foarte deschis și ne consideră pe mine și pe colegii mei familia lui. De la el am învățat să rabd foarte mult. E un om care are o răbdare excepțională. Cea mai mare calitate pe care o are este că iubește să facă muzică bună pentru alți oameni', spunea Omar Arnaout, câștigătorul Next Star la Antena Stars, conform fanatik.ro.

Omar Arnaout colaborează cu Alex Velea

Acesta mai povestea că, deși face muzică de mulți ani, nu are mari câștiguri. O cântare în străinătate, însă, i-a adus sume frumoase de bani.

Eu bani mulți n-am făcut din piesele astea. Banii se fac din cântări, că te sună lumea. În total, în cariera mea, cel mai mult am câștigat în Qatar, la 16 ani. S-a nimerit să mă duc într-o țară cu oameni plin de bani și am plecat de acolo cu 10.000 de euro cash', dezvăluia Omar Arnaout, mai demult.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton