Otilia Bilionera nu și-a văzut soțul turc decât de două ori în ultimele 6 luni: "E foarte greu. O relație la distanță nu prea funcționează" / E căsătorită de un an cu Bekir Ali

 Ifrim Georgiana
.

Otilia Bilionera nu și-a văzut soțul turc decât de două ori în ultimele 6 luni. După cununia civilă, care a avut loc acum un an, cei doi au stat mai mult despărțiți decât împreună. Iar asta pentru că Bekir Ali nu reușește să obțină viză de ședere în România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În toamna anului trecut, Otilia Bilionera s-a căsătorit civil cu iubitul turc, după un an de relație. Ceremonia a avut loc în Turcia și nu a durat mult până când artista și-a cumpărat apartament în București. Pentru că își desfășoară majoritatea proiectelor aici, Otilia Bilionera și-a văzut destul de rar soțul în ultimele luni.

ot11ot11

Citește și: Otilia Bilionera a recuperat banii de la fostul impresar. De ce au ajuns la proces: „A ieșit soarele și pe strada mea'

Citește și: Otilia Bilionera va respecta tradițiile turcești la nuntă: „Ești îngropată în aur: la gât, toată mâna plină de brățări”. Ce rochie de mireasă va avea

Citește și: Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea a împlinit 10 ani. Cum arată Vlad, acum: „Vlad ne-a îmbogățit în toate punctele de vedere”

Citește și: După Cristina Cioran, și fosta soție a lui Alex Dobrescu a cerut ordin de protecție împotriva lui. Motivul: „Am aruncat cu un ghiveci în…” / E obligat de instanță să poarte brățară de monitorizare

Otilia Bilionera nu și-a văzut soțul turc decât de două ori în ultimele 6 luni

Otilia Bilionera, care își va revedea soțul peste o săptămână, a spus că acestuia îi este foarte greu să obțină viza de ședere în România.

„E foarte greu. Am stat despărțiți, adică în 6 luni ne-am văzut 2 săptămâni, pentru că eu am avut treabă, nu am putut să-mi las proiectele, plus că este foarte greu cu viza, mai ales de când cu intrarea asta în Shengen a fost închisă ambasada acolo, în Turcia, și când s-a deschis au fost multe cereri. Când o să mă duc în Turcia,  o să merg personal la ambasadă cu el: dați-mi viza să pot să-mi aduc soțul în țară! Mă duc și le bat la ușă frumușel', a spus artista pentru cancan.ro.

„O relație la distanță nu prea funcționează'

Bekir Ali, cu șapte ani mai tânăr decât artista, va reaplica pentru viză cât de curând. Pentru că sunt căsătoriți, Otilia Bilionera a obținut viză de ședere pe teritoriul Turciei, valabilă un an, însă situația e mai complicată în cazul soțului ei. Cântăreața e îngrijorată că distanța le-ar putea afecta relația.

„Eu am card turcesc. Pe baza certificatului de căsătorie mi s-a acordat un an viză de ședere. Pentru mine a fost super simplu și la el foarte greu. A avut viză pentru România, i s-a dat prima dată pentru 3 luni , doar cu o singură intrare și s-a nimerit să vină doar de Crăciun, iar pe întâi ianuarie trebuia să părăsească țară. Și acum a reaplicat, dar au fost întârzieri cu intrarea asta în Shengen. Merge greu treaba, dar o să mă duc personal cu soțul, pentru că nu se mai poate! Îmi propun să iau viza și să vină și el cu mine când am treabă. Știi cum e, o relație așa la distanță de cele mai multe ori nu prea funcționează', a completat ea pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton