Otilia Bilionera și-a cumpărat apartament în București, deși s-a stabilit cu logodnicul în Turcia: „A fost destul de scumpuț, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu câteva săptămâni, Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie de iubitul ei turc, după un an de relație. Cei doi au decis să facă nunta în Turcia, acolo unde artista s-a stabilit de când s-a logodit. De curând, cântăreața și-a cumpărat un apartament de lux într-o zonă bună a Capitalei, unde va sta atunci când revine în România. Iată declarațiile Otiliei Bilionera!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La mijlocul lunii august, Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie de iubitul ei turc, cu care formează un cuplu de aproximativ un an. Cei doi logodnici își fac deja planuri de nuntă, iar artista a anunțat că evenimentul va fi organizat în Turcia, în stil tradițional. De când s-a logodnit, Otilia Bilionera petrece o mare parte a timpului în țara de origine a viitorului ei soț, însă revine ocazional în România, atunci când își desfășoară proiectele muzicale. Chiar și așa, artista și-a cumpărat un apartament luxos în Capitală, despre care spune că a fost destul de costisitor.

ot-11ot-11

Citește și: Otilia Bilionera și logodnicul ei fac nunta în Turcia: „Să fie tradițional turcească, că vrem să facem acolo'. Detalii despre rochia de mireasă

Citește și: Otilia Bilionera, detalii șocante despre logodnicul său turc: „Când avea 19 ani, tatăl lui s-a sinucis şi el a fost cel care l-a găsit împuşcat”

Citește și: Cine este Alex Mihoc, tânărul de 18 ani care a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite: „La 14 ani lucram pentru Mbappé sau Benzema…”

Citește și: Fosta soție a lui Cătălin Bordea s-a cuplat cu Spike, prietenul comediantului, care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. Reacția artistului după ce au fost surprinși sărutându-se: „Care este problema?'

Otilia Bilionera și-a cumpărat apartament în București

După logodna cu iubitul turc, Otilia Bilionera și-a cumpărat un apartament în București, mai exact în Pipera. Deși s-a stabilit în Turcia, artista e nevoită să revină, din când în când, în țara natală, așa că a făcut o investiție imobiliară. Fosta concurentă de la „Survivor' spune că locuința nu este prea spațioasă, însă a renovat-o după gusturile ei.

„Da, m-am mutat deja în noul apartament. Eu mi-am cumpărat doar ca să am unde să stau când vin în București. Nu e neapărat un apartament mare, e mai micuț, așa mai practic, dacă nu e locuibil, îți dai seama, dar e frumos. L-am amenajat frumos, e într-o zonă frumoasă, în Pipera, e aproape de orice. A fost destul de scumpuț, dar e bine că am avut de unde', a spus Otilia Bilionera pentru Spynews.ro.

Otilia Bilionera, detalii despre nunta cu logodnicul turc

Deși nu au stabilit data nunții, Otilia Bilionera și logodnicul ei se vor căsători în Turcia, după tradițiile și obiceiurile de acolo. Viitoarea mireasa nu s-a decis cu privire la rochia pe care o va purta în ziua cea mare, sugerând, însă, că va opta pentru o ținută mai simplă. După căsătorie, cei doi vor vizita România și vor celebra alături de rudele artistei.

„Nu știu dacă va fi anul asta, posibil să fie. Nunta probabil va fi acolo, în ceea ce privește rochia de mireasă nu știu, nu sunt eu foarte pompoasă cu chestiile astea, dar nunta să fie tradițională, tradițional turcească, că vrem să o facem acolo. Probabil vom face și o masă aici că nu putem să aducem rudele din Moldova în Turcia, că nu vine nimeni acolo', spunea Otilia Bilionera despre nuntă.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton