Otilia Bilionera și logodnicul ei fac nunta în Turcia: „Să fie tradițional turcească, că vrem să facem acolo”. Detalii despre rochia de mireasă

.

La mijlocul lunii august, Otilia Bilionera anunța că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei turc, după un an de relație. În mediul online, artista a publicat o fotografie cu inelul cu safir și diamante, susținând că este pregătită să-și întemeieze o familie. Acum, cântăreața a făcut primele declarații despre nuntă, eveniment care va fi organizat în Turcia. Iată primele detalii despre fericitul eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


De curând, Otilia Bilionera și iubitul turc au împlinit un an de relație, iar bărbatul i-a adresat marea întrebare. Cerera în căsătorie a avut loc în fața familiei lui, iar artista a mărturisit că se aștepta la un astfel de moment, având în vedere că ambii au avut intenții serioase încă de la începutul relației. De curând, Otilia Bilionera a vorbit despre nuntă și spune că fericitul eveniment se va desfășura în Turcia, țara de orgine a logodnicului ei.

Citește și: Otilia Bilionera, detalii șocante despre logodnicul său turc: „Când avea 19 ani, tatăl lui s-a sinucis şi el a fost cel care l-a găsit împuşcat'


Citește și: Otilia Bilionera s-a logodit. Cum arată inelul cu safir și diamante primit de la iubitul turc

Citește și: Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. A participat și la Puterea Dragostei

Citește și: David Goldcher, iubitul Irinei Rimes, a împlinit 31 de ani. Ce declarație i-a făcut artista, de ziua lui: „Bărbatul vieții mele’

Otilia Bilionera și logodnicul ei fac nunta în Turcia

După cererea în căsătorie, Otilia Bilionera și logodnicul ei au început discuțiile referitoare la nuntă. Se pare că evenimentul va avea loc în Turcia și vor respecta tradițiile specifice țării. Ulterior, cei doi vor organiza o petrecere restrânsă în România, pentru a-și celebra iubirea alături de rudele cântăreței.


„Mă așteptam să fiu cerută, aveam planuri să rămânem împreună încă de la început, nu mă așteptam să fie fix în ziua în care am împlinit un an de când ne-am cunoscut. Cererea a avut loc în cadrul familiei lui, el e foarte familist, acolo s-a întâmplat momentul, eu am stat în Turcia două luni aproape.


O să discutăm, o să vorbim și cu părinții mei și să stabilim o dată toți împreună. Nu știu dacă va fi anul asta, posibil să fie. Nunta probabil va fi acolo, în ceea ce privește rochia de mireasă nu știu, nu sunt eu foarte pompoasă cu chestiile astea, dar nunta să fie tradițională, tradițional turcească, că vrem să o facem acolo. Probabil vom face și o masă aici că nu putem să aducem rudele din Moldova în Turcia, că nu vine nimeni acolo’, a spus artista, potrivit spynews.ro.


Otilia Bilionera s-a stabilit în Turcia

De când s-a logodit, Otilia Bilionera s-a stabilit în Turcia. Artista revine în România atunci când se ocupă de proiectele profesionale, însă nu este însoțită de logodnicul ei, căruia nu i s-a acordat viză pentru a veni în țară.


„Eu locuiesc la el acolo, dar eu dacă am treabă și în România, nu pot să-mi neglijez munca și cariera și să stau doar acolo, vin și în țară. El nu poate să vină în țară, nu i s-a acordat viză, e mai greu pentru turcii tineri să vină în țară în perioada asta’, a adăugat ea, potrivit sursei menționate mai sus.

Sursa foto: Facebook