Ovidiu Lipan Țăndărică, concert special de toace la Suceava, de Paște: „Va fi o slujbă înainte. Se aduce lumina cu avion privat de la Ierusalim” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ovidiu Lipan Țăndărică va susține un concert special de toace la Suceava, de Paște. Celebrul toboșar va susține noul spectacol de toace de Paște, urmând ca apoi să cânte alături de Fanfara Zece Prăjini. Anul acesta, artistul intenționează să facă un spectacol aniversar de 70 de ani la Sala Palatului din București. Până atunci, în luna iunie, el va evolua cu trupa Compact, în deschiderea concertului lui Chris Normal de la Cluj. Iată ce surprize le pregătește fanilor săi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu Lipan Țăndărică va susține un concert special de toace la Suceava, de Paște. Iar surprizele nu se opresc aici! Anul acesta, celebrul toboșar va susține un concert și alături de trupa Compact la Cluj, în deschiderea recitalului oferit de Chris Norman. Tot anul acesta, el vrea să-i arate Țara Sfântă impresarului Radu Groza și să organizeze împreună un spectacol aniversar în București.

122767329_786120585298997_6065715763513805808_n122767329_786120585298997_6065715763513805808_n

Citește și: Ultima dorință a lui Ovidiu Lipan Țăndărică, înainte de retragerea de pe scenă: „Cred că și românii și-ar dori așa ceva'

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică a împlinit 70 de ani. Ce gest neașteptat a făcut Gheorghe Turda la ziua lui de naștere: „Am rămas niște copii zglobii' / EXCLUSIV

Citește și: Ce regret are Crina Abrudan după Survivor și ce părere a avut soțul ei despre parcursul său: „Mi-a luat apărarea după ce am fost jignită de Mihai Zmărăndescu'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Mihaela Rădulescu moartea tatălui ei și ce sacrificii a făcut ca mamă: „Nici azi nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi' / EXCLUSIV

Ovidiu Lipan Țăndărică, concert special de toace la Suceava, de Paște

Ovidiu Lipan Țăndărică va avea un concert de toace în prima zi de Paște, la Suceava. Artistul continuă tradiția de anul trecut, când a susținut specatcolul de toace în sudul țării. Tot de Paște, apreciatul toboșar de la Phoenix va cânta cu Fanfara Zece Prăjini. Celebrul toboșar are o serie de proiecte noi pe care le-a demarat împreună cu impresarul lui, Radu Groza și ne-a povestit pe larg despre toate acestea.

„Avem un concert de toace la Muzeul Bucovinei în Suceava, în aer liber. Avem niște toace speciale, va fi extraordinar de frumos. După care va urma un concert al lui Ovidiu cu Fanfara Zece Prăjini tot acolo, după-amiaza, în prima zi de Paște. Apoi, pe data de 18 aprilie, la Berăria H, mergem cu un proiect nou al lui Ovidiu Lipan, care va cânta cu Joseph Kapl – meșterii rock', a declarat impresarul Radu Groza, despre proiectele pe care le are cu Ovidiu Lipan Țăndărică, pentru viva.ro.

Ovidiu Lipan Țăndărică, impresionat de Sărbătorile Pascale: „Se aduce lumina cu avion privat de la Ierusalim'

Atât Radu Groza, cât și Ovidiu Lipan Țăndărică sunt încântați să poată lua lumina sfântă, care va fi adusă la Suceava cu un avion privat, tocmai de la Ierusalim. Și pentru că impresarul nu a călcat până acum în Țara Sfântă, celebrul toboșar intenționează să meargă alături de el.

'Va fi o slujbă înainte, cu preoții de la mănăstire. Se aduce lumina cu avion privat de la Ierusalim… Și va fi un concert cu muzica mea. Iar la București, așa cum spunea mai înainte și impresarul Radu Groza, o să cânt cu Joseph Kapl, cu Nicu Patoi și doi soliști tineri. Venim cu ceva mai fresh. Apoi urmează niște proiecte demarate cu Radu.

Noi am făcut aniversarea mea de 70 de ani la Iași, încă de anul trecut, cu invitații mei, unde au fost invitați: Holograf, Ștefan Bănică, Delia, Nicu Patoi, Iulian Vrabete, Nancy Brandes din Israel… Și pentru că Radu n-a pășit în Țara Sfântă, îi spun de pe acum că vom merge împreună cu prima ocazie. Mai ales că îl avem acolo pe Nancy', a declarat Ovidu Lipan Țăndărică, pentru viva.ro.

Ovidiu Lipan Țăndărică, șir de spectacole la aniversarea vârstei de 70 ani

Impresarul Radu Groza și Ovidiu Lipan Țăndărică vor organiza anul acesta, la Sala Palatului din București, un spectacol aniversar al artistului, continuând ceea ce a început la Iași, în 2022. Până atunci, celebrul toboșar de la Phoenix va cânta cu trupa Compact la Cluj, în deschiderea concertului susținut de Chris Norman.

'Vrem să refacem acest spectacol, 'Ovidiu Lipan Țăndărică – aniversare 70', în care să aibă tot felul de invitați. Sperăm să reușim să îl facem din nou, în toamnă, de data aceasta la București și Timișoara. Poate și la Cluj. Dar până atunci, maestrul Lipan o să cânte pe 15 iunie, împreună cu trupa Compact, în deschiderea concertului susținut de Chris Normal la Cluj. Spectacolul are loc pe Arena BT și este invitat special acolo. Lansăm o piesă nouă de vară.', a mai dezvăluit impresarul Radu Groza.

'Am refuzat multe concerte, am zis să fie mai răruț și mai drăguț. Este bine să te dorească publicul. Cu Phoenix, la cum este situația, nu mai cred că se mai face ceva, deși eu mă am bine cu toți', mai spune Ovidiu Lipan-Țăndărică.

Ovidiu Lipan a împlinit 70 de ani pe 31 ianuarie

Țăndărică a împlinit 70 de ani pe data de 31 ianuarie, când a dat o petrecere la un local din cartierul Militari. La eveniment au luat parte mulți colegi și prieteni de-ai artistului.

Având oameni frumoși lângă mine asta te energizează. Am rămas într-o inocență care ne propulsează pe viitor. Dacă-ți pierzi inocența, ai pierdut tot. Și asta mă bucură, că noi am rămas niște copii zglobii, care încercăm să facem lucruri serioase, să reglăm și să reformăm lumea, poate că într-un viitor apropiat o să ne reușească.

Mă bucur că a ajuns și Nicu (Covaci – n. red.) la ziua mea. Am schimbat prefixul. Nicu știe cum este, dar rămânem veșnic tineri, vârsta nu are nicio relevanță. Noi rămânem copii, suntem dispuși să mișcăm munți, asta ne caracterizează. Și mă bucur că Nicu este și el aici lângă mine’, a declarat atunci, pentru viva.ro, Ovidiu Lipan Țăndărică.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton