Ozana Barabancea, față-n față cu o escroacă care i-a folosit imaginea, la Opera Națională: „Am întâlnit-o chiar la ușa sălii de repetiție. Mă gândeam să chem Poliția, dar...”

.

Astăzi, Ozana Barabancea a avut parte de un incident neplăcut, în timp ce se afla la repetiții la Opera Națională. Într-o pauză, artista a fost abordată de o femeie, cu care a stat la discuții pe holurile instituției, despre care avea să afle că i-a folosit imaginea pentru a vinde produse contrafăcute. Revoltată, jurata de la „Te cunosc de undeva' a dat-o afară și a fost la un pas să apeleze Poliția. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


De curând, Ozana Barabancea a tras un semnal de alarmă cu privire la escrocii care se folosesc de imaginea vedetelor, după ce  avut parte de un incident neplăcut. Aflată la Opera Națională, artista a fost abordată de o femeie care a părut să aibă bune intenții, însă câteva minute mai târziu a aflat că aceasta îi folosea numele pentru a vinde marfă contrafăcută. Mai multe persoane publice din România au semnalat acest fenomen, între care Teo Trandafir, Monica Anghel sau Florin Dumitrescu.


Citește și: Ozana Barabancea a devenit profesoară de liceu. Unde predă și ce spune despre acest nou job: ‘Nu o fac pentru bani…’/ EXCLUSIV

Citește și: Familia Ancăi Parghel nu mai e de acord să se facă spectacole în memoria artistei. Ozana Barabancea: „Din păcate, i se îngroapă amintirea’

Citește și: Ce semn divin a primit Andreea Berecleanu în timp ce se ruga în fața unei biserici: „Am ridicat telefonul și am surprins momentul'

Citește și: Cine este Mario Fresh, iubitul Alexei Eram de la America Express. A colaborat cu numeroși artiști de la noi din țară


Ozana Barabancea, față-n față cu o escroacă care i-a folosit imaginea

Pe rețelele de socializare, Ozana Barabancea a relatat episodul neplăcut, care a avut loc în această dimineață. Revoltată de atitudinea celei care i-a folosit numele, jurata de la „Te cunosc de undeva’ a dat-o afară din Opera Națională și a fost la un pas s-o denunțe autorităților, însă s-a răzgândit în ultimul moment. Artista a publicat, în mediul online, și câteva fotografii cu escroaca care i-a folosit ilegal imaginea.


„Plin de escroci pe lumea asta! M-au avertizat colegii din cor că circulă în Operă o escroacă ce se folosește de numele meu, afirmând că o cunosc și știu de ea, (probabil și încurajez negoțul cu farduri contrafăcute). Azi am întâlnit-o chiar la ușa sălii de repetiție. Mi-a vorbit ca și când ne știam de o viață…. Am răspuns politicoasă. Inclusiv m-a întrebat ce fac copiii…. Dacă sunt sănătoasă.

Ca după 10 minute să primesc un mesaj de la o colegă, să-mi spună că circulă nestingherită o individă prin Operă care vinde farduri, cu banii pe loc… Am reperat-o și am întrebat-o de când se folosește ea de numele meu și vinde marfă contra-făcută. S-a fâstâcit, vorbea încet și mieros cum fac în general escrocii. Am dus-o de mână la poartă și am dat-o afară. Mă gândeam să chem poliția… dar ei sunt ocupați cu alții. Aveți grijă cu cine faceți tranzacții!’, a scris Ozana Barabancea pe Instagram.


Monica Anghel, victima escrocilor online

La rândul ei, Monica Anghel a avertizat asupra produselor de slăbit, promovate ilegal cu imaginea ei. Interpreta a apelat la ajutorul unui avocat, după ce numele ei a fost asociat cu anumite picături care ar susține procesul de slăbire.


„Avocata mea a început de astăzi demersurile împotriva tuturor site-urilor, care se folosesc de imaginea mea, care spun că am slăbit cu nu știu ce picături sau pastile. Este o escrocherie și trebuie să facem în așa fel încât să punem capăt acestor lucruri, că până la urmă că se folosesc de imaginea mea este un prejudiciu adus mie, dar problema este că…dau un exemplu concret. Am o fostă colegă de liceu, care a cumpărat niște nenorociri de genul acesta, a luat prima zi, iar a doua zi a ajuns la spital. Problema este că pot face rău.„, a menționat Monica Anghel.

Sursa foto: Instagram