Ozana Barabancea și-a făcut operație de micșorare a stomacului: „A rămas 15% din stomac”. Uluitor cât a slăbit în doar o săptămână!

 Popescu Alexandra
.

După ce ani întregi s-a confruntat cu kilogramele în plus, Ozana Barabancea și-a făcut curaj și a apelat la bisturiu: și-a făcut operație de micșorare a stomacului.

În tinerețe, Ozana este de nerecunoscut. Era slabă, cu forme și foarte sexy, însă de-a lungul anilor a pierdut lupta cu kilogramele și s-a îngrășat foarte mult. Deși trebuia să se opereze în Turcia, în luna iulie, vedeta nu a mai așteptat și a ales România.

„M-am hotărât să fiu sănătoasă pentru copiii mei, asta este cel mai important, și pentru cei din jurul meu, să mă simt efectiv mai utilă că mă simțeam încorsetată. Cred că m-am îngrășat pe fond nervos, probabil că am mâncat compulsiv. Am vrut să mă operez în Turcia și m-am răzgândit. Eram programată pe 4 iulie și am ajuns la spitalul Monza, la doctor Robin Munteanu, am avut o discuție cu dânsul și mi-a spus „doamnă, decizia e mai importantă decât incizia', a povestit Ozana Barabancea la Xtra Night Show.

Pentru a apela la o astfel de intervenție chirurgicală trebuie să ai mult curaj, spune jurata de la „Te cunosc de undeva'.

„Este un act de mare curaj, n-aș fi crezut că sunt în stare să îl fac, ori din orgoliu, ori dintr-un ultimatum interior pe care eu mi l-am dat. Eu sunt sănătoasă tun, însă nu eram mobilă, nu puteam să fac nimic. Eu fac de 4 luni sport, dar totuși nu am slăbit așa cum mi-aș fi dorit eu, mâncatul compulsiv tot îl aveam. Acum, vrei nu vrei, o vrăbiuță ești', a mai spus Ozana.

Și nu numai că a avut curajul să se opereze, însă Ozana i-a lăsat pe toți mască din cauză că a vrut să își vadă stomacul după operație. Mai mult, l-a și fotografiat.

„Sunt foarte curajoasă, după operație am vrut să îmi văd stomacul. A rămas 15% din stomac, mi-a fost tăiat 85%. Într-o săptămână am slăbit 7 kg', a mărturisit vedeta.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton