Ozana Barabancea știa că cea mai bună prietenă era atrasă de fostul ei soț de dinainte să fie înșelată: „Mi-a spus foarte clar că îl place și că vrea să fie cu el, dar ea mi-a zis foarte vulgar”

.

Luna trecută, Ozana Barabancea a dezvăluit că a fost înșelată de fostul soț, Sorin Terinte, cu cea mai bună prietenă a ei. Deși erau divorțați atunci, soprana a suferit din cauza infidelității și i-a luat mult timp să-l ierte pe tatăl copiilor săi. Nu la fel a făcut și în cazul celei cu care a trădat-o, mai ales că-i și mărturisise că se simte atrasă de pianist.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Ozana Barabancea și Sorin Terinte au încheiat căsnicia în 2004, din cauza infidelității, însă au evitat conflictele publice și au pus binele celor doi copii pe primul lor. După separare, jurata de la „Te cunosc de undeva nu și-a refăcut viața și s-a dedicat creșterii copiilor, care îi calcă pe urmă și îi aduc numai motive de mândrie.

Citește și: Cum și-a întreținut Ozana Barabancea copiii după divorț. Fostul soț a contribuit cu doar 35 de lei pe lună: „Foarte greu. Nu i-am crescut cu fițe în cap, își dau seama că…’


Citește și: De ce a fost Ozana Barabancea concediată de la „Te cunosc de undeva’: „A fost o lovitură dureroasă. În final, totul s-a încheiat cu bine, iar acum mă aflu din nou la masa juriului…’

Citește și: Cum a decurs singura discuție dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf: „Mi-a scris de pe mii de cartele, nopți întregi de teroare. I-a dat un mesaj…’

Citește și: Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express 2024. Ce meserie are colega de echipă a lui Mihai Găinușă


Ozana Barabancea știa că cea mai bună prietena era atrasă de fostul ei soț dinainte să fie înșelată

Invitată într-un podcast, Ozana Barabancea a dezvăluit alte detalii despre infidelitatea fostului soț. Cea mai bună prietenă îi mărturisese, înainte să înceapă relația cu Sorin Terinte, că se simte atrasă de acesta și că ar da frâu liber sentimentelor. Soprana a fost extrem de iritată când a auzit această confesiune, mai ales de tonul vulgar pe care i s-a transmis această informație.


„Să-i dea Dumnezeu sănătate. E groaznic, groaznic. Mi-a spus foarte clar că îl place pe fostul meu soț și că vrea să fie cu el, dar ea mi-a zis foarte vulgar și i-am spus să nu facă în viața ei glume de genul ăsta, că nu suport.

Era fostul, dar abia divorțasem, noi ne vedeam, vorbeam. Eram într-o relație foarte frumoasă. Și acum suntem într-o relație foarte frumoasă. Copiii se văd cu el, eu mai comunic cu el, ne mai sfătuim când are Gloria o problemă la facultate. E foarte deschis. Mi se pare genial faptul că se văd ei trei’, a Ozana Barabancea, în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo’.


Ozana Barabancea și-a iertat fostul soț

De dragul copiilor, Ozana Barabancea l-a iertat pe Sorin Terinte, dar consideră imoral comportamentul acestuia. Peste trădarea celei mai bune prietene nu a reușit să treacă nici astăzi.


„Important este că pe el l-am iertat, pe ea nu cred, nu cred. M-a deranjat pentru că aveam o relație foarte frumoasă cu el, el mai venea mai pleca, dar nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea, putea să se ducă în orice altă parte. Nu este etic, nu este moral, nu este frumos. Am iertat, dar nu am uitat. Aș vrea să uit. Mă bucură că acum copiii au o relație foarte frumoasă cu el. M-a sunat de ziua mea acum și mi-a zis „Hai să ne iertăm pentru că viața este prea scurtă ca să ne mai certăm’, și am zis că sunt perfect de acord cu el’, spunea Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Sursa foto: Facebook