Parada rochiilor cu lămâi la VIVA! Influencers Party 2024. Oana Roman, Andreea Antonescu și Sânziana Buruiană s-au încadrat perfect în dress code

 Ifrim Georgiana
.

„Sicilian Inspiration' a fost dress code-ul petrecerii de aseară, iar invitații au dat dovadă de creativitate și au interpretat tematica cu stil. Lămâile, un simbol puternic al peisajului sicilian, s-au regăsit pe materiale și accesorii, aducând un strop de culoare în decor. Oana Roman, Andreea Antonescu sau Sânziana Buruiană s-au numărat printre adeptele imprimeurilor vibrante.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Vedete, influenceri și creatori de conținut din diferite domenii – artistic, fashion, beauty, parenting sau televiziune – s-au reunit aseară pe terasa ParkLake din București pentru cea mai frumoasă petrecere a toamnei. Anul acesta, dress code-ul „Sicilian Inspiration’ a oferit invitaților o libertate creativă deplină, permițându-le să exploreze stiluri inspirate din farmecul Siciliei.

WhatsApp Image 2024-09-19 at 16.01.34WhatsApp Image 2024-09-19 at 16.01.34

Citește și: Karmen Simionescu, super sexy la VIVA! Influencers Party 2024, după anunțul divorțului. A purtat o rochie cu decolteu amețitor

Citește și: Însărcinată în 3 luni, Larisa Iordache a atras toate privirile la VIVA! Influencers Party 2024! A îmbrăcat o rochie scurtă și a avut tocuri înalte

Citește și: Helmuth Duckadam, prima declarație după ce a fost operat de urgenţă la inimă: „Am dureri foarte mari. Recuperarea e grea de tot!”. Ce probleme de sănătate are

Citește și: Marcel de la Insula iubirii a renunțat la colaborarea cu Jimmy Dub: „Nu am cerut miliarde, l-am lăsat pe el. Dacă lăcomia e mai presus de prietenie…”

Parada rochiilor cu lămâi la VIVA! Influencers Party 2024

Vedetele s-au întâlnit aseară la terasa de la ParkLake și s-au distrat într-o atmosferă inedită. Anul acesta, dress code-ul a fost „Sicilian Inspiration', oferind invitaților posibilitatea de a-și pune creativitatea la bătaie și de a aduce un strop de farmec italian în ținutele lor. Așa cum era de așteptat, lămâile au fost laitmotivul petrecerii. Citricele reprezintă au simbol a regiunii Amalfi, profund înrădăcinat în cultura și economia locală.

Oana Roman s-a numărat printre adepții imprimeurilor cu lămâi. Vedeta a purtat o rochie elegantă, cambrată în talie, accesorizată cu o geantă albă și sandale cu toc înalt. Fiica ei, Isabela, a însoțit-o la eveniment, fiind îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare galbenă.

Sânziana Buruiană a purtat, de asemenea, o rochie cu imprimeu de lămâi, asortându-se cu fiica ei cea mare. Izabela, acum în vârstă de 7 ani, a însoțit-o la petrecere și a purtat un compleu cu același pattern.

Elena Gheorghe a venit însoțită de sora ei

Și Andreea Antonescu s-a numărat printre vedetele care au răspuns prezent invitației noastre. Frumoasa artistă a îmbrăcat o rochie scurtă și decoltată, care i-a pus talia în valoare. Imprimeul de lămâi a adus un strop de culoare în decor și a încadrat-o perfect în dress code-ul serii.

Elena Gheorghe a venit însoțiță la eveniment de sora ei, Ana. Aceasta din urmă a purtat un compleu cu lămâi, iar pe cap a avut o eșarfă din același material. Ținuta a fost vaporoasă și perfectă pentru tema siciliană.

Bella Santiago, câștigătoarea X Factor 2018, a avut o apariție foarte senzuală. Îmbrăcată într-o rochie cu decolteu adânc și crăpată pe picior, artista a defilat la brațul soțului ei, Ionuț Grigore. Evident, imprimeul a fost unul tot cu lămâi.

Ce vedete au fost premiate la VIVA! Influencers Party 2024

VIVA! Influencers Party 2024 recunoaște meritele celor care s-au remarcat prin activitatea lor intensă în mediul online, devenind vedete datorită carierei și influenței lor într-un anumit domeniu. Seara evenimentului de toamnă a fost marcată de prezența unor personalități importante din lumea mondenă.

Daniel Pavel a deschis evenimentul și a avut rolul de a prezenta fiecare invitat în parte, oferindu-i premiul și o descriere personalizată, ce a scos în evidență reușitele fiecărui câștigător.

Ilinca Vandici, Carmen Brumă, Anca Serea, Diana Munteanu, Andreea Mantea, Andreea Ibacka, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Radu Ștefan Bănică, Ioana State, Karmen, Bibi și Doinița Oancea sau Larisa Iordache s-au numărat printre vedetele nominalizate.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping Center, Ploom, Herbalife, Birra Moretti, Domeniile Franco Romane, Purple Flowers.

Sursa foto: VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton