Ce părere are Dana Budeanu despre viitoarele mirese care își duc partenerii de viață la cursuri de dans pentru valsul mirilor: ”Nunta este o petrecere pentru adulți. E horror, penibil...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce părere are Dana Budeanu despre viitoarele mirese care își duc partenerii de viață la cursuri de dans pentru valsul mirilor. Dana Budeanu nu are nevoie de vreo descrieri, fiind cunoscută de toată lumea, mai ales în ultima perioadă, când este foarte vocală pe rețelele de socializare și nu-i scapă nici măcar un subiect. Ei bine, recent a vorbit despre greva profesorilor, însă nu a uitat nici despre sezonul nunților, care a început deja!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dana Budeanu este una dintre cele mai critici voci din lumea politică și mondenă a României, însă reușește cu brio să își țină viața personală și amoroasă departe de ochii curioșilor, astfel că nu se știu prea mult lucruri despre aceste subiecte în momentul de față. Totuși, are o mulțime de fani pentru verdictele pe care le face de ani buni, în legătură cu mai multe subiecte de interes public.

budeanu-7-1budeanu-7-1

De data aceasta, Dana Budeanu nu s-a mai putut abține, astfel că a vorbit despre obiceiul viitoarelor mirese de a-și duce partenerul de viață la cursuri de dans pentru valsul mirilor. Nu, nu s-a oprit doar aici, ci a vorbit și despre obiceiul invitaților de a-și lua copiii cu ei la nunți.

Citește și: Dana Budeanu, despre femeile care mănâncă sarmale la nuntă: 'Bagă sarmaua așa, fin, să nu se strice rujul. Ai oala acasă'. Ce spune de nunțile din România

Citește și: Dana Budeanu, ironie la adresa bărbaților care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături: 'Astea sunt treburi de fete. Ce ai pe dedesubt? Tanga?'

Citește și: Cum a ajuns Tina Turner dintr-o artistă modestă „Regina Rockn Roll”. Rod Stewart i-a schimbat viața

Citește și: Ce obiect neobișnuit va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley: „În cazul în care obosesc…”

Ce părere are Dana Budeanu despre viitoarele mirese care își duc partenerii de viață la cursuri de dans pentru valsul mirilor

Dana Budeanu a spus clar că i se pare total neadecvat ca cineva care nu știe să danseze să meargă la cursuri de dans doar pentru valsul mirilor și pentru 'a da bine în fața neamurilor'. Din punctul ei de vedere trebuie interzis acest lucru și fiecare să danseze așa cum știe, fie să elimine acest moment din programul evenimentului.

Bă, voi știți miresele alea? Amețitele alea adică, care-i duc pe ăia la lecții de dans înainte? Ce să vă fac, mă? Trebuie să zic și asta. Deci efectiv ei fac lecții de dans pentru că ei nu dansează, mă. Dacă el nu e dansator, de ce-l pui mă să danseze dansul miresei, dacă el nu știe să danseze? Se târăsc, pas adăugat, penibil, săracii. Pe melodia ei, îți dai seama.', a spus Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

Dana Budeanu nu este de acord ca invitații să vină cu copiii la nuntă

Dana Budeanu nu s-a oprit aici, ci a spus clar că nu este de acord ca invitații să vină la nuntă însoțiți de copii. Mai mult decât atât, a explicat că nunta este un eveniment pentru adulți, unde copiii de 2-5 ani, dar nici mai mari, nu au ce să caute, fiindcă tot ceea ce fac este să încurce lumea pe ringul de dans. Totodată, consideră că noaptea este menită să doarmă copiii și nu să petreacă cot la cot cu adulții.

'Ce căutați, mă, cu plozii la nuntă? Ce caută copii de 2,3,4,5 ani la nuntă. Nu vă e, mă, rușine? N-ai cu cine să-l lași, stai acasă, nu mergi.Ce să caute copiii prin brațe, pe ring, pe acolo? Lasă copilul să doarmă acasă. Cheamă pe cineva să stea cu el și petreci până dimineață la nuntă. Nunta este o petrecere pentru adulți. Ce să caute copiii? E horror, e oribil. Nunta este un eveniment pentru adulți și punct.', a mai spus ea.

Dana Budeanu: 'Majoritatea nunților se fac pentru cașcaval„

Nu, subiectul nunților nu a fost încheiat aici de Dana Budeanu, ci a continuat să își spună părerea, care cu siguranță o să deranjeze numeroase persoane. Mai concret, a spus că nunțile în ziua de azi se fac doar pentru bani, la fel ca și alesul nașilor. Vedeta a explicat că rar mai vezi ca nașii să fie prieteni apropiați sau cei cu care mirii se înțeleg bine, asta fiindcă mulți aleargă după bani și se ghidează doar după acest aspect, mai ales la finalul nunții, când numără darul.

'Majoritatea nunților se fac pentru cașcaval. Ne luăm și nași cu cașcaval. Toate alegerile sunt imbecile, mă, sărăciilor. Cum e, mă, să te însori pentru darul de la nuntă și pentru cât cașcaval are nașii? Ne luăm nași șmecheri să vadă ăștia. Maxim un naș șmecher e să ți-o ia pe nevastă-ta, sau dacă nu o ia el, îl ia ea. Majoritatea cazurilor sunt așa.„, a continuat Dana Budeanu.

Sursă foto: Tiktok / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton