Părinții Deliei sunt despărțiți, dar locuiesc împreună: „Stăm în același apartament. Nu vreau...”. Gina Matache își caută alt partener

 Ifrim Georgiana
.

Mama Deliei a fost invitată, recent, în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu și a vorbit despre relația cu tatăl fiicelor sale, care a petrecut 18 ani departe de familie, pe Muntele Athos. Ion Matache a revenit în România în 2018, pe fondul unor probleme de sănătate, și s-a mutat împreună cu Gina Matache, de care divorțase când a ales calea credinței. Cei doi locuiesc în camere separate, iar mama artistei a spus că și-ar dori să-și refacă viața alături de alt bărbat. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2004, tatăl Deliei a renunțat la familie și s-a retras într-un schit de pe Muntele Athos. Din cauza unor probleme renale, Ion Matache a revenit în România și s-a mutat cu mama fiicelor lui, în fostul cămin conjugal, pentru a avea grijă unul de celălalt. Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, Gina Matache a spus că nu trăiește în concubinaj cu bărbatul și au camere separate, anunțându-și, totodată, intenția de a-și găsi alt partener.

del10del10

Citește și: Tatăl Deliei s-a accidentat și și-a rupt piciorul, pe când era călugăr pe Muntele Athos: „În timp ce căra niște saci pe scară…'. Ion Matache a renunțat la viața monahală în 2018

Citește și: Cum s-a călugărit tatăl Deliei Matache: 'Am fost ateu până la 40 de ani…'. După 18 ani a renunțat la călugărie și s-a întors la familie

Citește și: Mesajul sfâșietor postat de Mădălina Crețan, la un an de la moartea lui Nosfe: „Îmi pare rău că mai aveam să ne oferim și nu mai putem”

Citește și: Fiul Cristinei Spătar a împlinit 14 ani și seamănă leit cu tatăl său: „Cel mai sensibil și cuminte băiat…”. Mesajul emoționant al artistei

Părinții Deliei locuiesc în camere separate

Gina Matache a spus că l-a primit cu brațele deschise pe fostul ei soț, Ion Matache, atunci când a renunțat la călugărie și avea probleme mari de sănătate. Deși s-a crezut că au reluat concubinajul, se pare că pe cei doi îi mai leagă numai locuitul împreună, însă în camere separate.

„El a avut problemele mari de sănătate și a plecat de acolo, Ce era să facă? Ăsta este adevarul. Acum a revenit acasă și l-am primit. Nu puteam să-l las în starea aia. Normal că l-am primit. El acum e ok, a trecut perioada grea, se deplasează singur, se îngrijește singur.

Noi nu am făcut niciodată partaj. Ce să împart, două-trei lemne? Nu m-am gândit să strâng avere, tot ce am avut am dat la copii. Stăm în același apartament, eu o cameră, el o cameră. Nu vreau casă mare, pentru ce? Să stau să fac curat două zile? Nu mai am ambiții de astea', a dezvăluit Gina Matache, în podcastul Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV.

Gina Matache își caută alt partener

Mai mult, Gina Matache s-a arătat deschisă la ideea de a-și găsi un alt partener de viață și a spus ce așteptări are în privința unei eventuale relații.

„Bărbatul vieții mele? Încă îl aștept, vino mai repede! Să nu mă frece la cap, genul taci și înghite, să nu-și dorească lucruri imposibile sau să mă schimbe. Să fie chipeș, dar nu mai bătrân ca mine, mai tânăr să fie ca să țină pasul cu mine. Nu-mi plac învechiții, să aibă nebunia mea. Eu acum pot să-mi refac viața oricând', a mai spus ea.

Ce avere are Gina Matache

După o carieră de succes în muzică, Gina Matache spune că are o avere modestă, care constă într-o mașină și o locuință. Cântăreața de muzică populară recunoaște că este adepta vacanțelor, în care merge alături de Delia și cumnatul ei, Răzvan.

„Am avut atacuri de panică atunci când mi am scos tiroida. Acum trei ani mi-am scos tiroida și de atunci am stări urâte, inclusiv după Covid. Aveam o senzație de moarte iminentă. Ziceam: „eu acum, dacă mă pun în pat, mor'. Am chemat de două ori Salvarea într-o seară!

Mi-au zis: „hai, doamnă, da ai atac de panică!'. Mi-era frică să nu se repete! Nu știu dacă mi-e frică de moarte. Ai mei au murit repede de inimă, mama în 5 minut, tata nu era nimeni acasă. Cu sor-mea am tras un an de zile, s-a întins boala. Eu aș vrea să mă prindă pe stradă, aș vrea sa mor râzând, nu la spital. Dacă o fi sa fie băgați-mă la cuptor, lăsați-mă cu cimitirele! (…)

Averea mea? Am o casă pe numele meu și o mașină. Nu-mi place să am grija banilor, doar să am confort, să am ce-mi trebuie în casă atât. Îmi plac vacanțele, dar nu aș merge singură, doar cu Delia și cu Răzvan, dar eu vreau la un resort, nu unde merg ei de nebuni pe munte', a mai adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton