Ce vor face părinții lui Rareș Prisacariu cu premiul de 120.000 de euro câștigat de fiul lor la Românii au talent: "Lumea nu știe, dar..."

 Calin Maria Bianca
.

Ce vor face părinții lui Rareș Prisacariu cu premiul de 120.000 de euro câștigat de fiul lor la Românii au talent. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Rares Prisacariu, în vârstă de doar 7 ani, a reușit să câștige premiul cel mare de la Românii au talent prin prisma talentului său de a recita pasaje istorice. A cucerit pe toată lumea, astfel că cele mai multe voturi s-au îndreptat către el, fiind câștigătorul trofeului, dar și al marelui premiu. Ei bine, așa cum era de așteptat, toată lumea se întreabă ce planuri au părinții pentru fiul lor cu banii primiți pe urma talentului său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Finala competiției „Românii au talent' a fost un adevărat spectacol, mai ales că lupta a fost foarte strânsă. Cu toate astea, cel care a a intrat cel mai mult în grațiile românilor a fost Rareș Prisacariu, băiețelul de 7 ani, care a recitat monologul lui Vlad Țepeș, din filmul omonim, din 1979, regizat de Doru Năstase. După aflarea rezultatelor și înmânarea marelui premiu, cât și a trofeului, lui Rares Prisacariu mulți au ținut să critice acest rezultat, mai ales în mediul online.

50da93d8-d069-42a2-87c9-f10a1dc81341-150da93d8-d069-42a2-87c9-f10a1dc81341-1

Mai concret, mulți au fost de părere că ar fi nefiresc pentru un copil în vârstă de 7 ani, să aibă un discurs despre 'tras oameni în țeapă'. În același timp, cei acuzați au fost chiar părinții micuțului câștigătorului de 7 ani, spunându-se despre ei că l-ar fi îndoctrinat într-o ideologie naționalistă. Ei bine, în ciuda acestor lucruri, Gina și Marius Prisacariu s-au declarat mândri de fiul lor, fără a băga în seamă gurile răutăcioșilor.

Citește și: Primele declarații ale părinților lui Rareș Prisacariu, după ce a câștigat „Românii au talent”: „Noi vom rămâne aceiași oameni”

Citește și: 'Cât de ușor puteți judeca greșit…'. Andra, mesaj tăios după ce fanii au contestat talentul lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent

Citește și: 'Am avut amândoi tendințe de împăcare, dar…' Ce a povestit Alina Radi despre despărțirea de milionarul Nick Rădoi și cum a marcat-o competiția Survivor / EXCLUSIV

Citește și: Trăistariu a hotărât să participe iar la Eurovision: 'A fost un măscărici. Îmi doresc să reprezint țara și să câștig. Dau și 10.000 de euro…'

Ce vor face părinții lui Rareș Prisacariu cu premiul de 120.000 de euro câștigat de fiul lor la Românii au talent

Acum, că spiritele s-au mai calmat, mulți sunt curioși ce vor face părinții lui Rares Prisacariu cu marele premiu de 120.000 de euro, ținând cont că fiul lor câștigător are doar 7 ani și nu știe să gestioneze astfel de sume. Fără a lăsa loc de interpretări, Gina și Mariu Prisacariu au menționat că nu au ales încă ceea ce vor face concret, însă știu cu siguranță că o să investească totul în educația micuțului lor.

Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns. Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți', a precizat Gina Prisăcariu pentru Playtech Știri.

Mama lui Rareș Prisacariu: 'Nu am făcut presiuni pe el'

De asemenea, Marius și Gina Prisacariu au ținut să închidă gura răutăcioșilor explicând că ei nu-l influențează absolut deloc pe fiul lor, Rareș, astfel că participarea la Românii au talent a fost aleasă strict de el, iar ei i-au îndeplinit marele vis. Totodată, au ținut să explice că nu s-au așteptat niciodată ca el să câștige acest premiu, mai ales la o vârstă atât de fragedă.

„Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el și le alege. Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și la în cazul emisiunii Românii au Talent. Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că va reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări', a adăugat ea.

Părinții lui Rareș Prisacariu se tem de schimbările ce pot apărea datorită faimei

În continuare, referitor la banii câștigați de fiul lor, dar și la faima pe care o are acesta, Marius și Gina Prisacariu au declarat că vor rămâne la fel ca și până avum, o familie simplă, însă cu mai multe șanse pentru o evoluție bună a fiului lor. Mai mult decât atât, deși bucuria este la cote maxime, părinții micuțului își fac deja griji, ca nu cumva băiețelul lor să fie influențat și să aleagă lucruri greșite pentru el.

„Noi vom încerca să rămânem aceiași. Și eu, și tatăl său, și copilul. Suntem oameni simpli și asta vom fi și pe mai departe. Va trebui să găsim soluțiile cele mai bune ca să-l ținem departe de anumite lucruri care se întâmplă în exteriorul nostru și pe care nu le apreciem deloc'.

Totodată, fiindcă subiectul discuției este chiar marele premiu, părinții lui Rareș Prisacariu au explicat că deși fiul lor a câștigat premiul de 120.000 de euro, singurele lucruri pe care le-a vrut în drum spre casă au fost câtev cărți și un joc de lego, fiind mare lui pasiune.

„Și-a dorit foarte mult un joc de lego și câteva cărți. Ca atare, în weekend asta am făcut. Am mers și am cumpărat acel joc de lego mult dorit. Nu se pune chestiunea ca Rărășelul nostru, puiul nostru, cum îl alintăm, să nu aibă parte de tot confortul material din partea noastră!', au concluzionat părinții lui Rareș Prisacariu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebok / hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton