Paris Hilton - Gazda unei emisiuni radio

.

Paris Hilton – Gazda unei emisiuni radio

Paris Hilton- Gazda unei emisiuni radio


Abia iesita din inchisoare, Paris are parte numai de oferte magulitoare. Ultima dintre ele suna cam asa: un post de radio din Mineapolis, cu frecventa locala, i-a oferit fabuloasa suma de 1 milion de dolari pentru jobul de co-prezentatoare a matinalului.

A vem nevoie de un co-prezentator, ea are nevoie de noua ocupatie. Tot ce-ar trebui sa faca e sa puna muzica si sa vorbeasca cu ascultatorii. Nu se pune problema de stres sau de anxietate. Avem scaune confortabile si toalete curate’, a argumentat Dave Ryan, gazda matinalului de la radio KDWB, cel care a lansat oferta jobului.


Mice Anselmo, vice-presedintele postului a confirmat ca nu este vorba de o gluma, oferta fiind cat se poate de serioasa: Daca Paris e de acord, nu ramane decat sa discutam detaliile.’

Pe lista de ocupatii cu care mostenitoarea se delecta inainte de a fi inchisa se numarau cea de cantareata, cea de actrita si cea de co-realizatoare, alaturti de Nicole Richie, a reality show-ului Simple Life’. In afara de acestea, blonda in varsta de 26 de ani este prtesedinte a trei companii: Paris Hilton Entertainment, Paris Hilton Enterprises si Heiress Records.


Nu mai punem la socoteala ca detine un parfum si o linie de bijuterii care ii poarta numele si nici ca autobiografia ei a fost un veritabil best-seller.

Prin simpla prezenta la evenimente, se alege cu aproximativ 200.000$, fapt pentru care nu ne mira ca anul trecut Forbes a plasat-o pe locul 56, cu un venit anual de 7 milioane $, in topul celor mai bine platite celebritati.

Intre timp, Paris – eliberata din inchisoare pe 26 iunie, dupa 23 de zile de arest – a zburat pe 28 iunie catre Hawaii pentru a se rasfata cu o bine meritata vacanta.


A calatorit singura, deghizata stangaci sub o peruca bruneta si o palarie cu boruri largi, si, conform ultimelor zvonuri, se pare ca s-ar fi cazat la o statiune din Maui.

Pana sa plece, cica ar fi scos din buzunar aproape 3 milioane de dolari pentru o casa de vacanta situata pe plaja din Malibu, exact langa mare.

Iar celor care nu se mai satura de stiri cu si despre Paris, le garantam ca se vor bucura din plin de ea vara asta. Conform celor spuse in interviul acordat lui Larry King pe 27 iunie, tanara si nelinistita mostenitoare a anuntat ca va avea un program incarcat, urmand sa joace in cateva filme in viitorul apropiat.


Un text de: Catalina Sevastre, Foto: www.celebscentral.com.