Paris Jackson - De la NEVERLAND la... Never Give Up!

 Popescu Alexandra
.

Ani de zile s-a luptat cu depresia, drogurile şi tentativele de sinucidere, o povară destul de greu de dus pentru o adolescentă. De curând însă, Paris, frumoasa fiică a lui Michael Jackson, a surprins pe toată lumea printr-o revenire spectaculoasă.

Pe 25 iunie 2009, la doar 50 de ani, Michael Jackson înceta din viaţă, în mod total neaşteptat, în urma unui infarct cauzat de o supradoză de propofol, un anestezic puternic pe care îl lua pe post de somnifer. Vestea a fost şocantă şi dureroasă pentru familie şi milioanele sale de fani, însă cei mai afectaţi au fost, cu siguranţă, cei trei copii ai lui, cu atât mai mult cu cât mediatizarea a fost una excesivă, iar Michael a fost înmormântat abia după 70 de zile. Prince, Paris şi Blanket, acum în vârstă de 20, 19 şi 15 ani, au fost smulşi brusc din tărâmul de basm de la Neverland şi obligaţi să dea piept cu realitatea dură.

REGINA INIMII LUI

Cu puţin timp înainte de a împlini 19 ani, Paris a dat un interviu pentru revista „Rolling Stone, în care a vorbit deschis despre cum a fost viaţa ei înainte, dar şi după dispariţia celebrului ei tată. Puştoaica frumoasă cu păr lung şi ochi verzi-albaştri s-a transformat repede într-o adolescentă rebelă care şi-a umplut corpul de tatuaje (mai mult de 50, dintre care 9 dedicate lui Michael), afişând un look punk. Fetiţa pe care tatăl ei o obliga – la fel ca şi pe fraţii săi – să poarte o mască a înţeles mult mai târziu gestul straniu al acestuia: „Nu înţelegeam de ce trebuia să port o mască. Însă acum am priceput de ce tatăl nostru voia să ne acoperim feţele. Pentru ca, atunci când ieşeam fără el, să nu fim recunoscuţi, şi în felul acesta să avem o copilărie normală. Din păcate, după moartea lui Michael, odată trecuţi în custodia bunicii, viaţa celor trei copii ai megastarului numai una normală nu a fost. Paris şi Prince, care au aceeaşi mamă, Debbie Rowe, nu au cunoscut-o până după moartea tatălui lor, fiindcă Michael nu a dorit ca aceasta să se implice în viaţa copiilor. Debbie, după divorţul de Michael, în 1996, a renunţat la custodia copiilor, primind, în schimb, o casă şi 8 milioane de dolari. Cea mai afectată a fost Paris, care, la doar 15 ani, era deja într-un centru de tratament, fiindcă

 „ÎL SIMT MEREU CU MINE

De parcă viaţa ei nu ar fi fost şi aşa destul de complicată, Paris a dezvăluit în premieră că, la 14 ani, a mai suferit o traumă, fiind abuzată sexual de un străin mult mai în vârstă decât ea. „Nu vreau să dau prea multe detalii, nu a fost deloc o experienţă plăcută, a fost foarte greu pentru mine, şi în acel moment nu am spus nimănui, povesteşte Paris. Singura ei alinare este gândul că tatăl ei nu a părăsit-o şi că o vizitează şi acum, în vis: „Simt că e cu mine tot timpul, spune Paris, căreia Michael, care se vedea pe sine ca pe un Peter Pan, îi spunea Tinker Bell.

Paris se mai confruntă cu o dramă – este convinsă că tatăl ei a fost ucis de doctorul Conrad Murrey, pe care îl consideră vinovat că Michael devenise dependent de propofol, substanţa care l-a ucis. În plus, tânăra a dezvoltat o adevărată teorie a conspiraţiei, susţinând că au existat persoane care ar fi dorit să-l omoare pe tatăl ei, fapt confirmat, într-o emisiune de-a lui Oprah, şi de Lisa Marie Presley, fosta soție a lui Michael, căreia acesta îi făcuse confidenţe similare. „Se spune că timpul vindecă. Dar în realitate nu e aşa. Doar că te obişnuieşti, spune Paris, adăugând: „Aşadar, dacă merg înainte, nimic rău din ceea ce mi se întâmplă nu poate fi mai rău decât ce am trăit deja, deci mă descurc.. Probabil că această teorie a ajutat-o să treacă şi peste recenta despărţire de iubitul ei, muzicianul Michael Snoddy, alături de care a trăit, aproape un an, o poveste de dragoste aprinsă…

DIRECT PE CATWALK

Că a reuşit să se descurce a demonstrat-o de curând, când, prezentă la un eveniment organizat de comunitatea LGBT, pentru a înmâna trofeul pentru cel mai bun serial de comedie, fiica lui Michael, îmbrăcată într-o superbă rochie Yanina Couture, a lăsat asistenţa cu gura căscată. În plus, recent, Paris a mai bifat două succese: va debuta în televiziune, în serialul „Star, produs de Fox, şi a semnat un contract cu agenţia de top IMG Models. Coincidenţă sau nu, ea şi-a început cariera la… Paris, cu un shooting pentru Chanel, care s-a desfăşurat în apropierea Turnului Eiffel. Arătând ca un model pin-up din anii ‘40 şi semănând uluitor cu Madonna în anii ei de glorie, Paris a cucerit întreaga asistenţă, demonstrând, poate pentru prima oară, că e gata să calce pe urmele celebrului său tată.

Oana Pantazi

Citește și:

Paris Jackson a sărbătorit împlinirea celor 18 ani alături de noul ei iubit 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton