Patrick și Nona de la Casa Iubirii s-au despărțit. Fosta concurentă a izbucnit în lacrimi: „Îmi pare rău, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Patrick Deac și Nona Rusu s-au întâlnit în cadrul emisiunii „Casa iubirii' și au decis să acorde o șansă poveștii lor de dragoste. Deși relația lor a fost marcată de multe împăcări și despărțiri, foștii concurenți păreau pregătiți să-și întemeieze o familie și să proiecteze un viitor împreună. Recent, pe platformele de socializare, aceștia au anunțat că s-au despărțit și au explicat motivele care i-au determinat să ia această decizie. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Patrick Deac și Nona Rusu au fost concurenți în emisiunea „Casa iubirii', sezonul doi, acolo unde s-a înfiripat povestea lor de dragoste. Pe parcursul show-ului matrimonial, dar și după încheierea filmărilor, cei doi au avut o relație tumultuoasă, însă chiar și așa, au decis să rămână împreună. De curând, foștii concurenți au fost într-o vacanță romantică în Turcia și au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Întorși acasă, Patrick și Nona au anunțat că au decis să pună punct relației, motivul principal având legătură cu neînțelegerile dintre ei.

pa10-1pa10-1

Citește și: Cine este Patrick Deac, concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Pe ce concurentă a pus ochii

Citește și: Cine este Nona Rusu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. A fost căsătorită în Dubai

Citește și: Jador și-a cerut iubita în căsătorie: 'Te iubesc cel mai mult pe lumea asta'. Cum a reacționat Alexandra Dobbia

Citește și: „El îmi va plăti despăgubiri de 200.000 de euro. Am fost aproape de cazul Elodia”. Suma uriașă pe care Dana Roba i-o cere în instanță soțului ei, după ce a desfigurat-o și i-a furat banii

Patrick și Nona de la Casa Iubirii s-au despărțit

Printr-un live pe platforma TikTok, Patrick și Nona de la „Casa iubirii' au anunțat că nu mai formează un cuplu, din cauza incompatibilității dintre ei. Cu ochii în lacrimi, bruneta a susținut că nu crede în prietenie după despărțire și regretă modul în care au evoluat lucrurile.

„Noi am hotărât sa rămânem în relații bune. Nu cred că există posibilitatea să rămânem prieteni sau ceva de genul, dar ca să ne vorbim frumos și o „Bună ziua', cred că a rămas loc.(…) Că arătam mai bine împreună, nimeni nu spune că nu-i așa, dar există și niște chestii de înțelegere. Dacă nu-i înțelegere, nu are cum să funcționeze o relație. Îmi pare rău, dar asta este…', a spus Nona, fosta concurentă de la „Casa Iubirii', în live-ul de pe TikTok.

„Este o femeie care chiar își dorește o familie cu mine'

La rândul lui, Patrick Deac a făcut o serie de declarații despre despărțirea de Nona Rusu. Fostul concurent de la „Casa iubirii' a recunoscut că se confrunta cu stări de anxietate de mai multă vreme, iar relația nu progresa în direcția dorită.

„Aveam o tristețe în mine și nu înțelegeam de ce. Nona a simțit lucrul ăsta. M-a tot întrebat de câteva ori dacă sunt ok, dacă sunt bine. Eu spuneam că da, am crezut că este doar o zi de-a mea în care nu sunt bine, cum putem păți cu toții.

Mă uitam la ea în tot timpul ăsta, ea este o femeie care chiar mă iubește cu adevărat, este o femeie care chiar își dorește o familie cu mine, nu am absolut nimic de reproșat in privința ei.

Am ajuns în Republica Moldova, eu în continuare simțeam că sunt anxios. Asta din cauza faptului că sunt plecat de acasă de foarte mult timp. După concediul asta, simțeam nevoia sa ma duc acasă, în Timișoara, ș i-am spus că îmi doresc să plec acasă la Timișoara. Și de acolo a început toată discuția care a dus spre despărțirea noastră, să spunem așa. Ea s-a întors spre mine, mi-a dat o privire prin care eu am înțeles ca nu a înțeles de ce îmi doresc la Timișoara și acolo am zis că e momentul să sparg gheața și să nu ne mai învârtim în jurul cozii', a mărturisit Patrick, fostul concurent de la „Casa iubirii'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton