Paul de la Puterea Dragostei se căsătorește: „Devii nevasta mea și viitoare mămică”

 Mirea Roxana
.

Paul de la Puterea Dragostei este mai fericit ca niciodată în brațele frumoasei sale iubite, Masha. Cei doi urmează să facă pasul cel mare și să-și unească destinele pentru totdeauna. În plus, Paul și Masha urmează să devină și părinți. Anunțul a fost făcut chiar de către fostul concurent de la Puterea Dragostei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Paul de la Puterea Dragostei și iubita lui, Masha, sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi s-au mutat împreună și așteaptă cu nerăbdarea venirea pe lume a copilului lor. În plus, Paul de la Puterea Dragostei și Masha urmează să își jure iubire veșnică și să își unească destinele pentru totdeauna.

p1-1p1-1

Paul și Masha sunt împreună de un an de zile, iar iubirea dintre ei a înflorit cum nu se putea mai frumos. Cert este că cei doi radiază de fericire unul lângă celălalt. Paul, fost concurent de la Puterea Dragostei, de la Kanal D, este în culmea fericirii și pentru că va deveni tătic pentru prima dată.

Citește și: Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu.„Nu eu am divorțat-o. A pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască'

Citește și: Alex Velea, declarații dure după ce Zanni a câștigat Survivor:„Unii chiar nu l-ați «halit» la început, unii sunteți «fani» că e cool'

Citește și: Adela Popescu, primele declarații după ce a născut:„Ne mai trebuie o pereche de gemeni'

Citește și: De ce a purtat Roxana Ionescu trei rochii de mireasă, la nuntă.Cum arată cele trei ținute superbe / EXCLUSIV

Paul de la Puterea Dragostei și Masha se căsătoresc

Mai e puțin și devii nevasta mea și viitoare mămică!', a scris Paul de la Puterea Dragostei pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Masha.

Paul nu și-a găsit sufletul pereche în casa Puterea Dragostei, chiar dacă a încercat să formeze un cuplu cu Adriana și, ulterior, cu Mariana. N-a fost să fie cu niciuna dintre cele două tinere, iar după ce a părăsit competișie, Paul s-a afișat la brațul frumoasei Masha.

De atunci, cei doi sunt de nedespărțit și de-abia așteaptă să pornească împreună în noua etapă a vieții lor. Paul și Masha se vor căsători cât de curând, iar bebelușul va veni pe lume pentru a le însenina fiecare zi din viața lor.

Paul d ela Puterea Dragostei va deveni tătic

În momentul în care a anunțat că urmează să devină tată, Paul a scris un mesaj emoționant adresat iubitei sale, în care îi mulțumește acesteia pentru toate sacrificiile pe care le face.

Și astăzi am început cea de a 2 a pagina împreuna ♥️ Ești tot ce mi-am dorit vreodată și îți mulțumesc pentru ca îmi dăruiești un copilaș ❤️❤️❤️ Îți mulțumesc ca te sacrifici tu ca femeie și îmi porți copilașul in pântece ❤️ O sa devin tata și tu o sa devii o mama cu educația pe care și-ar dori-o orice bărbat , o femeie puternica , diplomata și un suflet cu o inima foarte mare 😍 Te iubesc', a scris Paul de la Puterea Dragostei, pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton