Paula Chirilă a recunoscut că a fost atrasă de Connect-R: „A fost crush-ul meu, eram fiartă pe el”. Dezvăluirile făcute de actriță la Te cunosc de undeva, unde sunt colegi

 Ifrim Georgiana
.

Paula Chirilă a recunoscut că a fost atrasă de Connect-R, în emisiunea „Te cunosc de undeva!', unde sunt colegi. Se pare că artistul a fost, la un moment dat, „crush-ul' ei, după cum a mărturisit în show-ul de transformări.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!', difuzată sâmbăta aceasta, 13 aprilie 2024, de la 20.00, la Antena 1, ȋl va pune pe unul dintre concurenţii sezonului 20 al transforming show-ului ȋntr-o situaţie inedită. Connect-R va avea ocazia să stea faţă ȋn faţă cu „el ȋnsuși', după ce ruleta le-a adus Paulei și lui Romică o transformare de zile mari ȋn Viorica de la Clejani și Connect-R. 

klhbfklhbf

Citește și: Cum se înțelege Romică Țociu cu Paula Chirilă, la „Te cunosc de undeva': „Sunt niște provocări. Nu pot să…'. A câștigat sezonul 16 al show-ului cu Adriana Trandafir

Citește și: Paula Chirilă a avut nevoie de psiholog după decepțiile în iubire: „Nu ascund că am fost și sunt o femeie curtată. Se întâmplă lucruri…' / EXCLUSIV

Citește și: Gestul deosebit făcut de regretatul Benone Sinulescu la nunta lui Gelu Voicu: 'Noi am pregătit un plic cu onorariul pentru el, pentru că asta era meseria lui și…' Ce cadou le-a făcut / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Shurubel soția și cum au ajuns să formeze un cuplu: „Eram mai mereu indisponibil emoțional, deci destul de infidel”

Paula Chirilă recunoaște că a fost atrasă de Connect-R

Următoarea gală „Te cunosc de undeva!' se anunță cu transformări de zile mari, dar și cu o dezvăluire neașteptată a Paulei Chirilă, care recunoaște că a fost atrasă de Connect-R. Actrița și colegul ei, Romică Țociu, se transformă ȋn Viorica de la Clejani și nimeni altul decât Connect-R.

 „Am pus melodia pe slow ca să ȋnţelegem ce zice!', a povestit Paula Chirilă la antrenamentele de canto, iar Romică a intervenit imediat: „Când ȋl auzi pe Relu, așa, la prima mână, ai zice că merge, dar e foarte complicat…mitraliera aia de cuvinte e ceva…'. Profesoara de actorie, Adriana Trandafir, le-a spus și ea concurenţilor: „Trebuie să recunoaștem că al nostru Connect-R e ca Eminem!', nu ȋnainte de a-i da un sfat preţios lui Romică: „Dacă nu face exerciţiu clasic de dicţie, cu creionul ȋn gură, astfel ȋncât să se audă fiecare terminaţie a cuvintelor, nu câștigă partida!'.

„Connect-R a fost crush-ul meu, eram fiartă pe el'

Cuprins de disperare, Romică a recunoscut la antrenamente că ȋntreg sezonul este unul extrem de dificil pentru el: „Nu știu ce a avut cu mine ruleta asta, dar m-a rapp-ăit de m-a nenorocit. Și acasă vorbesc ȋn versuri!'. Partenera sa de scenă ȋnsă n-a lăsat garda jos: „Connect-R a fost crush-ul meu, eram fiartă pe el. Să nu te pună n-aiba să mi-l strici, că te nenorocesc!'.

Încă de când a aflat ce i-a picat la ruletă, Connect-R a pus un pariu cu SHIFT: „Dacă Romică dă strofa aia, ȋi dăm 5 puncte!', iar acesta, la rândul lui, a plusat: „Nu doar ediţia asta, și ediţia următoare ȋi dăm 5 puncte dacă reușește!'. Ba mai mult, artistul i-a sărit ȋn ajutor și i-a adus și pantalonii din videoclip colegului său. Încrezător ȋn el, Romică a lansat și el un avertisment: „Relu, vei avea ocazia să vezi cea mai bună variantă a ta făcută vreodată de cineva la tv!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton