Ce a învățat Paula Chirilă despre bărbați, la 4 ani de la divorț: "Dacă s-a dus de lângă mine..."

 Dumba Gabriela
.

Paula Chirilă și Marius Aciu, tatăl fiicei sale, divorțau în urmă cu 4 ani după 12 ani de mariaj. Cei doi s-au despărțit la notar, în mare secret, așa că mulți au fost șocați în momentul în care veștile s-au aflat. Între timp, Paula a mai avut câteva experiențe în dragoste, care au ajutat-o să-și facă o idee despre bărbați, fericire și iubire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Paula Chirilă a rămas prietenă cu fostul soț, de dragul fiicei lor, a luat căsnicia cu acesta și, mai apoi, divorțul, drept experiențe de viață din care a rămas cu lecții importante. Actrița se bucură acum de fiecare zi, nu mai face planuri și nici nu are de gând să grăbească lucrurile. Iubește și se simte iubită și asta e tot ce contează pentru ea.

paulapaula

„Sunt foarte bine acum! Mă bucur de viață. Mă bucur de iubire, mă iubesc în primul rând pe mine și atunci pentru că mă iubesc  pe mine am  atras lângă mine oameni care mă iubesc și mă fac fericită.

Oricum eram fericită și înainte că fericirea mea nu e în buzunarul nimănui, e la mine, dar am lângă mine oameni  care îmi întregesc viața și mi-o fac frumoasă', a declarat Paula Chirilă pentru VIVA!.

Paula Chirilă și Marius Aciu, scenarist de profesie, s-au cunoscut la începutul carierei vedetei din televiziune, la Antena 1. Aceștia s-au căsătorit în 2005 la Cluj, dar relația lor nu a avut șanse de reușită și au decis să divorțeze în 2017. Cei doi se bucură de o fetiță, Carla Sofia, în vârstă de 11 ani.

Citește și: Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa:„A fost o descărcare’

Citește și: Carmen de la Sălciua și iubitul ei, prima fotografie împreună.În ce ipostază au fost surprinși

Citește și: Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară. Cum arată inelul

Întrebată cu ce lecții a rămas din căsnicia de 12 ani cu Marius Aciu, Paula Chirilă ne-a spus că vrea să fie mai relaxată în relația cu un bărbat.

„Nu știu ce am învățat din căsnicia pe care am avut-o! Poate să nu pun atâta de multă presiune pe partener, pe cel care e alături de mine. Geloasă nu am fost niciodată, sunt vigilentă, dar geloasă nu.

Dacă s-a dus de lângă mine să fie bun dus că o să vină poate domnul, poate domnul, să nu stea în ușă, să nu încurce drumul. Am învățat să fiu  relaxată, și să ofer fără să mă gândesc la ceea ce primesc!', a mai completat Paula Chirilă.

Paula este foarte fericită și pe plan profesional! În weekend a fost la Constanța, la Promenada Culturală, unde a urcat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor –Constanța și a fost primită cu brațele deschise de publicul dornic de cultură și artă.

Paula a jucat cu sufletul alături de colegii ei, Constantin Cotimanis, Marius Bodochi și Anca Sigartău și evenimentul i-a umplut sufletul de bucurie.

Paula Chirilă a avut un iubit cu 16 ani mai mic

La câteva luni de la divorț, în 2017, Paula Chirilă și-a încercat norocul în dragoste cu un puști de 27 de ani atunci, cu 16 ani mai mic decât ea.

Poate cum era de așteptat… Paula Chirilă și Adrian s-au despărțit.

Adrian cred că e bine acum, nu mai ţinem legătura. (…) Ca orice relaţie care se termină, relaţia s-a terminat. A durat cât trebuia să dureze. a fost frumos, dar ne vedem de vieţile noatre. S-a întâmplat de ceva vreme, ne-am văzut de vieţile noatreă. El şi-a găsit o fată, habar nu am, eu probabil mi-am găsit pe altcineva', declara Paula Chirilă atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton