Paula Seling recunoaște că încă îl iubea pe Radu Bucura când au divorțat: „Este o celulă ce a funcționat ani de zile”. Adevăratul motiv al despărțirii

 Ifrim Georgiana
.

Paula Seling recunoaște că încă îl iubea pe Radu Bucura când au divorțat. Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucura, au divorțat în toamna anului trecut, după o căsnicie care a durat 17 ani. Cei doi au evitat, pe cât de mult au putut, să vorbească public despre separarea lor, din dorința de a avea discreție în acea perioadă delicată. La un an de la divorț, artista și-a deschis sufletul și a făcut câteva dezvăluiri despre relația actuală cu fostul ei soț, susținând că încă îi leagă „un gen de iubire care nu dispare niciodată'. Iată ce spune Paula Seling despre o eventuală împăcare cu Radu Bucura!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paula Seling recunoaște că încă îl iubea pe Radu Bucura când au divorțat. În 2021, Paula Seling și Radu Bucura au divorțat, după o poveste de dragoste care i-a legat timp de 17 ani. După separarea legală, artista a spus că destrămarea căsniciei a fost cauzată de diferențele de percepție asupra vieții, care s-au adâncit odată cu trecerea timpului. Cei doi au împreună o fiică, pe Elena, adoptată în urmă cu 7 ani, și chiar dacă nu mai sunt parteneri de viață, continuă să facă echipă bună în calitate de părinți. La un an de la divorț, artista recunoaște că nu crede într-o eventuală împăcare cu fostul ei soț, deși încă îi leagă anumite sentimente.

pa11pa11

Citește și: Paula Seling, impresionată de sfaturile pe care Dorian Popa i le-a oferit fiicei sale, Elena: „I-a explicat cât de specială este…”

Citește și: Cum se poartă colegii cu Elena, fetița adoptată de Paula Seling: „Știu deja că e fata unei persoane publice”

Citește și: Laura Giurcanu, surprinsă cu Cezar, fostul ei logodnic, la o zi după sărutul cu Aris Eram. S-au despărțit acum 2 ani, după ce el o înșelase

Citește și: Caddy de la B.U.G Mafia a suferit un infarct și este internat în spital. Cum se simte artistul: „A avut o stare generală mai proastă…”

Paula Seling recunoaște că încă îl iubea pe Radu Bucura când au divorțat

Paula Seling nu-și dorește să reia povestea de dragoste cu fostul ei soț, Radu Bucura, de care a divorțat în urmă cu un an. Totuși, artista recunoaște că încă îi leagă un soi de iubire, considerând că au fost împreună timp de aproape două decenii, și fac o echipă pe cinste când vine vorba de creșterea fetiței lor, Elena.

„În momentul ăsta, cred că are legătură cu identitatea fiecăruia. Cu faptul că este o dovadă de iubire să îi dai ocazia celuilalt să devină ceea ce trebuie să devină, știind că împreună cu tine s-ar putea să nu reușească, pentru că nu-i dai tu suficient spațiu. E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva, când știi că are nevoie de ea. Și cred că lucrurile sunt la fel, de ambele părți.

Este imposibil, după 17 ani, să nu ții foarte mult la cineva. E un gen de iubire care nu dispare niciodată. Este o celulă ce a funcționat ani de zile și este imposibil să nu te întrebi dacă e în regulă, dacă e totul OK. Ne purtăm de grijă, în continuare, unii altora. Suntem o echipă în creșterea Elenei și așa este normal să fie', a spus artista, potrivit cancan.ro.

Paula Seling și Radu Bucura, implicați în creșterea fiicei lor

Paula Seling și Radu Bucura sunt părinți devotați pentru fiica lor, Elena, în vârstă de 9 ani. Foștii parteneri se ajută reciproc și i-au vorbit deschis micuței despre separarea lor, care pare să se fi adaptat noului mediu familial.

„Bineînțeles, facem asta amândoi. Avem un mare ajutor, mai nou, Elena este înnebunită de after-ul la care merge. Are acolo o comunitate și ea vrea să meargă la after. Înainte stăteam și făceam amândoi temele cu ea, dar acum și le face acolo și cumva e mai ușor și pentru noi.

Ea e foarte OK. Știe foarte bine că niciunul dintre noi nu am plecat aiurea pe cărări. Suntem ambii alături de ea, lucrurile sunt în regulă. Și chiar când e cu mine, se gândește la taică-su. Și când e acolo, se gândește la mine', a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton