Pe cine a sunat Andrei Versace înainte de a fi găsit decedat și care a fost ultima sa dorință. O nouă ipoteză este luată în calcul de anchetatori: „Avea probleme mari cu...”

 Ifrim Georgiana
.

Sâmbătă dimineața, pe 20 iulie, Andrei Versace a fost găsit fără suflare în propriul apartament. Noi informații apar în legătură cu dispariția subită a influencerului și s-a aflat că ar fi sunat pe cineva cu câteva zile înainte de tragedie. Totodată, anchetatorii iau în calcul o nouă ipoteză privind cauza decesului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pe numele său real Andrei Pârvan, influencerul Andrei Versace, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit mort, sâmbătă, 20 iulie, în apartamentul său din One Residence, din București. Oamenii legii au fost anunțați de locatarii blocului care au simțit „un miros înțepător care răzbătea din locuința bărbatului. Trupul acestuia a fost trimis la INML pentru necropsie și a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

nd12nd12

Citește și: Moartea lui Andrei Versace, un semnal de alarmă pentru Teo Trandafir: „Omul ăsta despre care știam că are bani, femei, ochelari, fericire, vacanțe era singur în casă și a murit ca un câine, găsit după o săptămână” / Influencerul avea doar 37 de ani

Citește și: Fratele lui Andrei Versace, primele declarații despre cum ar fi murit influencerul: „A fost un șoc foarte mare”. Ce spune despre legăturile acestuia cu interlopii

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost operat. Medicii i-au scos tijele de la picior, la un an de la accident: 'Trebuie să stea liniștit măcar două săptămâni și abia…' Cum se simte adolescentul / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Brad, mesaj emoționant pentru fiul ei, care a împlinit 19 ani: „Existența lui mi-a dat sens, putere și curaj”. În ce țară va studia Luca și la ce facultate merge

Pe cine a sunat Andrei Versace înainte de a fi găsit decedat și care a fost ultima sa dorință

Cu doar câteva zile înainte de tragedie, Andrei Versace și-a sunat o prietenă și a rugat-o să-i aducă o sticlă de suc. Influencerul i-ar fi spus că a lăsat cheile apartamentului în ușă, pe dinafară, pentru ca ea să poată intra. Cu toate acestea, tânăra nu și-a mai făcut apariția, iar Andrei Pârvan a fost găsit fără suflare, câteva zile mai târziu.

Potrivit surselor cancan.ro, Andrei Versace ar fi fost consumator de sucuri acidulate, iar pe prietena sa ar fi sunat-o când a rămas fără băutură. În apartament au fost găsite indicii ale obiceiurilor sale: o sticlă goală de Cola, o lămâie și un cuțit pe masă. Un alt pet gol era aruncat pe jos.

O nouă ipoteză privind decesul lui Andrei Versace

Trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML), unde se așteaptă rezultatele autopsiei. Principala ipoteză privind cauza morții a fost cea a unei supradoze, deși apropiații au susținut că nu consuma substanțe interzise.

Anchetatorii au luat în calcul și scenariul în care tânărul ar fi alunecat în bucătăria apartamentului său și ar fi suferit o lovitură puternică la cap. Influencerul nu avea vreo urmă de vătămare pe trup, astfel că varianta unui omor a fost exclusă.

Între timp, medicii legiști au determinat că moartea sa a survenit din cauza cedării ficatului: „A plesnit ficatul în el, probabil că avea ciroză. Avea probleme mari cu băutura și i-au spus de la spital să nu mai bea', au declarat sursele CANCAN.RO.

Andrei Versace a fost găsit fără suflare în propria locuință

Andrei Versace, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit fără suflare în propriul apartament. La o primă verificare, acesta nu avea semne de violență pe corp, iar trupul acestuia a fost trimis la INML pentru necropsie.

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei’, se arată în comunicatul emis de oamenii legii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton