Pepe are familia la care a visat mereu: „Nu există o bucurie mai mare!” / Iată pozele din care se vede cât de bine îi seamănă fetele!

.

De şase ani, Pepe are familia la care a visat dintotdeauna şi se mândreşte foarte des pe Instagram cu fetele lui, Rosa şi Maria Alexandra. Din pozele pe care le postează artistul pe conturile de socializare se observă clar cât de bine îi seamănă copilele. „Ca două picături de apă sunteţi!', apreciază fanii lui Pepe.

În 2012, Pepe se însura cu Raluca Pastramă, după o casnicie şi un divorţ zbuciumate, care au ţinut ani în şir prima pagină a tabloidelor, de Oana Zăvoranu. Încă nu au fost încheiate total socotelile cu Oana, dar artistul are, de şapte ani, liniştea de care avea nevoie.


„Contează mult să știi să ierți. Trebuie să treci peste toate situațiile încordate din viață. Important este să te reinventezi și să te lași descoperit. Lucrurile astea se văd la artiștii peste care au trecut anii și au rămas tot acolo sus, în top. Treci prin multe în 10 ani. Am trecut de la agonie la extaz. Îmi place mai mult de Pepe de acum.

Familia mea e formată din fetițele mele și din Raluca. Cu înscrisul la școală este mai complicat puțin. Nu se aplică aceeași regulă ca la grădiniță. Îmi place să mă uit la emisiunile cu mine din trecut. Zâmbesc în timp ce le privesc’, a spus Pepe, total schimbat de când este însurat cu Raluca Pastramă.


De când au venit pe lume fetele, cântăreţul se declară cel mai fericit bărbat de pe pământ şi petrece mult timp cu Maria şi Rosa, despre care spune că sunt lumina ochilor lui.

„Nu există o bucurie mai mare!’ a scris Pepe, zilele trecute, pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu fetele lui. Fanii sunt topiţi de pozele pe care le postează artistul şi îi lasă zeci de comentarii şi inimioare.

„Sunt superbe prinţesele tale!’, „Se vede cât eşti de fericit cu viaţa ta. Radiezi de bucurie!’, „Mă bucur pentru tine, ai familia la care ai visat mereu, alături de femeia care te merită. Să vă bucuraţi de familia voastră superbă!’, apreciază fanii.