Pepe, atac subtil către fosta lui soție, Raluca Pastramă, în noua lui piesă: „Am crezut că sunt iubit. O familie nu poți să o faci cu o pasăre de noapte” / Artistul își aruncă verigheta în videoclip

.

De 1 mai, Pepe a lansat cel mai nou single al său, „Pasăre de noapte', iar versurile și videoclipul par să reprezinte un atac subtil la adresa Ralucăi Pastramă, fosta lui soție. „Am crezut că sunt iubit, m-am lăsat păcălit', spune artistul în melodie, în timp ce o scenă îl surprinde aruncând verigheta de pe deget.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu trei ani, iar fiicele rezultate din iubirea lor, Maria și Rosa, au rămas în grija artistului. Acesta a cerut să nu mai fie asociat cu numele fostei sale soții și a făcut mai multe dezvăluiri despre trecutul ei amoros. De altfel, Pepe a acuzat-o că i-a fost infidelă în timpul căsniciei și susține că actualul ei soț, Ibrahim Ibru, trece prin aceeași poveste ca el.

Citește și: Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Ce spune despre presupusul amant de atunci: „Mă striga „nașule’, venea la noi acasă, l-am văzut pe camere… Ibrahim trece prin ce am trecut eu’


Citește și: Pepe știa de relația Ralucăi Pastramă cu noul iubit încă din noiembrie: „Am văzut pe telefonul Mariei. I-am văzut locația. A venit cu el în fața casei…'/ Ce relație are artistul cu fostul soț al șatenei, Ihrahim Ibru

Citește și: ‘Are o prietenă care este născută în aceeași zi cu ea și e nepoata Monicăi Anghel. Să te ferească Dumnezeu să se supere scorpiile…’ Ce a dezvăluit Monica Davidescu despre fiica ei, Dora / EXCLUSIV

Citește și: Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, petrec singuri de Paște: „Stăm în casă. Nu putem să mai facem nimic deosebit. Sincer, nici nu ne mai arde de…’. Ce veste a primit de la fiul lor, stabilit în America


Pepe, atac subtil la adresa Ralucăi Pastramă

Chiar de 1 mai, Pepe le-a făcut o surpriză fanilor și a lansat cel mai nou single al său, „Pasăre de noapte’. Versurile și videoclipul au un mesaj cu puternic impact emoțional, făcând referire la trădare, situație în care și artistul s-a regăsit. Melodia poate fi interpretată sub forma unui atac subtil la adresa fostei sale soții, Raluca Pastramă, pe care a acuzat-o de infidelitate în timpul căsniciei.


„Am crezut că sunt iubit, m-am lăsat păcălit cu vorbe dulci și șoapte, dar un cuib și o familie nu poți să faci cu o pasăre de noapte. Pleacă!’, sunt o parte dintre versurile piesei.

Într-o secvență din videoclip, Pepe este surprins în timp ce-și aruncă verigheta de pe deget, ca să uite iubirea pierdută.

„Când o femeie are prea multă libertate ajunge să facă greșeli’

Artistul a recunoscut că s-a inspirat din propria viață pentru a compune această melodie.

„Cred că la un simplu PLAY toată lumea înţelege ce am vrut să zic. Mesajul este pe înţelesul tuturor. Este o realitate tristă dar de multe ori nici nu ai ce să faci decât să mergi mai departe. Când o femeie are prea multă libertate nu ştie să o gestioneze şi ajunge să facă greşeli peste care cei mai mulţi dintre bărbaţi, marea majoritate, nu pot trece şi nici nu ar avea de ce. Eu m-am regăsit în idee şi cred că multi au simţit la fel. Trebuie să găsesti puterea de a pune STOP şi mai ales să îţi vezi de drum şi să mergi MAI DEPARTE. Nu poţi face familie cu o PASĂRE de NOAPTE’, a spus Pepe pentru radardemedia.ro.


Pepe a acuzat-o pe Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei

În martie, Raluca Pastramă a fost surprinsă de paparazzi ținându-se de mână cu fostul iubit al Ramonei Olaru. Pepe mărturisește că această relație nu este o noutate pentru el, fiindcă ar fi văzut un schimb de mesaje în telefonul fiicei lui. El a mai insinuat că Raluca Pastramă l-ar fi înșelat în timpul căsniciei, dar a precizat că relația ei cu Ibrahimb Ibru nu a fost una extraconjugală.


„Da, m-am văzut cu Ibrahim. Nici nu s-au depus actele pentru divorțul lor. Eu în momentul în care am văzut în presă că divorțează, eu știam oricum cu cine e, pentru că sunt băiat deștept și se fac greșeli. Ce m-a deranjat personal i-am spus și mi-a dat block. Păcat… mai bine asculta ce i-am zis că nu ajungea în situația asta. Nu poți să iei telefonul copilului să vorbești cu ăla, pentru că văd eu. Eu îi controlez telefonul copilului. Eu din noiembrie știu. Au vorbit pe telefonul copilului. I-am zis să nu mai ia copilul drept paravan la întâlniri. Eu îmi protejez copiii, dar dacă tu faci pe nebuna și îmi dai block… să fii sănătoasă!


Eu am vorbit cu Ibrahim, pentru că el săracul trece prin ce am trecut eu. Eu l-am sunat pe Ibrahim și e super ok. Fetele au vrut să se întâlnească cu sora lor. De ce să nu păstrăm relația de frăție? Sunt surori. Cu el vorbesc aproape zilnic.

Nu am avut nimic cu Ibrahim, pentru că ei au avut o relație serioasă. El nu a fost în timpul căsniciei, a fost după. El nu, dar altcineva da. Au trecut 3 ani pot să râd acum. Am fost dezamăgit nu de ea, de el. De… De Niro de Păulești. Am fost dezamăgit pentru că mă striga „nașule, venea la noi acasă. Nu a fost el motivul despărțirii. Eu l-am văzut pe camere pe el la o lună distanță după despărțire. A fost altcineva înainte. Am fost și eu plecat de acasă. Dacă era doar Richie nu aveam nicio problemă, a spus Pepe la „Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook & Captură video