Pepe a făcut declarații despre al patrulea copil: "E atât de frumos, încât e loc întotdeauna"

 Radulescu Ruxandra
.

Pepe a făcut declarații despre al patrulea copil. Pepe este nu numai un artist apreciat de public, ci și un om împlinit în viața personală. Cântărețul este fericitul tătic a trei copii, două fiice din mariajul cu Raluca Pastramă și a unui băiețel, cu actuala sa soție Yasmine Ody. Pepe se consideră extrem de norocos și este fericit că are o familie atât de numeroasă. Acesta a mărturisit că i-ar plăcea să mai aibă un copil cu Yasmine Ody și să devină tătic a patra oară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pepe a făcut declarații despre al patrulea copil. La 43 de ani, Pepe se declară un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Artistul și-a construit o carieră de succes în showbiz-ul românesc, fiind prezent la diferite show-uri TV și pe scenele concertelor din țară. Pentru Pepe, familia a ocupat mereu un loc important, astfel că deși s-a despărțit de Raluca Pastramă a fost mereu un tătic-model pentru cele două fiice ale loc. Artistul este căsătorit în prezent cu Yasmine Ody, 27 de ani, iar tânăra a dat naștere unui băiețel. Pepe a menționat că și-ar mai dori un copil cu soția sa.

screenshot_20230120_104039screenshot_20230120_104039

Pepe a făcut declarații despre al patrulea copil

Dincolo de viața profesională, Pepe se dedică foarte mult familiei sale. Aristul s-a căsătorit anul trecut în secret cu Yasmine Ody, iar tânără a dat naștere ulterior unui băiețel sănătos, care a fost botezat Pepe. Fiicele Rosa și Maria, alături de micuțul Pepe l-au făcut extrem de fericit pe cântărețul latino, astfel că nu exclude posibilitatea de a deveni tătic și a patra oară. Pepe a recunoscut în emisiunea lui Cristi Brancu că și-ar dori să mai facă un copil cu Yasmine Ody.

Citește și: Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la iubitul ei arab. Ibrahim o surprinde cu gesturi romantice

Citește și: Pepe și iubita lui, Yasmine, au împodobit bradul alături de fetițele artistului

Citește și: Cum s-au cunoscut Anisia Gafton și iubitul ei, Serghei: „Avem și momente de tensiune, de ceartă'. Ce spune despre copii / EXCLUSIV

Citește și: Povestea neștiută de iubire dintre Ilie Năstase și Diana Ross: „A rămas însărcinată…”

„Niciodată nu spun niciodată. Asta nu înseamnă că ne dorim în momentul de față, că e foarte greu, dar e frumos. E atât de frumos, încât e loc întotdeauna de ce vrea Dumnezeu.”, a explicat Pepe.

Fiica cea mică a lui Pepe îi calcă pe urme artistului

Pepe s-a făcut remarcat pentru stilul talentul său și de aceea cariera sa este una dintre cele mai longevive din showbiz. Se pare că artistul i-a transmis pasiunea pentru muzică și fiicei sale, Rosa, care deja a început să ia lecții de pian. Pe de altă parte, Maria, 8 ani, este o fire mult mai dinamică și e foarte atrasă de sport.

„Rosa, 5 ani, este îndrăgostită de muzică și face și pian și o să facă și canto pe viitor. Mariei, ca oricărui copil, îi place să fie pe scenă, dar mai mult a moștenit sportul din partea mea. Eu am fost sportiv și îmi place să fac sport și cred că Pepe (n.red. fiul său) le va avea pe amândouă.”, a mai adăugat în emiusiunea VIP cu Cristi Brancu.

Pepe: „Eu trăiesc pentru familia mea”

Pepe a vorbit în emisiunea lui Măruță de la PRO TV despre importanța familiei în viața sa. Artistul a menționat că întreaga sa viață s-a schimbat de într-o manieră nebănuit de minunată de când a devenit tătic.

Eu trăiesc pentru familia mea și sunt extrem de fericit și împlinit. Sunt fericit! Mi s-a schimbat viața. M-am tuns de când am băiat. Din iunie m-am tuns și m-am obișnuit. Îmi doream să mă tund. În clip apare toate familia mea. Maria e la cor în momentul acesta. Rosa este acasă și se uită acum la noi. Ea studiază la pian. Așa mulțumire sufletească nici că se putea. De sărbători suntem în familie’, a declarat Pepe la PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton