Pepe, nevoit să-i deschidă proces Ralucăi Pastramă, pentru a-și muta fiicele la altă școală: „Nu mi-a dat semnătură. Ea inițial nici nu s-a prezentat…”

 Miniosu Alexandra
.

Pepe a fost nevoit să-i deschidă proces Ralucăi Pastramă, pentru a-și muta fiicele la altă școală. Artistul a recurs la acest gest, după ce, spune el, mama micuțelor a refuzat să-i dea semnătură. Așadar, se pare că nici acum apele nu s-au liniștit de tot între cântăreț și fosta lui soție. Iată ce declarații a făcut prezentatorul de la Te cunosc de undeva despre această situație!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar, pe cale amiabilă, în anul 2021. În urma despărțirii, cele două fiice ale cuplului, Rosa și Maria, au locuit o perioadă cu mama, dar, de ceva vreme, locuiesc cu tatăl lor. La dorința fetelor, cântărețul le-a mutat anul acesta la o altă școală privată din București, decizie cu care se pare că mama lor nu a fost de acord. Astfel, Pepe a fost nevoit să-i deschidă proces Ralucăi Pastramă.

pepe fiice 1pepe fiice 1

Invitat în emisiunea „Un show păcătos', Pepe a declarat că încă de anul trecut a încercat să-și mute fiicele la o altă școală privată, dar mama lor nu a fost de acord. Pentru a reuși, cântărețul i-a intentat ulterior un proces Ralucăi Pastramă, pentru ca instanța să suplinească acordul mamei.

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când tatăl lor a adus-o pe Yasmine Ody prima oară acasă, după divorțul de mama lor: „Ele au insistat: Ce bine ne înțelegem cu ea, tati nu rămâne la noi?! A contat mult…”

Citește și: Pepe și Ibrahim Ibru, ambii foști soți ai Ralucăi Pastramă, au devenit prieteni la cataramă. Cum s-au fotografiat împreună, în oraș

Citește și: Meghan Markle încearcă să repare relația tensionată cu Kate Middleton: „Se fac mișcări de reconciliere!'. Ducesa de Sussex i-a contactat pe Prințul Charles și soția lui

Citește și: Denisa Nechifor și fiica ei, Rania, au întâlnit-o pe actrița Kelly Rutherford, la Paris: 'Am rămas cu gura căscată. Efectiv, am fost șocată…' / EXCLUSIV

Pepe a fost nevoit să-i deschidă proces Ralucăi Pastramă, pentru a-și muta fiicele la altă școală

Pepe a explicat că a ajuns în această situație, de a-i deschide proces fostei soții, pentru că Raluca Pastramă a refuzat să-i dea semnătura, în ciuda dorinței fetelor de a se muta la altă instituție de învățământ.

„Era nevoie de o școală în apropierea casei și foarte bine cotată. (…) La școala din Colentina au început. Pentru 1-4 a fost în regulă. Maria a vrut din clasa a cincea să se mute, dar nu am reușit din clasa a cincea, am reușit din a șasea. Tot la privat. Nu am reușit să o mut că nu puteam singur.(…) Când am zis că vreau să mut fetele în apropierea casei la o școală mai bună (…) nu mi-a dat semnătură. (…) Până la urmă tot nu mi-a dat semnătură. Am deschis proces, dar s-a rezolvat. (…) Nu mi s-a părut penibil nici măcar că am deschis proces și l-am câștigat', a declarat Pepe la Un show păcătos, scrie Spynews.ro.

În același timp, Pepe a susținut că deși a rugat-o pe Raluca Pastramă să meargă să vadă școlile, aceasta ar fi refuzat, deși fetele îi spuneau că își doresc să se mute din motiv că pierdeau foarte mult timp în trafic.

„Am deschis procesul, am câștigat, au fost fetele au luat examenul, în două zile ea a făcut apel. Nu ai cum. Ea inițial nici nu s-a prezentat la proces. (…) Apoi a venit la apel', a mai spus Pepe.

De ce și-a mutat Pepe fiicele la altă școală

De curând, Pepe ne spunea într-un interviu exclusiv de ce și-a mutat fiicele la altă școală.

„Eu mă bucur foarte mult că ele au schimbat școala și sunt alături de casă la patru minute distanță. Când plouă și este aglomerat, facem maxim 10 minute. Am câștigat foarte mult timp, pentru că făceam dimineața 40 de minute în trafic și după-amiaza la fel, în funcție de condițiile meteo și de aglomerație. Dar, din punct de vedere organizatoric și raport-calitate preț, până la urmă, se face la un alt nivel.

Fetele vin acasă cu temele efectuate deja, ceea ce este un câștig fantastic. Nu mai stăm când ajung acasă, ‘Stai să mănânc repede că am antrenament sau teme’…', ne-a dezvăluit Pepe.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton